💗Януарчета 2025 💙💛Тема 3🧡

• 34 901
  • 768
  •   1
Отговори
# 705
В H&M има такива комплекти.
Момичета, много искам да купя боди или гащеризон на бебчо с надпис Born in 2025. Дали сте намирали такива бебешки дрешки някъде като сте пазарували?

# 706
Момичета, с каква боя се боядисвате? Simple Smile Аз съм се боядисвала веднъж през тази бременност, и както и през миналата - не ме хвана боята Simple Smile

# 707
  • Пловдив
С боя от златна рибка - Андреа профешънъл безамонячна и съм доволна.

# 708
КРР, можеш ли да препоръчаш дерматологичен център или лекар, от който си доволна ? Simple Smile
Разбира се Simple Smile Аз ходя в Дерма акт за всичко, общо взето. Изключително съм доволна

# 709
Здравейте!

Разкрасителните процедури са ми боядисам косата, като има нужда, и да я мия. Но аз по принцип не ходя на маникюр или козметик.

Моят мъж през цялата бременност върши почти всичката домакинска работа вкъщи и се занимава с детето. Не е ентусиаст да говори на корена, да идва на прегледи, няма да присъства на раждането, но и с първото ни дете беше така. Но още първата нощ той го носеше да не плаче, а аз спах. Знам, че като дойде бебето ще се включва в каквото може, за да мога все пак да прекарвам и врене с баткото.

# 710
Момичета, с каква боя се боядисвате? Simple Smile Аз съм се боядисвала веднъж през тази бременност, и както и през миналата - не ме хвана боята Simple Smile
Аз купувам от DM. Някаква без амоняк. Ето я:

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 01:49 от mamelitka

# 711
Как сте предпразнично? Планирате ли да правите разни знайни и незнайни трикове за подготовка за раждане или предизвикване? 😅 С първото си дете подскачах на топка, ядох ананас, наблегнах на секс, топли душове и разходки и родих в първия ден на 38г.с. Сега съм добавила и фурми към списъка и разчитам на подобно развитие и този път. Лекарите ми казаха да съм готова след празниците щом първото ми дете се е родило по-раничко, но мисля че ще изкара и първата седмица на януари.🍀

# 712
Как сте предпразнично? Планирате ли да правите разни знайни и незнайни трикове за подготовка за раждане или предизвикване? 😅 С първото си дете подскачах на топка, ядох ананас, наблегнах на секс, топли душове и разходки и родих в първия ден на 38г.с. Сега съм добавила и фурми към списъка и разчитам на подобно развитие и този път. Лекарите ми казаха да съм готова след празниците щом първото ми дете се е родило по-раничко, но мисля че ще изкара и първата седмица на януари.🍀

Аз съм за края на януари, надявам се да изтикам до 38+ няколко дена, че съм планово секцио. Ако може някоя мама да каже трикчета за задържане на бебето.. 🤣

# 713
  • Варна
Аз съм за края на януари, надявам се да изтикам до 38+ няколко дена, че съм планово секцио. Ако може някоя мама да каже трикчета за задържане на бебето.. 🤣 Кога ти е термина?
Иначе и аз  съм така. Имам дата за секцио в края на януари и ще съм 38+ дни. Та да устискам до тогава искам.

# 714
Аз съм за края на януари, надявам се да изтикам до 38+ няколко дена, че съм планово секцио. Ако може някоя мама да каже трикчета за задържане на бебето.. 🤣
Кога ти е термина?
Иначе и аз  съм така. Имам дата за секцио в края на януари и ще съм 38+ дни. Та да устискам до тогава искам.
За 30 януари, избрахме като дата 21-ви.

# 715
Аз мисля да си върнем сексуалния живот и да се разхождам още повече. Ако мога,.ще правя и някакви клекове и леки тренировки, тъкмо да си помогна за връщането във форма Grin

За фурми, чайове и ананас - са си инстаграм глупости, но не вредят, така че Grin Аз фурми си ям и сега, като заместител на шоколада

# 716
Доктора ми даде ясни насоки - качване на стълбите често, движение, разходки, секс и ако ме удари музата за чистене също. Общо взето повече движение.

# 717
Доктора ми даде ясни насоки - качване на стълбите често, движение, разходки, секс и ако ме удари музата за чистене също. Общо взето повече движение.😏
Я, как хубавко си го систематизирала, Бел!!!
Обаче аз само докато го четох и ми "падна акумулатора"!🥵 То си иска бая енергия, бе!!!
С моя мъж днес изчислихме, че откакто казаха да се пазя заради шийката до сега е минала половин година. От енергоспестовност и пазене на креватЯ успявам да изкача едвам 5 стъпала на стълбището и се връщам на асансьора задъхана. Но... Огън служба не остана!!!
Само дето при срещите с роднини сега по Коледа се опитва пак да ме хване онзи смотан грип със сто симптома. Дай Боже да му избягам този път!!!

# 718
За болки в гърлото какво предприемате? 😊

# 719
Хербитусин билкови пастили, Осцилококцинум,  Лукчета, Чайове- лайка, липа

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 10:30 от Lovelysi

Общи условия

Активация на акаунт