Пазаруване от Amazon- тема № 107- Black Friday 2024

• 62 211
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
Вече, се чудя в темата на амазон ли чета или доставки Еконт!?
Моля ограничете се малко с писането на тема доставка.
Rosita аз си взех такава прахосмукачка но друг модел от този с нагряване и светлина. На релефни матраци трябва да се натиска иначе на равно обира вади разни неща дали са акарии или просто прах не мога да кажа със сигурност.

# 586
  • софия
Днес без проблем си получих пратка от френския склад "като нов", направена на 2.12. Беше ок опакована. Отдавна следя да купя по-голямата тента. Имаме по-малка и ще можем да ползваме подпорните пръчки и за двете.
Доволна съм.

# 587
  • София, Манастирски ливади
https://amzn.eu/d/7rBeDTM
Тази храна за котета някой я беше похвалил. Сега е на сделка за 13.61 евро

# 588
  • Сф
Чакам я днес да пристигне. Поръчах я на 1 декември, за първи път чакам толкова време. А утре трябва да дойде и 10кг суха храна на Josera

Update: 2 пауча бяха се спукали и омазали другите. Преживява се, но явно, фабрично опаковката не издържа на тежестта на другите паучове, защото външните кашони бяха здрави и предполагам, че от собствения натиск и тежест 2 паучове се бяха отворили

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 13:35 от Miraj*

# 589
Тези глави за четки за Филипс са на добра цена според Keep-ата

https://de.camelcamelcamel.com/product/B00E6HAOAY?tp=1m

# 590
# 591
Ох, да, бързах да излизам и съм сложила грешния линк

# 592
Купихме дънки от amazon.de, единият чифт е за връщане, създадохме обратен етикет/товарителница DHL, връщането е безплатно, но от офиса на спиди ни казаха че нямат представа. Някой може ли да обясни създадения български хаос завръщане на стоката обратно чрез DHL до Германия.Благодаря предварително.

# 593
DHL се обслужва от Еконт.

# 594
Купихме дънки от amazon.de, единият чифт е за връщане, създадохме обратен етикет/товарителница DHL, връщането е безплатно, но от офиса на спиди ни казаха че нямат представа. Някой може ли да обясни създадения български хаос завръщане на стоката обратно чрез DHL до Германия.Благодаря предварително.
Ако са казали, че е невалидна товарителницата, която сте представили на хартия, вероятно няма генерирана товарителница от Спиди, пишете на international@speedy.bg , но им обяснете, че от офис на Спиди - добре е да го посочите, са отказали да ви приемат пратката поради невалидна товарителница. Напишете и номера на товарителницата на ДЧЛ или я приложете към писмото.

# 595
  • Казанлък

До България ли беше доставката?

В понеделник върнах две пратки със Спиди. Днес си получих парите.
СПИДИ обслужва тези пратки. Няма значение, че се доставя с други куриери (моите ги получих с Фан куриер и после Еконт).  Някои във вашият офис не е компетентен. Накарайте ги да звънят някъде за да разберат.
Не съм създавала товарителницата на Спиди.
Разпечатах товарителница на Амазон. Това е предплатено връщане. Залепих я отгоре на пратката и така отидох във офиса. Те сканираха баркода на Амазонският етикет и са разпечатали своят етикет, който лепнаха на пакета от другата страна.

# 596
В еконт ми казаха, че не връщат стока с DHL. Само изпращат, след като ви свалят гащите.

Отговарям и на последния коментар.

Първо, благодаря много.

Дя, мисля, че попаднах на некомпетентни хора в офиsа на спиди.
Дори на техния сайт пише, че те обслужват DHL.
Простотия и неграмотност. Луд да станеш, малко е.
Ето за това хората си остават да живеят уредените държави.
Щели да се върнат. Ами върнете се.

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 20:04 от Дон Домат

# 597
Тъкмо идвах да питам за същото - дали още предплатения DHL етикет се изпраща първо по имейл на Спиди, за да генерират своя товарителница.
Утре ще ида да видя в нашия офис как са 🫣

# 598
Скрит текст:

До България ли беше доставката?

В понеделник върнах две пратки със Спиди. Днес си получих парите.
СПИДИ обслужва тези пратки. Няма значение, че се доставя с други куриери (моите ги получих с Фан куриер и после Еконт).  Някои във вашият офис не е компетентен. Накарайте ги да звънят някъде за да разберат.
Не съм създавала товарителницата на Спиди.
Разпечатах товарителница на Амазон. Това е предплатено връщане. Залепих я отгоре на пратката и така отидох във офиса. Те сканираха баркода на Амазонският етикет и са разпечатали своят етикет, който лепнаха на пакета от другата страна.
valpan, всичко това е ясно и всеки в темата го знае, че обикновено няма проблем при връщането на пратки до Амазон чрез Спиди и ДЧЛ, аз пиша от опит какво да се направи, ако от Спиди откажат. Товарителница на Спиди и аз не съм създавала, тя се създава автоматично, но понякога има пропуски в системата, затова трябва да се пише на мейла, който дадох по-горе. Когато в офис на Спиди се опитат да сканират разпечатания етикет, но не се отпечата етикет, казват, че товарителницата е невалидна. Няма как да ти приемат пратката, дори да си залепил разпечатания етикет от Амазон. Нищо не се залепя върху пратката, отпечатват ти етикет от Спиди, след като сканират кода, който носиш.

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 21:30 от Rosita

# 599
  • София
Уж днес трябваше да пристигне , а сега излиза това. На някого ако се е случвало, ще каже ли какво развитие да очаквам, моля!

Общи условия

Активация на акаунт