Обаче 🚩 нали са като някакви тънки моменти, които загатват опасност, ако се подминат... а психопатите имат таланта да се представят в най-добра светлина и да пускат ловки манипулации.
Затова ми е чудно как такива хора се надушват преди да са си впили пипалата в теб.Друго, което се води за сигурен индикатор, че срещу теб стои психопат (аз също не го знаех и бях изненадана) е, че тези хора почти не мигат най-вече ако си се превърнал/а в техен обект. Гледат те втренчено, изучават те внимателно, опитват се да запомнят по възможност най-много детайли от теб. При псохопатите е известен термина - мъртви очи; The Catcher е използвала „празни очи“, което е същото.
Червен флаг при тези хора е да знаеш също така, че в миналото са проявявали насилие към животни, измъчвали са ги или убивали. Такива действия, проявени в много ранна, дори детска възраст, ако се неглижират, в бъдеще могат да са предпоставка индивидът да прибегне до насилие над друго човешно същество - емоционално и физическо.
Persona7, мисля, че по твоя въпрос успях да дам малко информация за прекъсване на контакта в зародиш..