Отговори
Здравейте! Кашлям си от години (не поставям за обсъждане защо) и когато трябваше да посетя театър, друго събитие, библиотека и пр., ползвах еднократно 1 чаена лъжичка противокашличен сироп Тусирол, който ми потискаше кашлицата за няколко часа и така нямаше опасност да преча на околните. Единствено този сироп ми действаше за тази цел - симптоматично, надеждно. Вече го няма по аптеките и аптечните складове Disappointed Relieved (защото съдържаше етилморфинов хидрохлорид) и още не съм намерила с какво да го заместя. Моля за идея, защото искам скоро да отида на опера. Simple Smile Не става въпрос за лекарство за лечение на белодробното заболяване, а за временно потискане на кашлицата.

# 1
Синекод, Либексин

# 2
Бронхолитин🤔

# 3
A-L-I-N-A, ThankYou, сърдечно Ви благодаря, ще пробвам препоръчаните лекарства подред, започвам със Синекод сироп.

# 4
Ти хубаво ще ги пробваш, но към тази съставка не се ли "пристрастяваш"🤔

Търси ли причина за тази кашлица?

# 5
Синекод. Блокира кашличния рефлекс и е доста ефективен, но не трябва да се пие дълго време. Прочетете лисовката.

# 6
Ти хубаво ще ги пробваш, но към тази съставка не се ли "пристрастяваш"🤔

Търси ли причина за тази кашлица?

Здравейте! Забележката Ви е основателна, но аз ползвам такова средство за потискане на кашлицата не по-често от 1-2 пъти месечно по 1 чаена лъжичка, за да прекарам спокойно на някакво събитие, без да преча на околните с кашлицата си. Единствено по такава причина ползвам нещо симптоматично, а за лечение с перспектива - АСС, Мукосолван и пр. (най-вече антибиотикът помага Simple Smile). Пробвах Синекод, когато отидох на опера през октомври, подейства, но към края на третия час започна да изчезва ефектът, докато с Тусирол издържах към 8 часа без кашлица.

Общи условия

Активация на акаунт