Окончателна лазерна епилация - истина ли е

• 2 584
  • 28
  •   1
Отговори
# 15
Според мен си е 100% реклама

# 16
наистина се оказа маркетингова стратегия понеже в сайта им пише най-добрата лазерна епилация в град......

Няма най-добрата или най-лошата. Кофти е че ще има много хора, които ще се подведат. Пък да не говорим че понякога си позволяват някои студия ( сигурно ще стават много с времето )да пускат лазера на режим топлина което просто кара космите да растат вместо да изгорят . което кара клиентите да ходят едва ли не за 20 или 30 процедури ей така.

дано скоро навлязат хирургичните лазери че да няма такива измислици

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 00:50 от GroupMania

# 17
За постоянни резултати - само електроепилацията, ако е направена както трябва, е завинаги. Лазер няма как

# 18
благодаря за инфото

# 19
  • Mediterraneo
Аз не вярвам да има нещо “вечно” най-малкото хормоните играят важна роля. На мен не ми пречи да ходя на поддръжка , на 4-5 месеца все ще отделя един час

На 4-5 месеца не е поддръжка за мен. Моите поддържащи са на година и половина- две.

# 20
100% маркетингов трик.
Това ми звучат като Джи Поинт, които ползват диодни лазери, с доста съмнителни резултати, особено за малки зони. Да не говорим, че изискват значително по-често ходене на процедури.

наистина се оказа маркетингова стратегия понеже в сайта им пише най-добрата лазерна епилация в град......

# 21
Към джи поинт  съм аз и не виждам съмнителни резултати, а много хубави даже.
Правя интим, мишници, цели крака, седалище. Седалището последния път го включих.

# 22
При мен беше окончателна, ходих на няколко места докато намеря правилното. Направих си 10 процедури, за да съм сигурна и нямам косми от две години насам. Да, не става бързо и лазерът трябва да се усили, но не толкова, че да те изгорят, но си заслужава!

# 23
Не би следвало да е окончателна епилацията. Може да няма косми в продължение на години, възможно е някои от космите наистина да изчезнат за по-дълъг период от време, но няма никакъв шанс, окончателно да изчезнат всички косми. Ако сега направите целия курс на епилация и не идете на пдръжка следващата година, гарантирано след няколко години всичките косми отново ще бъдат по местата си!

# 24
Е, на година или година и половина две - подръжка.

# 25
  • Mediterraneo
Ако сега направите целия курс на епилация и не идете на пдръжка следващата година, гарантирано след няколко години всичките косми отново ще бъдат по местата си!

Колко е гарантирано и кой го гарантира?
Сестра ми направи пълен курс на епилация преди почти 15 години. От поне 10 не е правила поддръжка, ама нито веднъж, ама нито на една зона. Няма и един косъм, даже и на интим, а знаем колко е трудна зоната там. Не знам навремето с какъв апарат е работена, но е факт.
Аз вече минах 2 години без поддръжка. За момента не смятам и да правя, защото няма нищо, никъде.

# 26
Да, те много държат да е всяка година.
Сакън да не останат без пари.
Те хората ще си решат.
Така е и с процедурите. Все трябвало на 45 дни точно.
А предишната си ми каза, че може да се разреди и пак ще си има ефект.

# 27
Здравейте.
Имам позната, правила лазерна епилация (лекарят ѝ каза колко процедури трябват) преди над 20 години и още няма косми. И ѝ вярвам напълно. С медицински клас лазер, в Стара Загора

# 28
Аз нямам няколко години вече окосмяване на 90% (да чукна на дърво), но за съжаление не мога да кажа с кой точно апарат са постигнати резултатите - пробвах 4-5 места с различна апаратура всяко, докато намеря такова, от което да съм наистина доволна, а и не съм в България. Аз имам късмет, че съм "идеален кандидат" - много бяла кожа, която да има силен контраст с окосмяването (по-добри резултати могат да имат само източноазиатките, много бели с чисто черно окосмяване), а и бях много стриктна с поддръжката - без душ 24 часа след, пазех се от тен като дявол от тамян в продължение на две години, което е от първостепенна важност, пак казвам. Краката се повлияха най-бързо, "хормоналните" райони (мишници, интимна област) си бяха упорити и мисля, че правих по 20 процедури на всеки (на краката 12 май?). Единствено мъхът над горната устна не помръдна, но той просто е твърде светъл и лазерът не хваща. Сега ходя на поддръжка на цяло тяло на 6 месеца и препоръчвам с две ръце Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт