Отговори
# 45
Аааа, не се притеснявай, двама сме. Grinning
А кака може да манипулира Ферит и без хапчета. Достатъчно е да пореве малко, да му напомни колко го обича и как го е спасила от алкохолизма и дишането по барове, тогавашното му нежелание да живее ... и нашият от дълг и добра душа ще сдаде фронта. Само че ... аз не го виждам нито меланхоличен, нито депресиран сега. Блъскат го противоречия, търси отговори и ги търси с впит и упорит поглед, играе, но ... е със себе си.

# 46
Fi и ти си права. За Ферит, Дияр е "майката", която Гюлгюн никога не е била.

# 47
Момичета,някой да е чул от последния час,че снимат в болницата със Сейран?

# 48
Момичета,някой да е чул от последния час,че снимат в болницата със Сейран?

Аз,ама си трая,че не ми харесва пак да е в болница,освен ,ако не снимат ретроспекция.

# 49
Леле,къде сте отишли..и то без нашите дълги чаршафи.../шега,шега/
Мистери,благодаря за новата тема от:purple_heart:
Тъкмо да си помисли човек,че ще ни заключат и ти винаги навреме ни предоставяш нов дом
Благодаря още веднъж
За хапчетата не знам,но бих оставила бележка на Сейран:
"-Хайде момиче,взимай си момчето и се забавлявайте в този живот!Уважавайте младостта си,уважавайте любовта си!
Животът е твърде кратък,за да бъдем дълго време нещастни!
Сейферчетата чакат да дойдат при нас!
Този свят има нужда от щастливи и влюбени хора!"

# 50
Пропуснах да напиша, че в анкетата отговорих с НЕ. Сигурно само аз ще бъда с негативен отговор, но... Без да съм много запозната с действията на антидепресантите си мисля, че те влияят само на емоциите на хората и не водят до пълна промяна на личността, нали? По- интересното тук е, че с тези хапчета сякаш кака упражнява контрол над ума на нашето момче. Стани, седни, легни, яж, ожени се за мен, не се виждай с бившата си... Ами, малко ми е несериозно кардиналната промяна във Ферит да се препише просто на едни хапчета, пък било то и антидепресанти. Но ако това ще помогне кака да излезе зла, обещавам да не повдигам повече темата. Wink

Няма нужда кака да е зла или Синан противен. Ако се замисли човек, ролите им не са чак толкова неблагодарни, ако можеха да ги играят и тогава сигурно щеше да има и моменти на симпатия към тях и разбиране от страна на публиката. Обаче не могат. Не им се получава просто. Дали тези точно актьори не са за тези точно роли не знам, но такова  впечатление оставят. А ако бяха намерили актьори от класата на Мерт и  Афра, да ги предизвикат да дадат още повече от себе си, ако това въобще е възможно, представям си какво би било....

# 51
Момичета,ще ви разкажа моята версия стъкмена от спойлери и трейлър.Нещо като спойлер за 79 еп.
Скрит текст:
От трейлъра видяхме,че Ферит каза на своите си,че сам ще си пише историята и тръгна нанякъде.Всички бяха облечени в дрехите от годежа.Ясно,че това се случва непосредствено след него.Най-вероятно Ифакатица е гръмнала някоя "бомба" относно връзката на Дияр с Ферит,след което Ферит е потърсил сметка от кака и тя с два реда сълзи и три реда сополи му е признала,че в началото е било така,но после тя се е влюбила до полуда и вече е само от любов с него.Ферит,разочарован отново от близките си,ядосан от намесата отново в избора му,решава,че напук на своите ще осъществи този брак.Затова са и думите му,че сам ще си пише историята.Ония,щат не щат,ще започнат подготовка за сватбата.През това време,Сейран отново ще откаже близост на Синан и тоя вече ще откачи.Не се знае какво ще направи,дали ще изпотроши всичко или посегне на Сейран.Най-вероятно няма да и посегне,/заради брожението на феновете/,но яростта му ще бъде извън граници и Сейран ще избяга с това палтенце при Есме.Ферит ще отиде там за да занесе покана за сватбата си,най-вероятно на Абидин и Суна,но ще види спящата Сейран.В този момент явно тя сънува тия подводни сцени и говори на сън.Ферит,мислейки,че сънува кошмар я буди.Сядат двамата и си разказват патилата.Сейран му разказва защо е при Есме,а не при Синан.Той и разказва за падението си след тяхната раздяла и запознанството с Дияр,и че именно тя е причината да оцелее и сега трябва да изпълни обещанието си към нея.Сейран разбира,че го е изгубила и решава,че ще се разведе със Синан и ще замине за Антеп.Но Синан,вече "неупрвляем",нахлува в дома на Есме и пред нейните очи и очите на Суна отвежда Сейран.Сейран се противи но напразно.Синан хуква към гората.В отчаянието си Суна звъни на Ферит,който вече е на сватбата си с кака и го моли за помощ.Ферит моментално забравя сватба,каки,дядовци и хуква да спасява Сейран.Тя обаче в гората успява да се отскубне от Синан и бяга.През това време Ферит е проверил,че Синан не е завел Сейран в дома си и хуква към дома на Есме.Сейран е усяла,по някакъв начин,да стигне до Ялъто,но Синан е по петите и.В това време охраната съобщава на Ферит,че Сейран е там и той с бясна скорост тръгва към Ялъто.Синан и Ферит стигат по едно и също време до него и Синан връхлита върху колата на Ферит и я блъска.Ферит е ранен зле.Сейран вика и пада на тротоара.Пристига полиция и линейка.Ферит е ранен,а Синан бог да прости душата му.Карат Ферит в болницата,а Синан към "хата моргана".Ферит е в безсъзнание и сънува това на терасата.Най-вероятно думите "Намерих те!" са на Сейран,която е до него и му говори.
Та това е "сглобения" от мен спойлер.А дано,но надали.

# 52
Хубаво е ,Мими
Последователно и логично и дано да е така
Но,нашите сценаристи са непредсказуеми,та да видим

# 53
Чудесно,Мими,но днес Афра има снимки в болница,не съм срещала и Мерт да е там.
https://www.instagram.com/reel/DBL7uIrRAsR/?igsh=MXhkeGw0M281eWN1NQ==
Мерт е в имението
https://www.instagram.com/reel/DBMLAxbIQpu/?igsh=dW5yOG5neDZ3eDNs
А това е от началото на сериала.

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 18:39 от Милена Тодорова 756835

# 54
Привет ,момичета !  Kissing Heart
В анкетата отговорих с Не. На кака не и трябват нито хапчета ,нито манипулации .Тя е направила нещо хубаво за Ферит ,накрала го е да и повярва ,да се привърже към нея и да и се довери и сега Ферит е хем  привързан емоционално хем и е благодарен на Дияр пък и си мисли ,че със Сейран нещата са безвъзвратно приключили и затова и ги прави тия глупави упражнения с годежа и с евентуалната сватба.Ако обаче Ферит знае ,че със Сейран има шанс и ако каката започне твърде много да го притиска ,а тя вече почна и още повече ще продължи той ще започне да се отдалечава от нея.Дияр много добре разбира каква опасност е за нея и за връзката и Сейран и затова иска от Ферит да не се среща повече  с нея.Но проблема не е Сейран ,а Ферит и неговите чувства към бившата му жена ,които няма да се променят никога и просто за Дияр е вече време да каже довиждане и да си иде по живо по здраво от живота на Ферит.Помогнала му е супер,изкарали са си добре още по-супер  ,ноооооо вече Сейран си дойде и Дияр трябва да си ходи ,защото  нейното място никога не е било до Ферит ,тя просто е била заместител ,но вече оригинала е тук тъй че айде бай бай и гюле гюле Диярджим.
Мими  спойлера ти ми хареса ,дано да се осъществи.  Hands Pray  Kissing Heart
Heart  Heart   Heart  СейФер Heart  Heart  Heart

Красивото ни момиче.  Heart

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 19:23 от Eny87

# 55
Ени браво за коментара.Само ще вмъкна,че Дияр е по-скоро заместител на Гюлгюн,на Сейран никога няма да има такъв.                                                                                                                                                                                                                                 

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 19:38 от mimi 65

# 56
79/2 идваааа! 🤘

# 57

Сейроша е дошла на себе си. 🥳🥳🥳

# 58
Благодаря за новата тема!

Явно Сейро е послушала Афито.

# 59

Сейроша е дошла на себе си. 🥳🥳🥳
Дано да и го даде Синан
Ох,какво чудо си причини това дете.....Cold Sweat