💗Януарчета 2025 💙💛Тема 3🧡

• 34 890
  • 768
  •   1
Отговори
# 720
Доктора ми даде ясни насоки - качване на стълбите често, движение, разходки, секс и ако ме удари музата за чистене също. Общо взето повече движение.😏
Я, как хубавко си го систематизирала, Бел!!!
Обаче аз само докато го четох и ми "падна акумулатора"!🥵 То си иска бая енергия, бе!!!
С моя мъж днес изчислихме, че откакто казаха да се пазя заради шийката до сега е минала половин година. От енергоспестовност и пазене на креватЯ успявам да изкача едвам 5 стъпала на стълбището и се връщам на асансьора задъхана. Но... Огън служба не остана!!!
Само дето при срещите с роднини сега по Коледа се опитва пак да ме хване онзи смотан грип със сто симптома. Дай Боже да му избягам този път!!!

Да, става все по-трудно. Но гледам всеки ден да излизам за малко на разходка. Както и да не се предавам, шетам колкото мога из нас.

# 721
# 722
Момичета, Честито Рождество! За нас Коледата беше необикновена тази година. Вчера в 5.56 сутринта се роди нашата Невена. Не можа да си изчака Януари,.но пък в 38+6 дни. Общо взето от към 1 сутринта започнаха контракции, към 4 потеглихме към болницата и по- малко от 2 часа след това вече я гушнах. Сега нощуваме втора вечер в болницата, суче си, спи, надявам се да е все така добро детето.

# 723
Момичета, Честито Рождество! За нас Коледата беше необикновена тази година. Вчера в 5.56 сутринта се роди нашата Невена. Не можа да си изчака Януари,.но пък в 38+6 дни. Общо взето от към 1 сутринта започнаха контракции, към 4 потеглихме към болницата и по- малко от 2 часа след това вече я гушнах. Сега нощуваме втора вечер в болницата, суче си, спи, надявам се да е все така добро детето.

Лелеее, първото бебче в темата🥹😍😍😍
Честита радост, нека Ви е жива и здрава и вече всяка Коледа Ви е по-специална!❤❤

# 724
  • София
Честито KalinkataMalinkata 🧡 Бързо възстановяване и дано наистина е все така добре и бебка 🧡🧡 Не мога да повярвам, че вече има бебче в темата 😊

# 725
Малее! Heart Eyes Heart EyesЧестита рожба ! Много да ви радва . Прекрасно име. Heartpulse

# 726
KalinkataMalinkata Честита да бъде Невена! Да расте здрава и благословена!🙏❤️

# 727
Честито коледно чудо! Да расте здрава, много успешна и щастлива! 🩷

# 728
  • Варна
Честито! Да ви е жива и здрава 😊

# 729
KalinkataMalinkata, честита рожба! Да расте здрава и с много късмет малката Невена! Бързо възстановяване на теб! Simple Smile

# 730

Честито, да е жива и здрава малката принцеса! Избрала си е дата🤍
Дано на всички ни е така бързо и безпроблемно раждането!

# 731
Ехаа, първото ни бебче Heart. Хайде да е честита Невена, да бъде здрава и все така спокойна, като сега. На мама бързо възстановяване Heart

Страхотно и че раждането е минало леко. Естествено ли беше, имаше ли обезболяване? Когато си в кондиция, аз лично ще се радвам да споделиш с нас преживяване и опит, разбира се ако счетеш, че е ок Heart

# 732
Момичета да ви попитам някой има ли проблем с подутите крака? Аз до сега никакъв проблем нямах и от 2,3 дни са ми страшно подути включително стъпалата. Като мекици са😅

Благодаря ако може да ми дадете съвет🙏

# 733
  • Пловдив
Жива и здрава да е малката Невена! Много да ви радва и да расте будно и щастливо дете ❤

# 734
Здравейте!

Надявам се всички да сте изкарали хубави празници 🎄🎄🎄

Честита Невена, KalinkataMalinkata! Да расте много здрава и щастлива! Бързо възстановяване на теб ❤❤❤❤❤

Общи условия

Активация на акаунт