Но си имам вътрешно усещане, че ще са момиче и момче. Изчакваме също за потвърждение. Д-р Виолета Стратиева на първата фетална ни го каза това, но предвид ехографа, едното момиченце позираше на него доста умело, а другото дете се завъртя даже с гръб към нас и така си остана до края на феталната. Мъжът ми направи връзката, че е сигурен за момченце от факта и че не го догледа много обстойно за пола и изцепи, че и то ще е момиче в бързината. Моят АГ Д-р Кръстев беше изричен, че чак при раждането ще разбера пола им, вероятно е прав, но аз на втората фетална съм твърдо решена да задам въпросът на Проф. Марков от Марковс Клиник.
) са фини и тънки, но уви. Имам си и воден целулит. Въобще, ще оправяме работата, като родя. Основно със спорт и режим, надявам се. Стрии нямам още пу-пу.
) Та, така. Изповядах си мъките, това да са ми проблемите с бременността си пожелавам (свързани със суета) - на мен и на другите момичета от темата 
Сега съм почти +6 кг (57.3). На ФМ Павлова каза, че са много и трябва да пазя режим без ВХ и какво да се прави, започнах. Тегавко ми е, честно казано, защото сега покрай бременността изобщо не ми се яде месо, а преди бях страшно месояда. И го карам на яйца, млечни, салати всякакви, тиквички, чушки, бобови, такива неща вече седмица.
Майка ми беше направила негърчета оня ден и ни даде да си вземем - само душа около хладилника хаха
Според Павлова е Ок да кача между 8 и 10 кг за бременността като цяло, аз го намирам за дооста сложно предвид, че съм малко след средата и съм с 6 в играта.
Направо го виждам малко вероятно, честно казано, ама поне в +12 да пробвам.
такива изказвания за кг от лекар са ми малко странни. С първата бременност качих 15 кг (54 кг 160 см) тоест бях 69. Свалих 6 с раждането, а останалите 8 свалих за три седмици (според мен това е освобождаване на тялото от кръв, лимфа и възстановяване на нормалната циркулация на течности в организма). Последния 1 кг го носих няколко месеца. Вижда ми се много нереално да се качват килограми колкото е бебето с водите, плацентата и гърдите. Освен тях е необходимо и тялото да обслужва тези тъкани. Все пак съм чела че много жени качват по 6-7 кг,
което показва, ще всичко е възможно и всяко тяло работи различно. Така че според мен не се притеснявайте толкова. Във всички калкулатори за кг съм вървяла в нормата на графиката, и във всички учебници пише качване между 10 и 16 кг 

Препоръчани теми