Отговори
# 285
Тази есен не направих нищо за подсилване на имунитета ми и си пролича по настинките , за това сега мисля да започна витамини , чай и имуностимуланти

# 286
Включвам в храната сезонни плодове и зеленчуци. Допълнително пия пробиотик. На детето давам имуностимулиращи дражета.

# 287
Опитвам се да се грижа, особено през есенно-зимния сезон, когато здравето и устойчивостта на атаки за организма са най-трудно постижими. Приемам витамин D, чайове, плодове, добавки и най-вече предимно природни продукти за засилване на имунитета.

# 288
Смятам, че се грижа. С разнообразно хранене, витамини и спортуване.

# 289
Старая се да се храня здравословно, да се движа повече и да прекарвам повече време сред природата.

# 290
  • Варна
Грижа се. Старая се да се храня здравословно, да приемам повече течности, зеленчуци, плодове и хранителни добавки. Да намаля стреса, който се отразавя на имунитета.

# 291
  • Германия
Старая се да се грижа за имунната система, но през есенно-зимния сезон е доста трудно. Пия много чай, мед, лимони и предимно природни продукти за засилване на имунитета. Всеки ден сме на чист въздух по морето.

# 292
  • някъде
Пия витамини, ям плодове, но въпреки това често боледувам.

# 293
Опитвам се да се храня здравословно, наблягам на приема на плодове, опитвам се да правя по много крачки на ден.
Когато усетя,че се чувствам зле и има възможност да се разболея - посягам точно към иновирон. Благодарение на приятеля ми го открих и от много време вече вкъщи не оставаме без него.

# 294
Ежедневно консумираме плодове и зеленчуци, от есента започваме прием на витамини, разходки при подходящо време и често проветряване на стаите- това са част от грижите за имунитета на моето семейство.

# 295
Грижа се като приемам витамини и имуностимулатори, както и се стремя да се храня здравословно.

# 296
Тази година за мен и моето семейство е много важно никой да не се разболява и наблягаме много на витамините, плодове и зеленчуците.

# 297
Като добавки в момента взимаме само витамин Д, а иначе купуваме сезонни плодове и зеленчуци и като цяло де опитваме да се храним здравословно.

# 298
Хапвам повече плодове и зеленчуци. Отделно пия вит С и много чай.

# 299
Опитвам се да се грижа чрез разнообразно хранене и приемане на допълнителни добавки през студения сезон. Много пчелни продукти и билкови чайове.

Общи условия

Активация на акаунт