Пазаруване от Amazon- тема № 107- Black Friday 2024

• 62 253
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Поръчката ми от немския Амазон е с дата на получаване 16-18 декември, а още се подготвя . Според вас има ли шанс да дойде до Коледа ?

# 526
  • Сф
Да, срокът не  е минал.

# 527
Поръчката ми от немския Амазон е с дата на получаване 16-18 декември, а още се подготвя . Според вас има ли шанс да дойде до Коледа
Ако е до български адрес е малко вероятно да дойде до 18-ти, но до 24-ти има шанс, ако я изпратят до края на седмицата, напоследък много се бавят при изпращането.

# 528
Моята се бавеше доста дълго преди изпращане,след това дойде за няколко дни,един ден преди крайния срок. В тракинга на сайта не се отразяваше подробна информация.

# 529
  • София
Поръчката ми от немския Амазон е с дата на получаване 16-18 декември, а още се подготвя . Според вас има ли шанс да дойде до Коледа
Ако е до български адрес е малко вероятно да дойде до 18-ти, но до 24-ти има шанс, ако я изпратят до края на седмицата, напоследък много се бавят при изпращането.
И ако ме стои седмица+ у Еконтци..

# 530
Седмица - не, но едни 2, най-много 3 дни - да. Smile

# 531
  • София
Седмица - не, но едни 2, най-много 3 дни - да. Smile
ааа защо не, може, може, вече даже се чудя какъв рекорд ще поставя:
Скрит текст:
... като нищо ще получа и искане за съхранение поради невъзможност да ми я донесат (не са и опит правили) .... пък аз може цял месец отпуска да си взема да ги чакам

# 532
  • София
Само с Еконт ли идват от Германия?

# 533
Поръчката ми от немския Амазон е с дата на получаване 16-18 декември, а още се подготвя . Според вас има ли шанс да дойде до Коледа ?
Моите поръчки са със същите дати. Изпускам Дядо Коледа в градината. Sad Купих вече други неща... Но поне за Дядо Коледа вкъщи трябва да дойдат. 🤨

# 534
Тези бонбони дали наистина са две в опаковка?
https://www.amazon.de/-/en/dp/B07WPTYSDM/ref=twister_B0BK1WKH5G? … ncoding=UTF8&th=1

# 535
Да, 1 за 6 евро, 2 да 12 евро. 3 грамажът е даден едните 125 гр и 250 гр.

# 536
  • София, Манастирски ливади
Според описанието би трябвало да са 2 кутии по 250 гр, но няма как да знаем със сигурност.

# 537
  • Варна - Черна гора
Регистрирайки четките в сайта на Филипс добавих безплатно още една година към гаранцията.
Не съм сигурен, че удължената гаранция важи международно. Къде е написано, че коментираните четки за зъби имат удължена гаранция?
От ФИЛИПС България, потвърдиха, че щом:
 - системата им ми е позволила да добавя още една година към гаранцията;
 - на е-мейла съм получила писмо за успешна регистрация на уреда
няма място за съмнение, независимо от къде съм закупила уреда. (той е предназначен за продажби на БГ пазар)

# 538
  • София
Регистрирайки четките в сайта на Филипс добавих безплатно още една година към гаранцията.
Не съм сигурен, че удължената гаранция важи международно. Къде е написано, че коментираните четки за зъби имат удължена гаранция?
няма място за съмнение, независимо от къде съм закупила уреда. (той е предназначен за продажби на БГ пазар)
Philips имат от години международна гаранция ,аз също съм ползвала услугите на сервиза в БГ.

# 539
Скрит текст:
Потвърдили са ти, че купена от Германия четка зъби и регистрирана в българската версия на сайта, ти удължава гаранцията с 1 година и тази гаранция важи международно, както стандартната им двугодишна, така ли? Звучи супер и дано да е така.
Кой модел четка за зъби регистрира?

Общи условия

Активация на акаунт