Отговори
# 255
В последните години си поставям противогрипна ваксина, въпреки че понякога се разболявам, макар и в по-лека форма. Предпочитам лечение с природни продукти и хранителни добавки.

# 256
Пия витамини тип "От А до Я"

# 257
  • Пазарджик
Старя се а се храним разнообразно и с храна богата на витамини. Но в този сезон задължително давам и добавки като витамин Д,С и имуностимулатор на дъщеря ми.

# 258
Всички в къщи през есенно-зимния сезон приемат продукти за повишаване на имунния отговор на организма при среща с вирусни причинители.При мен е задължително ,защото работя с деца.

# 259
Разчитам основно на противогрипната ваксина и на постоянния прием на витамин Д + други хранителни добавки.

# 260
Грижим се за имунитета си като приемаме витамин Д на капки всеки ден през зимния сезон. Също избягваме затворени пространства и молове, наблягаме на разходките на открито.

# 261
Старая се да консумирам повече сезонни плодове и зеленчуци; пия и отвара с джинджифил.

# 262
Излизаме често на вън,на чист въздух. Пием чай,ядем много плодове и разбира се приемаме витамини!💐💐💐

# 263
да, плодове и зеленчуци, имуностимуланти

# 264
Пием витамини, хапвааме мед и много лимони. Спортуваме и при хубаво време сме навън.

# 265
Хапваме повече плодове и зеленчуци, пием различни добавки за повдигане на имунитета. Ходим с детето на солна стая.

# 266
пием чай и хапваме плодове и зеленчуци

# 267
Много плодове и зеленчуци , топли супи.  Извадих и ушанките и кожисите JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 268
  • Димитровград
Пием фрешове и разни пчелни продукти. Но иновирон сме пили и сме доволни, даже и лятото го изписах на мой роднина, носят си в чужбина и са много доволни.

# 269
Честно казано повече обръщам внимание на детето и се грижа за неговия имунитет. Зимния период го подсилвам с хранителни добавки, защото мисля че храната не е достатъчна.

Общи условия

Активация на акаунт