Червените знаменца при жените

• 18 436
  • 517
  •   1
Отговори
# 45
Ако един мъж показва, че желае жена си, дори тя да има комплекти по природа, те биха се притъпили. Иначе и аз се заглеждам след хубави и мъже и жени. Въпросът е когато  тя има хубави цици и това компенсира Биг Брадър, и в един момент, ако тези цици увиснат, било то от болест, старост и т.н., какво се случва?

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 13:31 от Хипопотам

# 46
Е, как какво се случва? Сменя ги с други, неувиснали още цици, които този път гледат, да кажем, турски сериали, за разнообразие. Laughing

# 47
то пък сега цици лесно се поправят.

# 48
Абе ще поправям аз. Заради някакъв празноглавеж с цици в акъла. Не си струва мили момичета. Обаче ако ще е за да обърнете гръб на празноглавеца , остановили вече че е такъв, и да се втурнете сред пълния с интересни мъже свят ... тогава разбирам.

# 49
За мен червени флагове са:

- прекаленото драматизиране и ревност;
- прекалена емоционалност и импулсивност;
- прекалено често злословене към бивши, колеги и т.н.;
- наличието на мъже във френд зоната й, които искат повече (вероятна прекалена нужда от внимание);
- голям брой мъже в социалните мрежи - като бройка и като общуване (вероятно търсене на внимание. При мъжете огромен червен флаг е следването на много красиви непознати жени в листата);
- голяма бройка мъже, с които е била (проблемът тук би могъл да бъде това, че многото мъже значи много разочарования, изградени защитни стени, невъзможност да допусне до себе си, циничност);
- използване на интимността/секса за манипулиране.

Разбира се, червеният флаг си е просто флаг и може нищо негативно да не се крие зад него...или да не е фатален за евентуална връзка.

# 50
Почти всички обвързани жени, с дългогодишни връзки, които познавам имат поне един червен флаг от описаните. Та и това не може да е критерий. По-скоро липсата на партньор е в следствие на стечение на обстоятелствата и късмет.

# 51
Жени, които постват още със отварянето на очите си сутринта какво се случва с тяхната изключителна персона. "Кафенце с кифличка... невероятно изживяване", "Разходка до кварталния магазин... ", щрак, щрак, щрак 20 снимки, "На зъболекар...", щрак снимка, "На генеколог...", щрак снимка, "Обяд с приятелки...", "следобедно кафенце... пак ядох... , ауу три котета..., две птички летят..., пръднах..., едната птичка падна...". "Време за лягане... Сама... Сърцето... Душата... Любов... Утре е ден".

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 21:42 от Абуто

# 52
Жени, които постват още от отварянето на очите си сутринта както се случва с тяхната изключителна персона. "Кафенце с кифличка... невероятно изживяване", "Разходка до кварталния магазин... ", щрак, щрак, щрак 20 снимки, "На зъболекар...", щрак снимка, "На генеколог...", щрак снимка, "Обяд с приятелки...", "следобедно кафенце... пак ядох... , ауу три котета..., две птички летят..., пръднах..., едната птичка падна...". "Време за лягане... Сама... Сърцето... Душата... Любов... Утре е ден".

И обикновено тези жени също имат мъж Simple Smile)))) Червеният флаг за едни, е зелен за други.

# 53
Така е, за един човек е неприемливо, за друг - търсеното.

# 54
  • France
И за двата пола голям червен флаг ми е липсата на приятелска среда. И приказването против познати. Винаги имам едно на ум.

# 55
Прекалена грижовност. Като например: обгрижва колежка като малко дете, отстъпва освободило се място на колега, вместо да има здравословното самочувствие и разбиране, че в такъв случай жената е с предимство, залива с подаръци приятелки.

Във фейсбук: жените, които пускат свои снимки в комбинация с цитат от известен автор, разбира се без да упоменават името му. И често снимката е кифленска.

За двата пола: хора, които често сменят настроението си.

# 56
Ау, получила се е темата, пу-пу. 🤧 Абуто искрено ме разсмя.

Аз се замислих какви биха били червените флагове от гледна точка на мъжете
И аз се зачудих. Нещо, което са ми споменавали мъже, но не е експлицитно написано в темата май досега - не им допадат инфлуенсърки. Което разбирам, защото и аз много не ги долюбвам. 😜

Ако бях мъж, 🚩щеше да ми е:
- да ми държи сметка с кои хора мога да съм приятел и въобще да се опитва да ми контролира средата;
- болезнена ревнивост - аз самата съм ревнива, но гледам да го сдържам в себе си; имам приятелка, която е вдигала скандал и е ревала, че гаджето си е говорил общи теми пред очите й с друга на някакво събиране - too much;
- жена, която не ми дава нищо да пипна и иска все да ходи след мен, защото аз няма да се оправя сам (макар че на някои мъже май им допада такова отношение);
- ако тръгне да планира сватбата ни и бъдещето ни бебе след месец познанство;
- слабохарактерна, която не може да си контролира импулсите или не може да се заяви като личност (в моето обкръжение такива изневериха на партньорите си);
- жени, които изменят себе си за всеки партньор, за да се напаснат те към него;
- жени без самостоятелни амбиции.

# 57
И колко време ще ни трябва да наблюдаваме за всички тези флагове? Особено когато в началото на връзката жената най-често се старае много за да покаже най-доброто от себе си и да прикрие повечето "особености". Колкото по-продължителна стане връзката ми е все по-трудно да я прекратя само заради натрупани несъвместимости. Остава загубеното време и за двамата и по-болезнената раздяла след по-дълга връзка. Не виждам нищо лошо в ползването на стратегия за по-бързо реално опознаване на потенциален сериозен партньор. Повечето от горните флагове се виждат бързо и лесно още в началото, но има и такива, които се показват при специални обстоятелства. Каква е разликата между това да чакаме да се случат някога такива или да създадем случайно подобни - повече или по-малко загубено време и за двамата. Нямам нужда всички да одобряват стратегията ми, достатъчно ми е, че е проработила за мен досега и е отсяла немалко скрити лимонки.

# 58
Мда, това да се стараеш в началото за да привлечеш и после вече го караш както си знаеш и се надяваш, че след брак и т.н. той/тя ще е вечно твой.

# 59
За мен лично червен флаг у една жена са нереалистичните й очаквания към мъжете, без тя да има реална преценка за себе си. Имам познати на по 40 години, стари моми, с много високи изисквания към мъжете, а те още живеят с майките си, нищо не са постигнали в живота и отдавна не изглеждат добре. Червен флаг е една жена да не се е изнесла от дома на родителите си над 25 години, лично мое мнение. Нещата не се ли случат до един момент, вече започват да се шмугват съмнения, че жената нещо не е читава. Не е нормално на 40 години да не си предприела поне стъпки да се изнесеш на квартира, поне това. Айде, не всеки в днешно време може да си позволи собствено жилище без кредит.

Общи условия

Активация на акаунт