Пазаруване от Amazon- тема № 107- Black Friday 2024

• 62 085
  • 759
  •   1
Отговори
# 60
От лидл на тяхната марка не става 2 машини вече пращам към сервиз и ги подменят казаха,че са такива заминават бързо почти не са ползвани,но спират да вакумират.

# 61
  • In transit
Странно, имам лидълска от две години, майка ми и свекървата също. Ползваме ги активно, не сме имали проблем. Освен новите модели да не са качествени.

# 62
Искам да си купя  робот за почистване на прозорци. Моля, препоръчайте марка/ модел, ако сте купували от Амазон  и сте доволни. Гледам, че има бюджетни предложения за 150-200 евро, непознати за мен марки, китайчета вероятно.

# 63
  • София
Харесах един уред Тефал в немския амазон, но пише, че е за 125 волта. Възможно ли е да продават в Европа уреди за такъв волтаж? Дали ще дойде с някакъв пребразувател?

# 64
  • Сф
Я дай линк да го видим

# 65
# 66
  • Сф
Не виждам къде пише 125 волта

# 67
  • In transit
Не виждам къде пише 125 волта
Тук, в описанието на уреда:

# 68
  • София
В Safety images and contacts намерих снимки на опаковката, на която пише 220-240V. За същия модел се отнася - ‎GC 305012. Възможно ли е да има един модел, но с модификация на волтажа Thinking

# 69
  • In transit
Защо не им пишеш да проверят информацията или по модела да видиш в сайта на производителя дали има две разновидности или е грешка?

# 70
Здравейте,
Някой да е купувал такава конструктор за деца на марката, може ли даде отзив дали са много подобни на лего?
Синът ми е свикнал на лего, но тук има много повече разнообразие и цените са г/д приемливи. За 60-70евро дори мога да купя играчка с дистанционно и са доста по-големи.
https://www.amazon.de/-/en/stores/MouldKing/page/165A3149-1147-4 … A037?ref_=ast_bln

# 71
  • София
Защо не им пишеш да проверят информацията или по модела да видиш в сайта на производителя дали има две разновидности или е грешка?
Честно казано не намирам къде да пиша.

# 72
Имам една пратка от немският амазон и ми я изпратиха с Bartolini , кой е представителя за България ?

# 73
Имам една пратка от немският амазон и ми я изпратиха с Bartolini , кой е представителя за България ?

Speedy

# 74
  • In transit
Честно казано не намирам къде да пиша.
Пфууу, те съвсем са скрили възможността да им пишеш, но я намерих все пак. https://www.amazon.de/hz/contact-us/accessibility?language=en-GB

Общи условия

Активация на акаунт