Пазаруване от Amazon- тема № 107- Black Friday 2024

• 62 104
  • 759
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Mikey, благодаря ти. Наистина се рових много, дори мислех да пиша на тефал.бг, но щеше да звучи странно-Да ме консултирате за този продукт, че искам да го купя от друго място.

# 76
Харесах един уред Тефал в немския амазон, но пише, че е за 125 волта. Възможно ли е да продават в Европа уреди за такъв волтаж? Дали ще дойде с някакъв пребразувател?
Не е възможно. Как мислиш, че някоя държава би допуснала такова нещо, като това е опасно за живота? Логично е.

Amazon често имат проблем с описанието.

# 77
  • София
Благодаря за съветите за волтажа. Поръчах го грила, не мога да чакам да си пиша с някой и далаверата от 53% намаление ще изчезне. Ако дойде на 125 волта, ще се разправяме.
Поръчах и кафе арабика от блендите на амазон - дано е хубаво, защото е евтино. Аз харесвам светло-печени кафета, едва ли някой ще се впечатли.

# 78
В английския има 5 off от 15 лири. Не ми се получава с линковете. На мен ми излиза на заглавната страница. На немския обичайно не ми излиза кода.

# 79
Ако случайно някой може да сподели линк, ще се радвам.
Никога не мога да запомня къде се виждат тия промоции

# 80
В английския амазон има кукли Disney Mattel за 7-12 паунда. По 7 са непеещите (Бел, Аврора, Пепеляшка, Снежанка, Рапунцел, Аша, цялта армия принцеси май са на тая цена), пеещи Ана и Елза са 11 и 12 паунда. Пеещата Ана и Елза тук са по над 80 лв, непеещите са по 26 лв. Пеещите Моана, Аша и Рапунцел, които исках аз, не са намалени.

# 81
Някой поръчвал ли е "боси обувки" от амазон? Доволни ли сте от качеството им?

# 82
  • София
Някой поръчвал ли е "боси обувки" от амазон? Доволни ли сте от качеството им?
Март поръчвах Saguaro на десетгодишен, лятото ги носи и му бяха по-удобно и от Вивото,  не мръднаха като качество. За другата година мисля да пробваме и китайските Hobibear.

# 83
  • София
От години не съм поръчвала от Американския амазон. Сега за приятелка ще поръчвам едни маратонки,които само там ги има,желан подарък за тинейджъра. Въпросите ми са:
-ще ли се доставят до адреса в БГ или ще ги спрат на митница,отидат в пощенски клон?
-по изгодно ли ще е да ги пратя до Английския превозвач(едно време така правех,да не се занимавам с БГ митница,по лесно и удобно беше с английската митница)?
Ето линк към модела и скриншот на окончателната сума която дава Амазон до БГ.
https://www.amazon.com/Nike-Running-343846-046-Footwear-Numeric/ … d_rd_i=B0CZHFLVK3

# 84
Не съм ползвала,но ggbg  превозват от САЩ,вижте условията им.

# 85
Моля за препоръка за слушалки, overhead.
Ползвам от многооо време Panasonic обаче се прецакаха
Купих си скоро Buds 3, не ми харесва ни звук и ме болят ушите от тях.
Тези някой има ли ги?
https://www.amazon.de/Sony-WH-CH520-Wireless-Bluetooth-Headphone … sr=8-4&th=1&psc=1

https://www.amazon.de/JBLT510BTBLKEU-JBL-Tune510-headphones-blac … sr=1-2&th=1&psc=1

# 86
От години не съм поръчвала от Американския амазон. Сега за приятелка ще поръчвам едни маратонки,които само там ги има,желан подарък за тинейджъра. Въпросите ми са:
-ще ли се доставят до адреса в БГ или ще ги спрат на митница,отидат в пощенски клон?
-по изгодно ли ще е да ги пратя до Английския превозвач(едно време така правех,да не се занимавам с БГ митница,по лесно и удобно беше с английската митница)?
Ето линк към модела и скриншот на окончателната сума която дава Амазон до БГ.
https://www.amazon.com/Nike-Running-343846-046-Footwear-Numeric/ … d_rd_i=B0CZHFLVK3

Скрит текст:
Трябва да ги получиш нормално без да ги спрат на митница.
В случая няма смисъл да се пращат до Англия.

# 87
  • София
ЧревоУгодник дали ще са до адрес или тук вече сме на гадаене ?

# 88
аз поръчвам от щатския амазон, идват ми до нас със спиди.  мита и такси са предварително платени, точно така както пише

# 89
  • София
Благодаря pinko.

Общи условия

Активация на акаунт