Червените знаменца при жените

• 18 483
  • 517
  •   1
Отговори
# 255
Хах злобата у жените не била червено знаменце?
Защо се трие така в тази тема и на какъв критерий ?

# 256
Добавям и обсебените от социалните мрежи. Работохолика поне материализира труда си и осигурява по-висок стандарт за семейството, докато другото е чисто разпиляване на енергия в най-различни посоки със съмнителна полза.

# 257
Има и умни. Просто не се интересуват от историята за себе си.

# 258
Реално погледнато всички имате някакви ментални/психични проблеми, и аз включително, ако се съберат всички мнения/знамена и трябва да остане някой, няма да остане никой Simple Smile))Хората имаме много комплекси, стереотипи и предразсъдъци и всичко това много пречи в комуникацията и във възможността да разберем човека срещу себе си. Вижда се първо стереотипа и после подсъзнателно се отхвърля или приема всичко останало, и накрая ама той/тя не беше такъв. Зад всяка човешка история може да стои някаква простотия, но може да стои и нещо по-сложно и дълбоко. Ако всеки си гонеше щастието, нямаше да има толкова нещастни и злобни хора, които да търсят отдушници във всякакви посоки.

# 259
  • Out of the Mix
Revoker, може би някъде си се припознал съвсем случайно, но виж сега, когато човек "казва нещата такива, каквито са", всъщност казва само собствената си гледна точка, а не общовалидни истини, защото те, нещата, са различни за различните хора. Така че съвет - не вкарвай в твоите рамки. Ако приемеш, че всички мислим различно, ще живееш по-добре Grinning
О, да, разбира се, така и правя.
Коментирах двойни стандарти, и "отсичане" и вкарване в рамки, в които точно обратното - изобщо не се припознавам. Simple Smile

# 260
  • Далечният изток
Напротив. Забелязвам те, че някоя нещо пише, което няма общо с теб, просто си споделя нещо, ти с цитат задължително, не пропускаш да обясниш, че не е много правилно така и задължително да кажеш как го правиш ти, обилно и напоително, с подробности.

# 261
Е, мн ясно. Човекът е дошъл в бг мама да търси млада булка. Естествено, че няма да се разпознава като Sign Triangular Flag On Post

А по темата, мисля ще е интересно ако си напишем какви смятаме, че са ни нашите Sign Triangular Flag On Post

За себе си
Sign Triangular Flag On Post прекалено наивна и доверчива
Sign Triangular Flag On Post прекалено самокритична и неуверена
Sign Triangular Flag On Post перфекционист
Sign Triangular Flag On Post търпелива, ама много, но после като се натрупа критична маса ставам урод без милост
Sign Triangular Flag On Post мисля си, че мога да спася хората
Sign Triangular Flag On Post мисля си, че всички са чистосърдечни като мен
Sign Triangular Flag On Post мълча, вместо да кажа какво ме бърка и после изригвам в някакъв момент
Sign Triangular Flag On Post мн мразя някой да ме напряга. Рахата ми е топ ъф дъ топ потребност и ако някой ми го нарушава, ставам изрод.
Sign Triangular Flag On Post имам много тригъри и ако се натиснат следва bitch mode
Sign Triangular Flag On Post предпочитам да живея с детето и котката отколкото с мъж.

# 262
  • Out of the Mix
Зависи.
Нищо лошо не виждам, когато имаш какво да кажеш за нещо, да го кажеш.
Какво значение има намесва ли ме, или не?
Всеки всеки цитира, и коментира нещо.
Имаш избор - отговаряш, или не.
Понякога се отговаря с подробности, и изобщо не съм единствен.
Има обстоятелствени потребители, в което отново нищо лошо не виждам. Хората имат какво да кажат, и го казват. Дори така по-добре, защото много неща се коментират, обясняват, и разбираш по-добре какво иска да каже другият. Не членоразделно с 3 реда.
Ти, като юристка навярно също си обстоятелствена в молбите си и документите.

# 263
Флагчетата, които определям за мой минус са същите като на Мая (чак се изненадах, все едно аз съм го писала), с изключение на последното.

Но работя върху себе си по някои точки, кога се получава, кога - не... Особено върху това да не трупам и изригвам без милост в последствие...

# 264
  • Далечният изток
Е, аз в работата си може и да съм обстоятелствена, може и да не съм, зависи. Но определено много разтегливо говорещите ме натоварват.
Харесвам хора, които умеят с малко думи да кажат много неща. Но това е талант, не всеки го може.

# 265
  • France
Пффф, Мая така ме описа...

# 266
  • София
Е, мн ясно. Човекът е дошъл в бг мама да търси млада булка. Естествено, че няма да се разпознава като Sign Triangular Flag On Post

А по темата, мисля ще е интересно ако си напишем какви смятаме, че са ни нашите Sign Triangular Flag On Post

За себе си
Sign Triangular Flag On Post прекалено наивна и доверчива
Sign Triangular Flag On Post прекалено самокритична и неуверена
Sign Triangular Flag On Post перфекционист
Sign Triangular Flag On Post търпелива, ама много, но после като се натрупа критична маса ставам урод без милост
Sign Triangular Flag On Post мисля си, че мога да спася хората
Sign Triangular Flag On Post мисля си, че всички са чистосърдечни като мен
Sign Triangular Flag On Post мълча, вместо да кажа какво ме бърка и после изригвам в някакъв момент
Sign Triangular Flag On Post мн мразя някой да ме напряга. Рахата ми е топ ъф дъ топ потребност и ако някой ми го нарушава, ставам изрод.
Sign Triangular Flag On Post имам много тригъри и ако се натиснат следва bitch mode
Sign Triangular Flag On Post предпочитам да живея с детето и котката отколкото с мъж.

Т.е. накратко - червеният ти флаг е, че си много добра и си перфекционист?

# 267
Т.е. накратко - червеният ти флаг е, че си много добра и си перфекционист?

Мне, по-скоро ѝ е умряла циганката.
Но няма лошо, то на колко народ тук са им измрели... Десетина гробища напълниха вече. Laughing

# 268
Относно кой на кого завижда уж се предполага, че нямащите(деца,мъж) завиждат на имащите, но както писах личните ми наблюдения сочат точно обратното
Не веднъж съм чувала щастливо омъжени( по техни думи) да правят злобни коментари по адрес на неомъжени.
Пресен пример за колежка над 50, много добре изглеждаща и младолика, дойде един младо момиче на работа скоро и не знаеше възраста на въпросната колежка,като разбра много се изненада и отбеляза колко добре изглежда жената, друга омъжена колежка веднага направи следния коментар: " Как няма да младее за какво да мисли и да се притеснява няма нито мъж нито деца". В случая завистта идва от имащата деца и мъж .

# 269
То си е съвсем нормално - една завижда на друга за големите цици, а другата завижда на първата за малките и стегнати такива. Едната завижда на другата за хубавия тен, а другата на първата за бялата кожа. Една завижда за къдравата коса, а къдравата завижда за правата и прочее. Гражданката завижда на селянката за чистя въздух и къщичката, а селянката на гражданката за лекия живот и удобствата на града. И колко още мога да пиша Wink

Общи условия

Активация на акаунт