Пазаруване от Amazon- тема № 107- Black Friday 2024

• 63 289
  • 759
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте, следя за намаление на този волан, ако някой мерне нещо..да сигнализира .
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B00YUIM2J0/ref=ox_sc_saved_ti … WKAKR8XB7XF&psc=1

# 136
  • Сливен
Да ви питам за Габко нещо. На сайта им пише че склад uk/de не приема поръчки гросъри, което било храни и перилни препарати. Аз от амазон.де досега съм поръчвала храни до адреса им. Това нещо ново ли е? Ще ми откажат ли поръчките?

# 137
# 138
  • София
Книгата за плетене я има и в немския амазон за 25Е - само трябва да си харесаш нещо за още 25Е и ще ти дойде с безплатна доставка.
Да! Дори си избрах нещо още, по мойто хоби, но пък мисля да изчакам черния петък, за който прочетох, че има и тук, за да си взема още нещо RelaxedBowtie

# 139
Здравейте, следя за намаление на този волан, ако някой мерне нещо..да сигнализира .
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B00YUIM2J0/ref=ox_sc_saved_ti … R8XB7XF&psc=1
Може да пробвате някоя складова бройка с БД до България. Ако не е нова, да я върнете пак безплатно. Аз съмата съм получавала и чисто нови стоки описани като "Приемливо състояние". Особено като са няколко бройки в склада, може да са пострадали опаковки при транспорт/съхранение. Описанията ги слагат по шаблон.

# 140
  • София
знам, обаче тук гаранцията е ужасна, ако не случиш и има проблем, сервиза е кошмарен.. затова търся в амазон...

# 141
  • Сф
Grocery ли си поръчвала или шоколади, бонбони и дълготрайни храни? Гроусъри са краткотрайни пресни храни, отделна секция са в амазон.

Аз да помоля да препоръчате котешки храни. Преди време бях споделила, че взимам от амазон и бяхте пуснали оптимални варианти цена/ качество. Спасете две Animal Cat2 Animal Cat2 от гладна смърт Simple Smile

Да ви питам за Габко нещо. На сайта им пише че склад uk/de не приема поръчки гросъри, което било храни и перилни препарати. Аз от амазон.де досега съм поръчвала храни до адреса им. Това нещо ново ли е? Ще ми откажат ли поръчките?

# 142
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Аз да помоля да препоръчате котешки храни. Преди време бях споделила, че взимам от амазон и бяхте пуснали оптимални варианти цена/ качество. Спасете две Animal Cat2 Animal Cat2 от гладна смърт Simple Smile
Животинката вкъщи много яде от тези:
https://www.amazon.de/-/en/dp/B0C9V92RSL?pd_rd_w=Bi1t4&content-i … d_hp_d_atf_rp_1_i
Парчета месо в желе. Малки са грамажите на бройка, обаче цената е по-добра , отколкото в бг сайтове. Има различни видове и цената пада до около 5,50 за 6 бр.

# 143
  • Sofia
Според мен не приемат поръчки от гросъри сайтове, като Асда, Окадо, Сейнсбъри, Лидл, Реве и подобни, защото всичко идва насипно, в найлонови пликове.
А перилните препарати от немския амазон идват до Бг с безплатна доставка.

# 144
  • Пловдив
Някой да е поръчал оттам на зон силиконови молдове за отливка с гума?
Досега съм поръчвала само от Тему , Шейн и AliExpress.
Също ме интересуват и акварелни бои ,които да покриват добре и да са близки до Каденс и Пентар.
Благодаря!

# 145
  • София
Цитат
Аз за втори път поръчвам тази. Без зърнени и глутен е. Моята котка по принцип е доста капризна, но тази я яде.

https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B07VQYLBJR?ref=ppx_pt2_dt_b_prod_image

А имате ли забавяне на поръчките?
Моята последна информация е от 11ти ноември за неуспешния опит за доставка на ФАН. Обикновено на следващия ден след това съобшение ги получавам, не съм имала проблем до сега. Обаче вече минаха 4 дни и нито звук.

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 09:49 от Ивка

# 146
  • Mediterraneo
Силиконовите молдове са същите като от китайските сайтове. Дори продавачите в по- голямата си част са точно китайци в Амазон. Като си харесам нещо, ако не ми е спешно, го поръчвам от китайците, не си заслужава тройната цена в Амазон.

# 147
  • In transit
Ивка, еконт тотално са се омотали. Ще дойде. Проследи си номера с сайта на еконт и ще видиш къде е.

# 148
Здрайвейте. Хвърлила съм око на един планетарен миксер на бош в германския амазон. Ако нещо се повреди може ли да се ремонтира тук в БГ или трябва да го пращам обратно? Докато е в гаранция разбира се.

# 149
Здрайвейте. Хвърлила съм око на един планетарен миксер на бош в германския амазон. Ако нещо се повреди може ли да се ремонтира тук в БГ или трябва да го пращам обратно? Докато е в гаранция разбира се.
Бош покриват гаранционно уредите си в България, но им пишете за всеки случай, да не би да има някоя промяна през последните месеци!

Общи условия

Активация на акаунт