Пазаруване от Amazon- тема № 107- Black Friday 2024

• 62 277
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
Възможно е да тръгват от различни складове. Обикновено тогава е разделена поръчката. Движи си се по план, докато не я вземат Еконт. Там са възможни изненади, макар на мен отдавна да не са ми закъснявали. Случва се, обаче, след съобщението за неуспешно доставяне от Фан куриер, да отида до офиса на Еконт на следващия ден, за да не чакам да ми я докарат до адрес. В приложението на Еконт се вижда, когато им я предадат и си я събирам от офиса, ако реша, че няма да ги чакам.

# 496
  • София
На мен три поръчки ми ги обединиха с един проследяващ номер и съответно дойдоха заедно, сложени в кашон, че ако бяха само в пликчетата щеше да е доста зле положението. Не съм отбелязвала пакетиране.
Един ден по-рано от написаното в Амазон дойдоха.

# 497
  • София
Скрит текст:
Аз си получих Shark-прахосмукачката, изпробвана е събота и неделя, доволна съм.
Обаче не знам сега как да си регистирам гаранцията, моля за малко помощ.
От къде я взехте? И аз бях харесала този модел, но не го намирам наличен в Амазон. С каква доставка го доставихте?
Този модел имахме, купен от немския сайт на марката, и го върнахме. Не останахме доволни.
Може ли да попитам защо?

# 498
  • София
Някой знае ли как да проверя до кога е намалението на този стол? Днес го намалиха.
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/c?ref_=navm_hdr_cart

# 499
След половин час може да го увеличат. Никой не би могъл да каже до кога. Утре може да е на двойна цена, а вдругиден на по-ниска от днешната.

...аз линк за стол не мога да отворя.. виж дали може да го поправиш, за да видим дали е бил на по ниска цена от настоящата

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 18:56 от second

# 500
  • София
След половин час може да го увеличат. Никой не би могъл да каже до кога. Утре може да е на двойна цена, а вдругиден на по-ниска от днешната.

Ох, ще се гръмна Confused Утре ми превеждат заплатата, стискайте ми палци:blush:

А защо ме кара да потвърдя Amazon prime?

# 501
Предлага ви 1 месец безплатен прайм за тест. Нищо няма да платите сега за него, ако го активирате днес примерно - после трябва да го изключите, преди да е дошъл 9 януари.
Много вероятно до утре да не се смени цената, това го казвам като пример че всичко е гадаене там.
Често се е случвало тук някой да пусне линк и да напише цена за нещо. Отваряйки линка след някакво време, цената която виждам е съвсем различна от описаната..

# 502
  • София
Може да се пусне поръчка и с недостатъчна наличност.

# 503
  • София
Сега разбрирам, че непознатия номер който упорито звъня малко след 19ч... е бил куриер, а предикта беше за сряда...
Спиди поне предупреждават ден преди това.
Откога доставят и след работно време? Open MouthКъм офис ли ще отиде или утре пак ще опитат до адрес да я достаят?
Едит- това е от сайта на еконт:
Номер на пратка   
2400102665281   
Понеделник 09/12/2024 г.
16:24 ч.  натоварена на линия – Русе - Русе - София

Скрит текст:

# 504
На стр.1 на темата е обяснено:
Куриер FAN доставя до България, а в страната Спиди, Еконт. Няма закономерност тук на кой куриер ще бъде предадена. Вечерта преди доставката, ще получите съобщение, че е направен опит за доставка от ФАН, но неуспешен. Не се притеснявайте, на другия ден ще получите съобщение с кой куриер и кога точно ще бъде доставена.
Тоест не са звъняли от Еконт. Според извадката от сайта им в момента пратката пътува от Русе за София. Обикновено Еконт я доставят още на следващия ден, но сега с това натоварване не знам как е. Доставят до адрес, не до офис. На мен за първи път ми звъняха да ми доставят пратка в събота. Досега винаги пратка пристигнала в София в петък са ми я доставяли чак в понеделник. Може би работят извънредно заради големия обем пратки.

# 505
  • София, Манастирски ливади
https://amzn.eu/d/aN5AqmU
Philips 2 четки за 55 евро. Добра цена ми се струва.

# 506
  • на Мелмак
Чакам си поръчката с коледни подаръци и добавки за нас Simple Smile

# 507
Drunda, много ти благодаря за линка, поръчах! Покрай черния петък другите две бяха намалени, но исках комплекта с розовата. За първи път поръчвам до български адрес. То аз и от много отдавна не съм поръчвала от Амазон. Ориентирах се към сайтове с възможност за връщане.

# 508
Като за първи звукови четки - да, но иначе са слаби.

# 509
  • София, Манастирски ливади
Като за първи звукови четки - да, но иначе са слаби.

Защо да са слаби? Пише 62 000 оборота за минута. Има ли повече?
Аз лично се отказах да купувам скъпи. Всички се развалят след 2-3 години. Колкото и функции да имат, в един момент си оставам на основната.

Общи условия

Активация на акаунт