Пазаруване от Amazon- тема № 107- Black Friday 2024

• 62 292
  • 759
  •   1
Отговори
# 330
Стигнах до там да гледам  Always Ultra и търся памучните ама тънките памучни.Намерих едни ,но май не са тънки.Вчера купих от една дрогерия казаха ми продавачките ,че им е сменена опаковката.Като ги отворих в къщи то не е само опаковката ,то няма превръзка вътре в превръзката  (ако не беше трагично щеше да е смешно)Вдигнали са им цената ,хайде добре ама да имаше и превръзки вътре щеше да е добре.Освен да рискувм с амазонските.Някой взимал ли е?
https://www.amazon.de/-/en/Always-Sanitary-Protection-Monthly-Ab … i=B097JVHZ3P&th=1
Днес получих раница дамска малка на самсонайт ,купих я на щерката ,аз я имам същата синя с розова подплата.Ми дойде синя със сива подплата.Много се разочаровах ,направо ми иде да я върна.
https://www.amazon.de/dp/B0897L1644?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1&psc=1

# 331
Имам същата раница с черна подплата. Дори не знаех, че са с различен цвят подплати. Защо е важен цвета на подплатата?

# 332
Поръчах няколко неща от Амазон Германия до български адрес, но се изумих, че всичко е в една пратка - с един проследяващ номер, сигурно ще е към 15 кг. пратката - течен перилен препарат 5 л.,  препарати за баня няколко вида, 4 пакета бонбони, 10 пакета по 250 гр. кафе, четка за зъби, уред за гладене с пара. Не знам какъв кашон ще издържи такава тежест, сигурно ще дойде разкъсан. Винаги досега съм получавала артикулите в отделни пратки.

# 333
Учудващо наистина е всичко това да е в една пратка. Обикновено ми ги разделят на няколко малки, но както предполагаме всички, зависи от кои складове тръгват. Сподели наистина как ще пристигне.

# 334
Учудващо наистина е всичко това да е в една пратка. Обикновено ми ги разделят на няколко малки, но както предполагаме всички, зависи от кои складове тръгват. Сподели наистина как ще пристигне.
Когато тръгват от различни складове, са с различен проследяващ номер. Предположих, че са опаковани заедно, защото са с един номер, но дано да е в няколко отделни части пратката, защото има и препарати, и хранителни продукти. От други сайтове съм получавала една пратка, коато е опакована като няколко отделни части, но от Амазон никога.

# 335
Здравейте! За първи път пазарувам от Amazon.de, пратката е от две части, едната трябваше да пристигне на 2.12., а другата на 3.12. Преди малко получих имейл, че е направен неуспешен опит за доставка от fan. Никой не ми е звънял, нито по телефон, нито на звънец. Прочетох в групата, че не доставят те в България, а Спиди и Еконт. Бихте ли ми обяснили повече по въпроса. Благодаря!

# 336
Neve, това май е някакъв бъг - и на мен ми се случи. Проследи я в сайта на Еконт. Вероятно утре ще дойде.

# 337
  • Sofia
Здравейте! За първи път пазарувам от Amazon.de, пратката е от две части, едната трябваше да пристигне на 2.12., а другата на 3.12. Преди малко получих имейл, че е направен неуспешен опит за доставка от fan. Никой не ми е звънял, нито по телефон, нито на звънец. Прочетох в групата, че не доставят те в България, а Спиди и Еконт. Бихте ли ми обяснили повече по въпроса. Благодаря!

Утре очаквай доставка от Еконт. Ако ползваш приложението им, там ще е отбелязано.

# 338
И най вече се върни на страница първа и най в началото с червени букви ще прочетеш същото.

На филипс соникеър попадали ли сте на оригинално зарядно за подмяна? Търся, но само някакви компатибъл..

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 07:08 от second

# 339
Аз поръчах това, нямам идея дали е оригинално
https://www.amazon.de/-/en/dp/B0C4Y5HVT8?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

# 340
Аз гледам какво пише под заглавието и по това се ориентирам. Тук пише Brand: LIANSUM.
Значи не е оригинал.

second, попадала съм, в шкафа у нас, чисто ново си е Laughing Трябваше по-рано да се сетиш... Ако ти върши работа, защото е американско, т.е. ти трябва преходник, че е с плоските  щифтове, ще ти го подаря. Пиши ми ако искаш.

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 08:38 от drago_2008

# 341
Преходници имам, ако не ти трябва бих го взела❤
Не ми е спешно

# 342
Преходници имам, ако не ти трябва бих го взела❤
Не ми е спешно
Само ми пиши да не забравя Simple Smile , ако ти затрябва, няма проблем да го изпратя или лично да го вземеш от някъде.

# 343
  • София
И най вече се върни на страница първа и най в началото с червени букви ще прочетеш същото.

На филипс соникеър попадали ли сте на оригинално зарядно за подмяна? Търся, но само някакви компатибъл..
Аз имам излишно зарядно, подарявам го. Пишете ми на лично.

# 344
  • София
Да споделя с Вас!
След една седмица чакане да ми доставят пратката на адреса, от рекламация на Еконт ми заявиха ,че в Драгалевци нямало куриер и куриера бил в Перник
При молбата ми да си я взема от офис ми казаха ,че не се знае къде е пратката за да я пренасочат.

Общи условия

Активация на акаунт