Пазаруване от Amazon- тема № 107- Black Friday 2024

• 62 078
  • 759
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за темата.Аз да похваля кафето което някой беше постнал преди време .Много се хареса в къщи 😊https://www.amazon.de/dp/B002I2BMRS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1
Моля да сподиш цената и 100% арабика ли е както пише долу в текста или арабика + робуста е като на 4 снимката с текста.

Мерси!
Драго, арабиката на Верняно не е уау. Всички други кафета са им топ, но може на теб да ти хареса. На мен тяхната арабика ми киселее доста. Черната Лаваца е по-добро.

Мики, Много ти благодаря!

# 31
Тази е била цената

, но свърши кафето и изхвърлих плика та нямам идея колко процента е била арабика.Снощи исках да купя ,видях че е в опаковки от два плика , разрових се тук и поръчах на 31 лв  опаковката , но не е 100 процента арабика
https://mrcoffee.bg/produkt/caffe-vergnano-1882-granaroma-%d0%ba … 0-2-%d0%ba%d0%b3/

# 32
Здравейте,

Имам поръчка от немския Амазон до Бг. Пътува с Fan куриер.
Статуса на пръчката е "On hold", а трябваше да пристигне днес.
Трябва ли да направя аз нещо, да се свържа с тях или да им пиша?
Сблъсквал ли се е някой с подобен казус?

# 33
  • София
Моята днес дойде с Еконт без да правя нищо.

# 34
Моята трябваше да дойде днес, но Еконт я доставиха още в Петък. Може да проверите номера на проследяване в сайта на Еконт - ако пътува с тях, може там да има по-подробна информация - непълен адрес, липсващ телефонен номер или нещо подобно..

# 35
В сайта на Еконт е "Очаква предаване към Еконт".
В сайта на Fan "Wrong address".

Тази поръчка е разделена на 2 отделни пратки. Едната част дойде, а другата я няма, естествено тази, която ми е по-важна

# 36
Здравейте, отдавна не съм пазарувала от складовете. Днес пробвах да сложа продукт, който е на стойност около 40 евро и ми начислява доставка до превозвача в Германия. Някой знае ли защо? Променени ли са условията за доставки?

# 37
  • София
Не за пръв път поръчвам директно дотук откакто има безплатна доставка - винаги пристигат без проблем. Последната ми поръчка обаче спря движението си миналия вторник нейде в Румъния. И оттогава не помръдва. С проследяващия номер нищо не излиза в тракинга на Еконт. Към съпорта на Амазон ли трябва да се обърна или да търся контакт с FAN?

Скрит текст:

# 38
  • София
Дойде им на нагорно на Еконт и Спиди,не смогват вече. И аз имам такава поръчка от миналата седмица,не излиза нито при спиди,нито при Еконт и в стандартните ми международни също.
Преди Драго май ми беше пускал един международен сайт за проверка ,обаче не съм го запазила.
Има ли международен,който да проследява и местните куриери,в смисъл пускаш тракинга и сега е ДЧЛ,в Румъния вече е Фан,в БГ са бг пощи или съм се размечтала много.

# 39
  • Сливен
Пробвайте с parcel.

# 40
  • София
Благодаря ти. Този сайт засича товарителницата,по него излиза ,че си виси в Букурещ, из описанието се кипри и един Еконт. Ще почакам още малко и ще пиша на амазон да я търсят ,защо е заседнала така там.

# 41
  • София
Сега е момента за адвен календарите, нали? Ще дебна, защото все късно се сещам....Нещо с чайчета, шоколадчета, може и козмеика

# 42
За чайовете съм фен на тези , в момента този не е на добра цена, но пък добре се вижда вътре как са разположени.
Има го в бяла кутия на по-прилична цена.
https://www.amazon.co.uk/English-Tea-Shop-Organic-Calendar/dp/B0 … aps%2C124&sr=8-13

# 43
# 44
препоръчайте дезинфекциращи кърпички в пластмасова кутия. Искам да е написано колко алкохол съдържат, минимум 60%, но не намирам в amazon.de. Само в американския намирам, а не ми се занимава с доставка от там

Общи условия

Активация на акаунт