Нощно хранене

• 884
  • 16
  •   1
Отговори
Моля Ви кажете как сте се справили с нощното хранене.  През ноща давам водичка и тя направо се побърква. Плаче и не може да заспи,докато не и дам АМ.На 1 годинка и 2 месеца е.Буди се два/три пъти през нощта . Не е от глад ,тъй като изпита 30/40 мл и заспива просто вече е навик ..

# 1
И какъв е проблемът да ѝ даваш АМ, щом това я успокоява?

# 2
Започва все повече да се буди и нито тя нито аз можем да спим. Нямаме никакъв режим

# 3
Не можеш да правиш режим насилствено. Щом детето не може да спи иначе, даваш, по-нататък пак пробваш да отмениш нощното хранене и така. Ще го израсте, спокойно.

# 4
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Моя син се будеше до около две годишен, и постепенно спря да се буди, почна да прескача през нощ, две, три, и плавно почна да си спи през нощта. Когато беше здрав, де Grinning

# 5
Започва все повече да се буди и нито тя нито аз можем да спим. Нямаме никакъв режим

Моята до над 3-годишна възраст се будеше през нощта за нещо. Понякога с рев, може би сънува нещо, и после се успокоява. Сега е на 5 и аз я будя нощем да пишка, че ако не я събудя, се опикава. Следвай нуждите на детето. С едногодишно повечето не спят непробудно по цяла нощ.

# 6
Може би заради водата коремът е пълен и не може да поеме достатъчно мляко, затова е малко и огладнява често.
Дъщеря ми се ядеше нощем до 3 г. Предлагахме вода и мляко, тя сама избираше кое шише да вземе. Млякото винаги печелеше. Не сме опитвали да го махаме.

# 7
Моя син се будеше до около две годишен, и постепенно спря да се буди, почна да прескача през нощ, две, три, и плавно почна да си спи през нощта. Когато беше здрав, де Grinning
Благодаря ви .Значи имаме време .. 😁

# 8
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Благодаря ви .Значи имаме време .. 😁
Майка ми ми заяви, че след втория месец не са ме хранели през нощта, и ми даваше "акъли" за вода със захар, да давам на моето...
Плачела съм, ама в един момент съм спряла!
Как ли пък ще давам захар на бебето ми, и ще го оставя да реве през нощта...

# 9
Моя е на 2,1 г и още го кърмя през нощта по няколко пъти ,навик му е за сън и аз не знам как да го махна ..

# 10
  • Поморие
Моля Ви кажете как сте се справили с нощното хранене.  През ноща давам водичка и тя направо се побърква. Плаче и не може да заспи,докато не и дам АМ.На 1 годинка и 2 месеца е.Буди се два/три пъти през нощта . Не е от глад ,тъй като изпита 30/40 мл и заспива просто вече е навик ..
Няма спасение.😥 Синът на почти две и дъщерята на половин годинка всяка нощ стават през два часа - той за АМ, а тя за да я кърмя. Синът става от деветмесечен, беше се отучил на 2-3 месец и почна пак като се появиха зъбите. (9м.) Дъщеричката и тя на 2м. спря да става нощем, но между 4-5м., като й избиха зъби почна. И сега все едно имам бебета близнаци. В резултат ми се появиха проблеми със заспиването (докато заспя след като са ме събудили, започват пак да мрънкат за следващо ядене) и ето ме една постоянно изнервена до краен предел мама. 😤 Сигурно за да се отучат трябва да ги оставим да плачат няколко нощи и да ги залъгваме с вода, както съм чела из форума, но кой има нерви да му реват бебета цяла нощ? Единствената ми надежда е да го израстат, пък дори и години да минат... Те и ще минат години като гледам. Явно като имаме деца, трябва да приемем, че първите 2-3г. здравият сън ще е мираж..

# 11
Сигурно за да се отучат трябва да ги оставим да плачат няколко нощи и да ги залъгваме с вода, както съм чела из форума, но кой има нерви да му реват бебета цяла нощ?
И не помага при всяко дете. Като станаха на около годинка се видяхме с жената, с която бяхме в една стая в родилното. Споделих, че още яде нощем, тя каза, че още от болницата са отказали нощното, само вода дава. Рекох ѝ - браво, значи поне вие спите нормално нощем. Тя каза, че няма такова нещо, като се събуди към 2 ч., до 6, когато е първото хранене според режима, не спира да реве... Не го разбирам това.

# 12
Сигурно за да се отучат трябва да ги оставим да плачат няколко нощи и да ги залъгваме с вода, както съм чела из форума, но кой има нерви да му реват бебета цяла нощ?
И не помага при всяко дете. Като станаха на около годинка се видяхме с жената, с която бяхме в една стая в родилното. Споделих, че още яде нощем, тя каза, че още от болницата са отказали нощното, само вода дава. Рекох ѝ - браво, значи поне вие спите нормално нощем. Тя каза, че няма такова нещо, като се събуди към 2 ч., до 6, когато е първото хранене според режима, не спира да реве... Не го разбирам това.
Поне при нас след като си изпие млякото заспива ..

# 13
  • Поморие
Поне при нас след като си изпие млякото заспива ..
И при мен (и слава Богу) 😬 иначе е имало случаи и да не заспива, когато беше голямата жега. Но често след пет минути решава, че иска да излочи още едно шише и така докато не изпие близо литър (ако е сина), а дъщерята и тя може да заспи и след малко пак да почне да мрънка или цяла нощ кара на кърмене на два часа. За сина и лекари не ми помагат! Сутринта разбира се, те решават кога се става и до по-късно от 8 рядко ме оставят.

# 14
Аз, все едно колко съм спала, имам нужда сутрин да стана и да имам малко време само за себе си, затова ставам по-рано, поне в повечето случаи, ако не се събуди веднага и дъщеря ми от алармата. Като беше бебе ставането ѝ в 5-6 часа сутринта да яде, го броях към нощното, защото после пак заспиваше за час-два, което време аз използвах само за себе си. По цял ден залепена за мен, това сутрешно време само за мен ми беше жизнено необходимо.

Общи условия

Активация на акаунт