Червените знаменца при жените

• 18 376
  • 517
  •   1
Отговори
Още една тема, вдъхновена от дискусия във Въпроси всякакви за СО и с потенциал за развитие и обмяна на опит.

Достатъчно сме писали и говорили за това от какви мъже да се пазим – а какви са червените лампи конкретно при жените, които издават, че тя би била лоша партньорка? И тъй като във форума пишат предимно жени, бихме могли да споделим и кои неща подсказват, че една жена ще е кофти приятелка и трябва да стоим далеч от компанията й. Кога сте си изпатили от жена и какво ви се иска да бяхте знаели?

Въпреки че мисля, че в голяма степен 🚩 се припокриват при двата пола, би било интересно да открием тънките моменти, които са по-често срещани или ексклузивни за жените.

[темата НЕ е покана за мизогиния, редпилърстване и набеждаване колко са лоши жените - нека си говорим като зрели хора]

# 1
В този късен час се сещам за така наречените златотърсачки  ,утре на свежа глава ще пиша отново  😅

# 2
Няколко от другата тема:

- жени, които твърдят, че не умеят да се разбират с другите жени и нямат приятелки, защото всички жени били драма куинс;
- жени, които на всеки упрек гледат като признание в завист към тях;
- жени, които редовно се самоизтъкват колко са атрактивни за мъжете;
- жени, на които не им пречи да ухажват обвързан/женен мъж.

Все с потенциал на друга жена да й излезе през носа.

# 3
Умен мъж не би си губил времето с жена с много недостатъци (казват жените нямат недостатъци, а само особености) с които той не би могъл да направи компромис. Тези особености не са описани в личната й карта и трябва да я подложим на поредица от ситуации/тестове още в началото за да си изясним това което пряко ни касае когато вече търсим сериозна връзка. За несериозни връзки е без значение колко се разминаваме. Например аз бих тествал силна ревнивост или обратното - лесно залитане по други, истерии/скандали и изобщо отношението й към хората които не харесва за да знам с кого си имам работа когато е възможно да има проблем и между нас, ниво на толерантност и компромиси...

# 4
yahoo, и като се попадне на жена, която усеща, че я тестват и си каже, че такъв мъж за нея е 🚩, какво става? 😀

Аз сега май уча урока за лесно залитащите жени. Едно, че често те търсят, защото поредният принц се е оказал жаба и трябва да оказваш емоционална подкрепа, друго, че при мен излезе, че няма мъже, които да са им off limits.

Жени, които търсят валидация от мъжете постоянно, дори когато е в техен ущърб (в англоезичния свят сега е модерно наречения феномен "pick-me") - 🚩.

# 5
Уточних умен мъж, който очевидно ще се постарае достатъчно за да не личи по нищо че е тест. Когато навремето търсех вече сериозност, минах за година през почти 10 кратки връзки докато се спра на най-подходящото. Не е мисия невъзможна и е по-добре да се разделим бързо при наличие на значими различия нетърпящи компромис, още преди да сме се привързали дотолкова, че да стане болезнено и за двамата.

Всичко това е когато можеш да предложиш качество и съответно търсиш качество. За други е бъркаш в чувала и каквото хванеш, или каквото те хване Sunglasses

# 6
Само като прочетох темата и веднага ми изникна конкретен човек и история. За това, без да се замислям, веднага казвам, че огромен 🚩 в една жена е простоватостта. Когато една жена е с по-ограничен умствен капацитет е способна да те вкара в умопомрачителни филми и, не от желание за интрига, не от злоба, а просто от невъзможност да анализира до какво биха довели думите и действията й. Веднъж сгреших така и от тогава НИКОГА ПОВЕЧЕ!

# 7
Е, то и умната жена може да си пуска такива тестчета и да не бъде усетена. Wink КГБ любов.

Сетих се нещо, за което чета из форума, аз явно го избягвам в реала - жени, които си ги мерят. Примерно една майка каже, че детето й е проговорило на X месеца, а другата веднага тръгва да се хвали с това как нейното на Y месеца вече е говорило като възрастен и незнамсикакво. Много неприятно.

Майките, които постоянно вменяват вина на другите майки, че правят нещата по X начин, а не по Y (стига, разбира се, да не става дума за неща, застрашаващи детето) - например кърменето е болна тема.

Както и се сетих, че имам и нещо наум за жените, които твърдят, че всички мъже изневеряват.

# 8
  • София
Жени, които се напиват и си лягат с тоя и оня на пияна глава. Говори за лабилност и липса на преценка. 

Жени, които се изживяват като фатални - обикновено зад това се крие един истеричен комплекс, както е казал поетът.

Жени с властна майкa, които продължават да общуват с нея. Истината е, че хватката е токсична, ако не се пресече.

Жени, които плюват безскрупулно по близки приятелки. Говори за липса на лоялност и женска злоба.

Номер 1 и номер 4 съм ги чувала многократно от мъже с нотка на отвращение.

# 9
  • Варна
Имах приятелка, която беше ужасно властна и буквално ревнуваше от мъжете в живота ми. Пропусках покрай ушите си, защото държах на нея, но когато започна да ми държи сметка с кого да излизам, теглих чертата и прекратих от раз. И не е като да е била грозна, глупава, без кандидати, имаше си. Просто никой не беше достатъчно добър за нея.

# 10
Сещам за няколко мои "приятелки".

1. Жени, които си мислят, че всички мъже умират за тях. При тях няма вариант някой мъж да не ги хареса. Този тип няма истинска приятелка жена, защото всяка жена е конкуренция

2. Жени, които винаги искат да са център на внимание, обсебват всеки разговор, всяка втора дума е "аз, аз, аз". Винаги успяват да извъртят разговора към себе си и в старанието си да привлекат внимание разказват нелепи истории или правят абсурдни неща, без значение, че се излагат. Няма лоша реклама, нали? В момента се боря с такова обкръжение и ми е адски трудно да комуникирам, а ми се налага..

3. Жени, които постоянно обсъждат другите жени с кофти коментари. Те винаги си мислят, че другите са им под нивото. Гледай я тази как се е облякла, как се е гримирала, не ми е на нивото, аз не съм като нея. Много често отсрани погледнато авторката на коментарите е точно като обсъжданите жени, но просто не се усеща.. става доста жалка картинка. При такива "приятелки" няма как да знаеш какво говорят за тебе, когато не си наоколо.

# 11
  • По света и у нас
За мен червен флаг е да има много корекции - това е психическа лабилност ( не се харесва и не я е грижа какво си причинява, гледа на себе си като на торба с кокали).
Да си направи от онези неестествено стоящи устни, неестествено стоящи гърди, да си премахне идентичността на носа за да се хареса на някого, да си татуира някакви фрапантни вежди, като демон, такъв човек ако е с теб ще те побърка.
 Да е анорексичка/болимичка, депресантка, пияница, на оспокоителни. Това си е сериозен флаг. Да има самодеструктивно поведение.
Също така и психопатка, която е готова да прегази всички за да си постигне целта.

# 12
Оо да... жените, вечно на диета. Ама не тези, дето са 100 кила и имат нужда, ами тези 40-килограмовите. Имат сериозни дефицити и нереална преценка. Абсурдно е, когато скелет се опитва да ти покаже паласките си и брои всеки резен изядена краставица. Често такъв начин на живот води и до анорексия и други хранителни разстройства.

# 13
Хранителните разстройства не са само от суета. Личен опит. Simple Smile Иначе да, индикация е, че нещо не е наред, разбира се.

Кечър е много права за властните майки. Връзка с потенциал ми се разпадна пред очите този месец заради една такава токсична симбиоза. Тук определно съветвам мъжете да си отварят очите на четири.

На мен са ми много неприятни тези, които като се сгаджосат с някой мъж, и забравят, че има други хора. Изчезват вдън земя. Когато нещата не се получат и им разбият сърцето, се сещат да те търсят.

# 14
  • По света и у нас
Е да обаче това са 90 % от жените , не е баш червен флаг

Общи условия

Активация на акаунт