Червените знаменца при жените

• 18 757
  • 517
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Аз синковците съм казала да бягат като дявол от тамян от моми, които трябва да бъдат спасявани, драма кралици и твърде привързани към майките си особи.
С всичко друго се живее, но с жена, която вечно трябва да е в центъра на някаква драма, винаги невинна и хваната за полата на майка си е кошмар.

Няма нужда да се обяснявам за пластмасови изделия. Големия отдавна е показал, че харесва истински момичета и не е фен на корекции и твърде много грим и т.н.

# 61
  • USA
Въпреки, че не е точно това темата, на мен лично какви са червените флагчета при приятелките би ми била по-интересна, затова ще говоря за това. Предполагам, че ако бях мъж щяха да се препокриват. Съгласна съм с много от изброените по-горе като закъсняване, стиснатост, злословене на приятелки и колежки, драма куиинс и постоянно оплакване. Също така, вярващи във вещерство, демони, заклинания и темп подобни. Grin Други, за които лично се сещам са:
- нехаресващи деца и животни, или по-скоро лошо отношение към тях
- твърде големи "домакини" и чистници, прекрачващи нормалните граници - за мен е някакъв странен опит за самодоказване и подсказва истеричност
- следващо от предишната точка, жени с твърде традиционни виждания за 21-ви век
- държащи мъжете на пиедестал, липса на обективна критика към повечето мъже, просто защото са мъже(смешно, но се случва)
- лошо отношение към служещ персонал или хора под тяхната длъжност
- твърде сериозни и с липса на самоирония
- без желание да подобряват навици, умения, знания и като цяла живота си

# 62
  • Out of the Mix
За мен червен флаг и за мъже и за жени са прекалено енергичните хора.
Искаш да кажеш "ангажирани"? Thinking
Енергичността за мен е позитивна черта. Аз колкото обичам да ми е спокойно и лежерно, толкова и супер енергично върша, каквото има, за да си освободя повече време за другите неща. Wink
Може би, защото моята енергия е по-слаба, но страшно ме натоварват и избягвам всеячески, ако мога.
Какво имам предвид - 8 часов работен ден, хоби два пъти седмично, спорт 3-4 пъти седмично или целия уикенд, обикновено всичкото това комбинирано с определен хранителен режим - я вегетарианство, я веганство, обвързано с часове ровене за рецепти и количество хранителни вещества на порция. Ако в картинката има и дете - работния ден е намален за сметка на “програмата” на детето, което бива всеки ден водене на някакво занимание и ежедневието е на педал целогодишно.
Мъжете пък се удавят в работохолизъм и всичко това се представя за норма.
Мерси съм, не сме си в категориите и е ок, колкото и други положителни качества да имат.
Повечето хора нямат време или ги мързи да изпълняват горното - 3-4 пъти седмично спорт, хобита.
Естествено, че за да изгледаш добре, храната е част от това, даже много голяма част
.
Ако има дете, времето за всичко намаля драстично.

За мен лично червен флаг у една жена са нереалистичните й очаквания към мъжете, без тя да има реална преценка за себе си. Имам познати на по 40 години, стари моми, с много високи изисквания към мъжете, а те още живеят с майките си, нищо не са постигнали в живота и отдавна не изглеждат добре. Червен флаг е една жена да не се е изнесла от дома на родителите си над 25 години, лично мое мнение. Нещата не се ли случат до един момент, вече започват да се шмугват съмнения, че жената нещо не е читава. Не е нормално на 40 години да не си предприела поне стъпки да се изнесеш на квартира, поне това. Айде, не всеки в днешно време може да си позволи собствено жилище без кредит.
Да.
Всеки работещ в София може да си позволи квартира. При средна заплата ~2100-2500 чисто, дори не студио, а гарсониера за сам човек е екстра, е ~600-700 лв. в момента. Ако не й стигат парите, проблемът е неин.
Такива "принцеси" няма кой "принц" да ги "изведе" от при мама, и да ги нанесе по пантофки директно в неговия апартамент или къща.House With Garden

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 15:56 от Revoker

# 63
- държащи мъжете на пиедестал, липса на обективна критика към повечето мъже, просто защото са мъже(смешно, но се случва)
ДААА! Твърде изискващи, мнителни, негрижовни и неспособни да прощават грешки спрямо другите жени и абсолютната противоположност, когато някой има пенис.

# 64
Revorker, ще те помоля да не анализираш какво съм написала, защото съм се изразила ясно и конкретно.
Какво според теб съм имала предвид си е твоя работа.

По темата - Дървени философи от всякакъв вид - неприятна черта, която не бива да се поощрява, а игнорира. И двата пола са невероятно дразнещи.

# 65
  • София
Първият ми пост беше за флагове от гледба точка на мъжете според мен.
Ето от моя/женска гледна точка:

- Грозни жени, които не са изявени в някаква сфера (т.е. да се идентифицират с друго) Да, правилно прочетохте. Това е рецепта за вечно натякване, избиване на комплекси, сравнения, ако им се падне възможност - като нищо ще те прецакат, за да покажат надмощие
- Вече е казано, но жени, които са подметки, мишкуват и мяукат на мъжете, но на жени не се свенят да се репчат. Ужасни приятелки по всички параграфи

# 66
Няма да кажа на колко места се припознах 😂😂😂

# 67
- Вече е казано, но жени, които са подметки, мишкуват и мяукат на мъжете, но на жени не се свенят да се репчат. Ужасни приятелки по всички параграфи
Между другото и аз съм забелязал, че има много жени, които към мъжете (предимно непознатите) се държат супер, докато към жените стават много зли и се отнасят незаслужено кофти. Това съм го виждал най-вече по държавни институции, работни колективи и дори приятелства. Имам много случаи, при които едни и същи жени спрямо мен се държат супер, позитивни и готови да съдействат, докато спрямо жена ми/колегата ми жена или приятелка се отнасят грубо. Не мога да си обясня защо се получава така.

# 68
Е аз тва съм го забелязал между приятелки в една компания където се подвизавах по едно време. Как се нареждат помежду си, бъзикат се даже се подиграват, тогава ми направи много впечатление. Или особено пък като някой мъж предпочете една пред друга, тогава става хептен мазало, от тогава съм леко скептичен към женското приятелство. Е жена ми малко ми върна вярата в него покрай нейните приятелки, така че явно си зависи от всеки конкретен случай

# 69
  • Столичанин ама не в повече :D
Единствения червен флаг в жена е ако говори... за червени флагове. Sunglasses

# 70
Успех в търсенето на такава перфектна жена невписваща се в никой от посочените флагове!

# 71
  • София
Яхуу, тестчетата имат успех само сред жени, достатъчно глупави да не се усетят, какво се очаква от тях за да минат с отличен Wink Останалите може и умишлено да се провалят, като разберат на какво са подложени. Та какъв трябва да е този тест, та да не се усети средно интелигентна жена, която иска да се представи добре пред новия интерес, дай пример?

Иначе далеч не е нужно да нямаш нито един червен флаг, но някои от примерите са си фрапиращи. Аз пък май никъде не се припознах... Това червен флаг ли е? Joy

# 72
Дам, твърде високо самочувствие Simple Smile))))))), не ставаш.
Най-добре на първа среща с червена рокля и с червен списък. И си казваш всичко: травми в детството, проблеми на родителите, какво не можеш и т.н. общо взето всички кусури, и ако остане, значи все пак те харесва и вижда невидимото в теб.

# 73
За партньорка не съм в позиция да говоря, но огромен червен флаг за потенциално приятелство е липсата на близки приятелки. Това на възраст 20+ и нагоре, когато се предполага вече е имала много възможности за създаване на стабилни приятелства — едно-две училища, университет, работни колективи, хобита. Изключвам приятелки, които са по-скоро добри познати, събрани покрай мъжа ѝ — негови роднини, жени от неговата приятелска компания, семейни приятели, двойки и т.н.

# 74
И аз не се припознах никъде.. явно съм от тези без реалната преценка за себе си Joy

Работя в млад колектив и по-младите колежки до към 30 годишни имат ужасния навик да се влачат заедно като скачени съдове. Отиваме на обяд и е задължително да седнат една до друга, да си говорят заедно, да се изчакат да си поръчат заедно. Ако се случи някоя да не бъде изчакана за общите преживявания, се започва едно сърдене... това ми е голям червен флаг за незрялост.

Общи условия

Активация на акаунт