Отговори
# 60
Старая се да се храня здравословно и качествено, да се движа повече и да прекарвам повече време сред природата.
Имунитета повишавам с най-различни билкови субставции - сироп от черен бъз, Шведска горчивка и плодове. Иновирон засега не съм опитвала, но ще трябва да поправя тази грешка.

# 61
  • София
Храним се здравословно и балансирано,пием билков чай с мед и лимон.Пием и мултивитамини и минерали:)

# 62
  • Другата България
Грижим се за имунитета си, като се стараем да се храним балансирано и разнообразно. За съжаление не винаги се получава.
Гледам в менюто да присъстват повече плодове и зеленчуци.
Всекидневно проветряване вкъщи, по възможност разходки, прием на витамини, имуноукрепващи и имуностимулиращи.

Миналата година при поредно боледуване на член от семейството познат фармацевт ми препоръча продуктът “Иновирон“, който за мен беше непознат на пазара, дотогава бяхме ползвали Авирон Рапид.
Този продукт е страхотен, “спаси“ майка ми от прием на антибиотик, и оттогава присъства редовно в домашната ми аптека.
Поздравления за него.
Други Ваши продукти не съм ползвала.

# 63
Старая се с разнообразна качествена храна ,пия добавки с витамини,но нещо не ми се получава често боледувам, децата постоянно носят някой вирус. В момента съм в търсене на начини за по-силен имунитет.

# 64
Старая се да включвам в менюто си достатъчно плодове и зеленчуци, пия витамини , при настинки витамин ц, чай с мед, лимони и джинджифил.

# 65
Грижите ли се за здравето на своя имунитет?
Донякъде.

Какви превантивни мерки взимате, за да се предпазвате от настинки и грип?
Приемам витамини и минерали, отделно спазвам хигиена.

# 66
С всяка изминала година все по-вече се страхувам от болести и задължително се грижа както и за своя имунитет, така и за имунитета на всички в семейството. Старая се да се храня разнообразно и балансирано, пия много вода, приемам витамини и минерали, всеки ден ходя пеша определено разстояние и правя сутрешна гимнастика. 

# 67
Грижа се като се стремя да приемам повече здравословна храна, витамини и не на последно място повече течности.

# 68
Приемам чай с пчелен мед, клеева тинктура, качествен сън , здравословна храна и два пъти седмично тренировки.

# 69
Храним се с много плодове и зеленчуци. Редовно приемам витамини.

# 70
Работата ми е такава,че постоянно се движа сред болни.Освен това имам дете в първа група в детска градина,което боледува и няма как да не се грижа за своя имунитет-с хранителни добавки, прием на достатъчно вода и стремеж да прекарвам повече време навън сред природата.

# 71
  • sofia
Грижим се здравето на своя имунитет като приемаме повече зеленчуци и плодове. Пием чай, хапваме мед с джинджифил и не на последно място се ваксинираме против грипа.

# 72
Да, грижа се за здравето на своя имунитет и взимам превантивни мерки, за да се предпазвам от настинки и грип.Опитвам се да следя балансирано хранене, което включва много плодове и зеленчуци, богати на витамини и минерали, особено витамин C и цинк, допълнително си ги набавям и чрез добавки (имунни комплекси и т.н).
Пия достатъчно вода и избягвам газирани и захарни напитки, за да поддържам организма хидратиран.
Опитвам се да спя достатъчно и да осигуря на тялото си необходимото време за възстановяване. И не на последно място спазвам лична хигиена – често си мия ръцете, особено преди хранене и след контакт с обществени повърхности.

# 73
  • София
Грижим се за имунитета с балансирано хранене, добра хигиенна, достатъчно сън, активности навън и хранителни добавки при нужда.

# 74
  • Sofia, Bulgaria
Грижим се като се стараем да се храним правилно, прекарваме време навън, не се навличаме с прекалено много дрехи. Вкъщи не държим прекалено високи температури и често проветряваме. Също така приемаме хранителни добавки.

Общи условия

Активация на акаунт