Закъснение на цикъла и дуфастон

• 269
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте,цикълът ми закъснява с една седмица.В петък правих тест за бременност, който беше отрицателен.Още тогава звъннах на гинеколога и тя ми изписа Дуфастон за 5 дни.Каза след това да изчакам още 5 дни,и ако не ми дойде тогава да и се обяда.Аз се побърквам от мисълта,че може да съм бременна,тъй като съм на 42 години и не му е време. Коремът ми е страшно подут,от днес имам и болки все едно цикълът ще идва.Може ли теста,който правих да не е отчел бременност?

# 1
  • София
Ако си беше направила кръвен тест, щеше да си решиш проблема, даже и без лекарства. На тази възраст са нормални разминавания в цикъла, избързвания или забавяния, задържани фоликули, кисти и др. Моят съвет е да повториш теста и да отидеш на преглед. И да си смениш гинеколога, понеже изписва медикаменти, без да е направила преглед.

# 2
Питаш дали може теста да е неверен?
Ами да! моя отрицателен Шуърчек вече е студентка!

# 3
Ако си беше направила кръвен тест, щеше да си решиш проблема, даже и без лекарства. На тази възраст са нормални разминавания в цикъла, избързвания или забавяния, задържани фоликули, кисти и др. Моят съвет е да повториш теста и да отидеш на преглед. И да си смениш гинеколога, понеже изписва медикаменти, без да е направила преглед.

Снощи направих втори тест,който съща е отрицателен.Спрях и дуфастона,защото много ми се гадеше от него.Имам записан час и за лекар.

Общи условия

Активация на акаунт