Отговори
# 270
  • Горна Оряховица
Повече зеленчуци и плодове, по-малко сладко Simple Smile

# 271
За своя имунитет се грижим, като прекарваме време на открито всеки ден, хапваме сезонни плодове и зеленчуци, билкови чайове, мед и пчелни продукти.

# 272
  • There I was on a July morning
През зимния период приемам витамини, пия чайове, храня се сравнително разнообразно.
Доколкото ми е възможно, избягвам близки контакти с кашлящи, кихащи и болни хора.

# 273
Да, грижата за здравето на имунната система е много важна за мен, особено през студените месеци. Освен балансираното хранене и редовната физическа активност, залагам и на пробиотици, които поддържат здравето на червата и подсилват имунната система. Старая се да намалявам стреса и да спя достатъчно, защото знам, че тези фактори допринасят за по-добър имунитет.

# 274
  • София
Почти не се грижа да имунитета, приемах едни капки от див риган, но прекъснах. А имам нужда.

# 275
Приемаме повече витамини от естествен източник .Отбягваме струпване на много хора.

# 276
  • Once there was a Hushpuppy...
Храним се разнообразно, наблягаме на плодовете, допълнително приемаме някои добавки и пробиотици.

# 277
  • Пловдив
Грижа се за здравето на имунитета на семейството. Пием витамини, добавки, походи в планината. Имам две автоимунни заболявания и чета доста по темата.

# 278
През зимните месеци, приемаме добавки за подсилване на имунитета.
Приемаме повече мед и лимони.

# 279
  • София
Спортуваме и разчитаме на витамин Ц,плодове и мед.

# 280
Грижите ми включват правилно хранене, достатъчно сън и движение, време сред природата. През преходните сезони включвам и хранителни добавки.🍀🍀🍀

# 281
Прием на витамини и минерали задължително.

# 282
Опитвам се да се храня здравословно, спортувам. През зимния сезон подсилвам имунитета си с клеева тинктура, повече мед, лимони и джинджифил.

# 283
  • Пловдив
Повече плодове, домашна храна и витамини, за децата взимам или витамини, или сироп с черен бъз за подсилване.

# 284
Старая се с прием на полезни храни, със съдържание на Вит. С и хранителни добавки.

Общи условия

Активация на акаунт