В търсене на репродуктивен специалист

• 3 245
  • 45
  •   1
Отговори
# 15
Някоя има ли мнения за д-р Явор Малинов?

# 16
Аз съм се много отчаяна мислим инвитро да  оробнем вече съм на 45,а със приятеля ми искаме да си имаме дете

# 17
Здравейте мили дами !

Обръщам се към вас, бъдете силни, бъдете смели и много разумни, защото от нашата слабост има хора в тази група, които се възползват и не се свенят пред нищо да ни критикуват за нашият избор и мнение.
Искам да подкрепя всяка една от вас, която е била или е по пътя за създаване на свое бебче.
Това е смисъла на  живота, на нас, жените.  Пътят е дълъг и не спира с положителен тест, защото идват и най-трудните първи седмици от бременността. С радост споделям с вас, че вече имаме сърдечна дейност и се надявам всичко да протича нормално.
Благодаря на целият екип на МЦ Афродита и вниманието към мен.
Надявам се , че след няколко месеца ще ви съобщя, че държа в ръцете си нашата неземна радост и не, за да се хваля, а за да дам кураж на всички ви, че щом ние успяхме, щастието ще достигне и вас.

Честито! Аз също имам успех в Афродита, сега тепърва страшното започва, пожелавам и на вас щастлив финал Simple Smile Може би ще се виждаме в Афродита, успех 🙏

# 18
Някоя има ли мнения за д-р Явор Малинов?
Мен ме изведоха с линейка от там да ми спасяват живота в друга болница. Потърсете повече информация преди да вземете толкова важно решение.

# 19
Здравейте, аз също съм нейна пациентка с 2 инсеминации, бихте ли споделили кое ви направи лошо впечатление? И намерихте ли по- добър специалист, аз нямам друг опит и не мога да преценя до колко е отдадена и дали да търся др лекар. Благодаря
[quote[b[/b] author=Mariaa22 link=topic=1700431.msg48685891#msg48685891 date=1728904371]
Здравейте. Бих искала да споделите за добър репродуктивен специалист в областите Враца, Плевен, София.
Бях пациентка в болница Надежда при д-р Персенска, имам две неуспешни инсеминации. Разочарована съм от отношението и работата й. Бих искала да сменя специалиста. Ще се радвам да споделите мнение и да ми препоръчате читав специалист.
[/quote]

# 20
Здравейте, аз също съм нейна пациентка с 2 инсеминации, бихте ли споделили кое ви направи лошо впечатление? И намерихте ли по- добър специалист, аз нямам друг опит и не мога да преценя до колко е отдадена и дали да търся др лекар. Благодаря
[quote[b[/b] author=Mariaa22 link=topic=1700431.msg48685891#msg48685891 date=1728904371]
Здравейте. Бих искала да споделите за добър репродуктивен специалист в областите Враца, Плевен, София.
Бях пациентка в болница Надежда при д-р Персенска, имам две неуспешни инсеминации. Разочарована съм от отношението и работата й. Бих искала да сменя специалиста. Ще се радвам да споделите мнение и да ми препоръчате читав специалист.

[/quote]
Здравейте, аз също бях пациентка на д-р Персенска. Това, което ме отказа е грубото й отношение и самият й подход- изкара ме че яйчниците ми са много зле и като гледала и с инвитро трудно щяло да стане… Бърза да препраща към инвитро без дори да е назначила изследвания, като цяло ми се стори незаинтересована. Това е моето мнение

# 21
Здравейте, някой може ли да изкаже мнение за д-р Цветков?
Ние продължаваме консултациите си с него, след като се премести от Надежда във Вита. За сега не коментираме инвитро, на етап изследвания сме и подобряване на това, което би било евентуален проблем при мен и мъжа ми. Лично аз му имам доверие, доста пациентки от Надежда го последваха на новото място.

# 22
Доктор Станулов, където и да е! Ние бяхме негови пациенти в МЦ Афродита, но той се премести в Доверие от септември месец. Ако не бях забременяла май месец, щяхме да го последваме. Това е човекът, който ни помогна след година и половина загубено време в Щерев!!! Винаги ще сме му благодарни!

При нас нещата станаха по естествен път, след 4 неуспешни инсеминации, защото той откри проблема и го реши.

# 23
И аз съм в МЦ Афродита , там успяхме и сега сме в очакване. Вече знаем и пола на бебето, излезна тези дни. Страхотен екип начело с Дойчев. Ще продължа да се следя при лекарите там , само за раждането още се колебая, но има време.

Здравейте мили дами !

Обръщам се към вас, бъдете силни, бъдете смели и много разумни, защото от нашата слабост има хора в тази група, които се възползват и не се свенят пред нищо да ни критикуват за нашият избор и мнение.
Искам да подкрепя всяка една от вас, която е била или е по пътя за създаване на свое бебче.
Това е смисъла на  живота, на нас, жените.  Пътят е дълъг и не спира с положителен тест, защото идват и най-трудните първи седмици от бременността. С радост споделям с вас, че вече имаме сърдечна дейност и се надявам всичко да протича нормално.
Благодаря на целият екип на МЦ Афродита и вниманието към мен.
Надявам се , че след няколко месеца ще ви съобщя, че държа в ръцете си нашата неземна радост и не, за да се хваля, а за да дам кураж на всички ви, че щом ние успяхме, щастието ще достигне и вас.

# 24
Не се отчайвайте , ще попаднете на вашия доктор и нещата ще се получат.

Аз съм се много отчаяна мислим инвитро да  оробнем вече съм на 45,а със приятеля ми искаме да си имаме дете

# 25
Здравейте,
Напълно съм съгласен с Пепа Докова!
Поведението на Станулов е абсурдно, липсва му емоционална интелигентност.
Отидохме с моята приятелка при него, бяхме подготвили доста изследвания, които очаквахме да прегледа обективно, но това не се случи.
Показах му 5 спермограми, 4 лоши, и последната с доста подобрение, но все още с отклонения. Бях си направил операция срещу варикоцеле, и не бях изчакал да мине необходимото време. Имам и диабет първи тип.
Той с лека ръка оренебрегна варикоцелето, и каза че просто има мъжки фактор.
Моята приятелка има двурога матка.
На всяко изречение наблягаше на това че има мъжки фактор и трябва да направим инвитро, да не си губим времето и че хората с диабет не живеят до 90 години!
На нея и предписа да си провери яичниковия резерв, като го попитах да си направя ли още една спермограма, той ме отряза че нямало смисъл.
Изцяло негативно отношение получихме.
Аз все пак си пуснах спермограма и за първи път тя излезе напълно в норми, като му я изпратихме той отсече на сменим лабораторията и да не си губим времето ако не искаме да стигнем до дом за осиновяване и как господ нямало да ни помогне.
Две седмици преди нашия преглед, наша позната отиде при него и също остана потресена от отношението му.
Не мога да разбера как има толкова позитивни мнения за този човек.
Според мен репродуктивните лекари трябва и да са половин психолози, да имат подход и човешко поведение, този тип няма и двете.
Гледа само парите и да върви инвитрото.

# 26
И Вие съвсем случайно влязохте в бг мама, намерихте точно тази тема и си направихте профил с една единствена публикация, за да оплюете доктор Станулов? Grinning моля Ви се, дайте по-сериозно.

Здравейте,
Отидохме с моята приятелка при него, бяхме подготвили доста изследвания, които очаквахме да прегледа обективно, но това не се случи.
Показах му 5 спермограми, 4 лоши, и последната с доста подобрение, но все още с отклонения. Бях си направил операция срещу варикоцеле, и не бях изчакал да мине необходимото време. Имам и диабет първи тип.
На всяко изречение наблягаше на това че има мъжки фактор и трябва да направим инвитро, да не си губим времето и че хората с диабет не живеят до 90 години!
На нея и предписа да си провери яичниковия резерв, като го попитах да си направя ли още една спермограма, той ме отряза че нямало смисъл.
Аз все пак си пуснах спермограма и за първи път тя излезе напълно в норми, като му я изпратихме той отсече на сменим лабораторията и да не си губим времето ако не искаме да стигнем до дом за осиновяване и как господ нямало да ни помогне.
Две седмици преди нашия преглед, наша позната отиде при него и също остана потресена от отношението му.
Според мен репродуктивните лекари трябва и да са половин психолози, да имат подход и човешко поведение, този тип няма и двете.

# 27
Да направих си регистрация специално тук, за да мога евентуално да предпазя други хора от това да си загубят времето и най-вече да си опазят неввите като избегнат комуникация с този индивид.
И смятам че в България трябва по-често да даваме фидбек и за позитивни и отрицателни срещи било то с лекари, майстори и хора от всеки сектор.
Ако исках да правя реклама щях да посоча имана на конкретни лекари, явно вие имате интерес да го защитавате!

И Вие съвсем случайно влязохте в бг мама, намерихте точно тази тема и си направихте профил с една единствена публикация, за да оплюете доктор Станулов? Grinning моля Ви се, дайте по-сериозно.

Здравейте,

# 28
  • София
Да направих си регистрация специално тук, за да мога евентуално да предпазя други хора от това да си загубят времето и най-вече да си опазят неввите като избегнат комуникация с този индивид.
И смятам че в България трябва по-често да даваме фидбек и за позитивни и отрицателни срещи било то с лекари, майстори и хора от всеки сектор.

а не допускате ли, че може би нямате капацитет и компетентност да давате фидбек за лекари?

като ви прочетох историята, напълно съм убедена, че д-р Станулов е прав в заключението си.

разбирам, че ви се иска да е другояче, но обективните факти и натрупаният опит и компетентност на лекаря говорят, че трябва да приемете реалността. особено ако имате подлежащи заболявания, както става ясно.

не се плашете от инвитрото, а така или иначе няма да го плащате от джоба си. държавата ще го плати вместо вас.

# 29
jam,за да има безплатно инвитро трябва двойката да е с непоправим репродуктивен проблем. Кандидатства се и след одобрение от тяхна страна се започва с процедурата.

Общи условия

Активация на акаунт