Дами, колко от вас имат недостиг на секс във връзката?

• 6 580
  • 89
  •   1
Отговори
# 45
При нас до скоро беше задоволително често, ама напоследък покрай смени на работа, опити за спиране на цигарите и подобни напрежения намаля до 3-4 пъти месечно, което ми е на ръба на минималното Grinning И аз скоро правя 25

# 46
  • По света и у нас
Мързи го да те изчака да свършиш а може да не знае как. Ако ти се занимава ще трябва да го обучиш, ако ли не да намериш нов.

# 47
  • SF
При нас до скоро беше задоволително често, ама напоследък покрай смени на работа, опити за спиране на цигарите и подобни напрежения намаля до 3-4 пъти месечно, което ми е на ръба на минималното Grinning И аз скоро правя 25

Ееее, мила... Очаквах да прочета 55, 65... На 25 сексът би трябвало да е заместител на цигарите! Simple Smile
Шегувам се и знам, че при всеки е различно, но влюбени на 25, 3-4 пъти в месеца не вещае добра прогноза за сексуалните ви удоволствия в бъдеще. Тогава само като подарък за Рожден ден ще го ползвате. Дано да отбелязвате и половин годишнините си.

# 48
Мързи го да те изчака да свършиш а може да не знае как. Ако ти се занимава ще трябва да го обучиш, ако ли не да намериш нов.

Това как го мързи е точно толкова вярно, колкото би било и "мързи те да свършиш по-бързо или не знаеш как".
Това е природа, физиология - някои държат дълго, други не могат. Някои жени свършват лесно, други искат секс маратон. Не харесвам тези обвинения само на едната глава, когато става дума за секс и любов. Може да кажеш, че го мързи (или не му е интересно и приятно) да и помогне с пръсти, език или вибратор, ама свършването може да се регулира само в известни граници и при двата пола.

# 49
Това как го мързи е точно толкова вярно, колкото би било и "мързи те да свършиш по-бързо или не знаеш как".
Това е природа, физиология - някои държат дълго, други не могат. Някои жени свършват лесно, други искат секс маратон. Не харесвам тези обвинения само на едната глава, когато става дума за секс и любов. Може да кажеш, че го мързи (или не му е интересно и приятно) да и помогне с пръсти, език или вибратор, ама свършването може да се регулира само в известни граници и при двата пола.
Точно! Не е до мързел, човекът си е такъв. Нито е хубаво, нито е лошо, ако партньорът също е доволен.
Наистина е голям късмет мъжът хем да е свестен, хем да си пасвате за важните неща.
За мен на 25 ми е малко рано да вдигаш бялото знаме и да се примиряваш с неудовлетворителна връзка. Май точно ТОВА е мързел. Авторке, ако беше щастлива в тази връзка без секс - чудесно, но не е такъв случаят! Но ако теб те устройва, какво пък, купи си вибратор.

# 50
Искрено се натъжих, че млади хора на по 25 са склонни да търпят безстрастни отношения заради страх от самота. На почти 49 години съм и дори за ден не бих останала в описаните от авторката отношения.
Ем хубаво, ама май много млади мъже са като този на авторката - в това се убеждаваме и от други теми и постове.
Кой да стои с тях тогава? Мъжете и жените са 50:50. Не всяка може да си намери мъж хем секс-машина, хем с ум, с кариера, хем да не пие, бие, играе комар и други пороци - стара мома ли да седи или да се примирява с каквото има? На авторката явно това й е дилемата.

# 51
  • France
Стана ясно, че има и жени с по-ниско либидо. Да си се намерят. А и нищо няма да им стане на мъжлетата да си извадят ръцете от джобовете и да действат. Не да ги мързи

# 52
"Да се намерят", ха-ха. То ако така се намираше перфектния човек за всеки, нямаше да има разводи или самотни хора.
Че трябва да се търси - трябва. Ама гаранция, че ще намериш каквото търсиш няма.

# 53
Никой не говори за търсене на перфектен мъж. Да иска да прави редовен секс, да не пие и бие, като перфектен ли го определя? Не, просто като нормален мъж. Не е толкова трудно да се намери нормален.

# 54
Никой не говори за търсене на перфектен мъж. Да иска да прави редовен секс, да не пие и бие, като перфектен ли го определя? Не, просто като нормален мъж. Не е толкова трудно да се намери нормален.
А, не... Крис смята, че това са глупави женски фантасмагории. Като еднорозите. Joy

# 55
  • France
"Да се намерят", ха-ха. То ако така се намираше перфектния човек за всеки, нямаше да има разводи или самотни хора.
Че трябва да се търси - трябва. Ама гаранция, че ще намериш каквото търсиш няма.
Винаги от теб струи песимизъм. Защо така? Wink
Проблеми с намирането никога не съм имала. 4/4 бяха (и е) добри партньори и 3/4 добри любовници.

# 56
И аз не съм имала проблем. Явно все на еднорози попадам...

# 57
А ако аз кажа, че съм нямал проблеми с намирането на подходяща жена това ще значи ли, че всички мъже нямат? Имам немалко приятели, които са сами - все тази такава, онази онакава, самите те също си имат трески за дялане, и какво да им кажа - абе търси докато намериш? На повечето всъщност им казвам "вземай каквато има и гледай да се спогаждате - перфектни хора няма".

В случая авторката каза, че преди е имала няколко различни, там сексът сигурно е бил ОК, но никой не е ставал за живеене заедно (или не е имал желание). Сега този става и има желание, сексът обаче не му е перфектен. И какво викате - некст? Ми ОК. Тя сама си решава кое я устройва повече.

# 58
  • France
И ти, и приятелите не разбирате какво значи подходяща жена Simple Smile
Подходящи има много. Около мен винаги е имало 10-15 подходящи за мен момчета. Но се влюбваш в един. И той става единственият.

# 59
Ако някой не може да намери, значи претенциите му са по-високи от това, което той предлага.
Ако някой се набива все на неподходящи, означава, че привлича някакъв определен тип хора и им дава сигнали.

Желанието за секс с партньора и това да не го нараняваш физически и емоционално е базата, не е до подходящ или неподходящ.

Общи условия

Активация на акаунт