Червените знаменца при жените

• 18 954
  • 517
  •   1
Отговори
# 165
Аз и рефлекси, бързина на ума и прочее имах пред вид, както и по-напред се каза - общо като качества на ума. За тези няма полови разлики. Не е ново като идея, но от сравнително скоро на жените се дава шанс да пробват и показват какво могат

иначе за физическа сила, ок не оспорвам разликите

# 166
  • France
За физическата сила и издръжливост никой не спори, това е факт. Не случайно в спорта са разделени по пол. Проучване за рефлекси и бързина на ума чакам

# 167
  • По света и у нас
Вижте какво - нямам против мъжа да има рефлекси и тн, а аз да съм като дърво. Въпросът е че поради някаква причина като ме кара мъж, настръхва ми косата, качва ми се кръвното, кръстя се 10 пъти, докато аз като съм карала съм получавал комплименти, никой не е изнервен.
Като пуснаха лейн асист в новите коли и започнахме да караме с него, мъжа ми каза -  еййй изобщо не ти пибитка Лейн асиста а на него постоянно му бръмчеше. Той има 100 глоби за превишена скорост, аз имам една глоба защото с 1 км в час минах един Стоп без да спра. Явно не умеете да шофирате и с рефлексите ви. Ако имахте такова невероятни рефлекси щяхте да намалите преди да ви засече полицая.

# 168
Ако се возите в междуградски автобус или в самолет - кога се чувствате по-сигурни - ако шофьорите или пилотите са мъже, или ако са жени?

# 169
  • София
Винаги в самолет, независимо от пола на пилота.

# 170
Много бих се изненадала, ако някой наистина му е важно жена или мъж кара самолета, за мен не е...

# 171
  • София
Аз се чувствам по- комфортно, когато ме кара мъж. За кола говоря.
За самолет ... Не съм виждала много жени пилоти, честно казано, а имам горе- долу поглед. Там изискванията са много по- големи и коренно различни - сякаш няма чак такава разлика между половете.

# 172
Червен флаг са ми непрекъснатите категорични обобщения от висотата на крайна инстанция за каквото и да е. Кому е нужно обобщението за лошите жени шофьори като цяло? Това попада и в категорията на всезнайковците - дървени философи, които най-често са много досадни да спорят до дупка за правотата си.

# 173
То не е само до рефлекси. Аз имам страхотен рефлекс и хващам падащи предмети във въздуха, но съм стресната много. Това при шофиране е проблем.

# 174
Факт е, че има малко жени пилоти, но ако дадена жена стане пилот, то тя със сигурност ще покрива всички изисквания за длъжността и аз лично няма да имам никакви притеснения. Но темата е за съвсем друго.

# 175
  • France
Забравих в коя африканска държава единствената им жена пилот я бяха пребили и запалили. Собствените ù колеги. Амаха, ще ми излиза тя от кухнята.

# 176
Аз съм летяла с жени пилоти, даже всеки път като пилотите бяха жени, всички стюарди бяха мъже.

# 177
Малко стана мазало в темите да се обсъжда едно и също, нямам нищо против жена пилот стига да покрива критериите за тази професия. Има наистина добри, включително и във военната авиация, дори в момента има няколко момичета курсанти за пилот на бойни самолети, много им се кефя съвсем искрено. Но да се твърди, че всички жени могат да бъдат пилоти или поне колкото мъже е просто нелепо, същото се отнася и за други области

# 178
  • София
Нито всички жени могат да бъдат пилоти, нито всички мъже. Това се отнася и за други области.

П.П. Всъщност от къде тръгнаха тези сравнения в тази тема?

# 179
Рейгън я почна войната, с коментара за рефлексите Grinning

Общи условия

Активация на акаунт