Пазаруване от Amazon- тема № 107- Black Friday 2024

• 62 254
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
Защо да са слаби? Пише 62 000 оборота за минута. Има ли повече?
Всъщност 31 хл. оборота в минута има моделът 3100, не са 61 хл., както пишат Амазон  - справка в сайта на Филипс https://www.philips.bg/c-p/HX3671_13/3100-series-sonic-electric-toothbrush. Даймънд сериите са 62 хл. и нагоре, стигат до 90 хл.
Не е лоша четката, цената е много добра, особено за две четки и сравнено с България, но и преди съм писала, че ползвам звуковите четки на Филипс от почти 10 години и за мен моделът 3100 идва слаб.

Някой беше препоръчал в темата четките Oclean Flow - май Тарталета, ако не греша, поръчах си и ще я ползвам за пътуване, много съм доволна, благодаря!

# 511
Съгласна съм с Rosita, миналата година я купих и тази година я смених с друга - осезаемо по-слаба е от всички други на Филипс, които сме ползвали. И е доста некачествена, отпред гумата на копчето й се изтърка... още две на Филипс сме ползвали, но тази е най-зле... Та според мен си отговаря на цената, ако човек търси звукова четка, която да ползва няколко месеца или максимум година...

# 512
  • София, Манастирски ливади
Ясно, благодаря ви! Няма да ги отказвам, пък колкото изкарат Simple Smile

# 513
И аз няма да ги отказвам и ги чакам с нетърпение. Все пак ще е голям ъпгрейд спрямо обикновената четка. А и цената на другите четки е доста по-висока.

# 514
И аз няма да ги отказвам и ги чакам с нетърпение. Все пак ще е голям ъпгрейд спрямо обикновената четка. А и цената на другите четки е доста по-висока.
Така е. Няма смисъл да ги отказваш при тази цена. Ще ти се отрази добре, след като си ползвала досега обикновена четка за зъби или електрическа. Така пише и на сайта на Филипс: "Сбогом, ръчна четка за зъби. Здравей, звукова технология." Smiley

# 515
  • София, Манастирски ливади
Барбалена, имай предвид, че дори и да се случи нещо, Филипс са с международна гаранция. Директно са ми заменяли четки купени от Амазон тук в България.

# 516
Аз имах една Филипс, която смених с някаква китайска от Али Експрес. След това минах пак на ръчна четка. Обачееее, много съкратено ги мия и реших, че пак е време да мина към електрическа Grinning Много се радвам, че намалиха и комплекта с розовата четка, че да може да ги различаваме с мъжа ми. Предишните не помня по какво ги различавахме. Май бях мацнала моята леко с лак Smiley

Иначе за гаранцията също е плюс, но поръчвайки от Амазон не разчитам на гаранция, а просто се радвам на ниската цена Grinning Имам Инстант Пот купен преди 5 години за £54 и дори и да се беше развалил, здраве да е Grinning

# 517
  • Варна - Черна гора
Регистрирайки четките в сайта на Филипс добавих безплатно още една година към гаранцията.

# 518
  • Сф
И аз имам китайска Seago, вчера специално рових колко оборота е- 40 000. Чакм и аз Филипс 31 000 оборота, дано да не  е разочарование в сравнение с китайчето

# 519
Регистрирайки четките в сайта на Филипс добавих безплатно още една година към гаранцията.
Не съм сигурен, че удължената гаранция важи международно. Къде е написано, че коментираните четки за зъби имат удължена гаранция?

# 520
  • Варна - Черна гора
Не съм сигурен, че удължената гаранция важи международно. Къде е написано, че коментираните четки за зъби имат удължена гаранция?
Всички продукти на Филипс, които съм купила, независимо от България или чужбина ги регистрирам в philips.bg
Предложи ми допълнителна гаранция и се възползвах. Дано не се налага, но при необходимост ще разбера дали важи Hands V

# 521
Здравейте, искам да върна дрон, който съм получила от немския Амазон с доставка до БГ. Дали може да има проблем с връщането, тък като има LI-ION батерии в него?

# 522
# 523
В проследяването на последната ми пратка в сайта стоеше локация Чехия. Не съм получавала мейла на Фан за неуспешна доставка и въпреки това видях в сайта на Еконт тракинга  и получих пратката ден преди указания за доставка.
Поздрав за всички в темата :

# 524
От около два месеца има нов Kindle Colorsoft с цветен e-ink екран. Цената му е много висока - €289.99. След години може и да стане нормална. Мненията не са ласкави.
https://www.amazon.de/dp/B0CX8YKQ2H

Общи условия

Активация на акаунт