Отговори
# 210
Да, старая се - с децата прекарваме повече време на открито, приемаме сезонни плодове и зеленчуци, билкови чайове, мед и пчелни продукти. Допълнително приемаме витамини.

# 211
Повече сезонни плодове и зеленчуци, добавки за подсилване на имунитета, витамини , както и натурални сокове, чай с мед за мен и децата! Излизаме всеки ден на чист въздух поне за час на слънце!

# 212
Опитвам се да подсилвам имунитета си с витамини и билки, предпочитам натурални продукти, но все пак често боледувам през есенно-зимния сезон. Харесвам тази марка, позвала съм детските сиропи за имунитет и кашлица.

# 213
Подсилвам имунитета си чрез разнообразно хранене, като наблягам на сезонните зеленчуци и плодове. Приемам допълнително витамин Д през зимния период и се старая да излизам на чист въздух (разходки в планината или парка).

# 214
Като цяло залагам на по-качествена храна, избирам сезонни пресни плодове и зеленчуци. Когато имаме възможност винаги отделяме време за разходки на открито. Зимата приемаме чайове, много мед, лимон и джинджифил. витамини добавки за подсилване на имунитета също, защото набавянето на всички витамини е важно за организма.

# 215
  • Г. О.
Приемаме добавки като витамини, омега мазнини, ядем плодове и се движим на открито.

# 216
Целогодишно взимам витамини, а вече в по-студените месеци пия чай, миксирам също мед, лимон и корен джинджифил. Старая се да излизам на чист въздух, да се обличам топло, но работата ми е такава, че съм заобиколена от много хора и вирусите не винаги ме подминават.

# 217
Сутрин по лъжичка мед с тахан и независимо от времето разходка!

# 218
Приемаме витамини чрез хранителни добавки и разнообразно хранене. Ядем повече цитруси и риба. Често проверяваме и прекарваме време навън.

# 219
Всяка есен започвам да приемем някакви витамини и хранителни добавки. Отделно гледам да се храним с чисти продукти, наблягайки на сезонни зеленчуци и плодове.  В интерес на истината съвсем скоро приятелка ми препоръча Иновирон.

# 220
Грижа се, при това много. До миналата година работих предимно дистанционно и не отдавах голямо значение на нуждата от имунозащита - но когато се върнах в офиса (колегите ми работят много време навън и с външни хора) и се разболях три поредни пъти в рамките на два месеца, едното от които разболявания изкарах изключително тежко и ми трябваха месеци, за да вкарам организма и кръвните си показатели в норма, реших, че спешно трябва да се направи нещо. Пия много чай с мед и лимон, приемам мултивитамини, а сега, при поредното боледуване взимам и Бронховитал Макс на Мирта Медикус, който ми е супер полезен за остатъчната кашлица. Храним се със сезонни плодове и зеленчуци, доколкото е възможно, правим разходки и задължително използваме овлажнител за въздух.

# 221
Грижим се за здравето си като се стараем да се храним здравословно.
В есенно - зимния сезон правим разходки в планината или парка и пием чай от бъз.

# 222
Пия всяка вечер витамин С , вземем пчелен прашец и черен бъз

# 223
Грижите ли се за здравето на своя имунитет? - Грижа се - разходки, голяма част от храната ни - собствено екологично производство.
Какви превантивни мерки взимате, за да се предпазвате от настинки и грип? - Мед, прополис и далеко от тълпите в пика на грипа.

# 224
  • София
На децата ми винаги съм давала имуностимулатори преди зимата

Общи условия

Активация на акаунт