Паническо разстройство - 63

• 22 366
  • 765
  •   1
Отговори
# 30
А тревожността увеличава ли се, че и такова мнение четох?
Ами честно казано, последните 5 дни съм с доста засилена тревожност. Но съм пред цикъл и бих могла да си го обясня и с това. Та ще си дам още време. Поне месец ще го пия.

# 31
Ами честно казано, последните 5 дни съм с доста засилена тревожност. Но съм пред цикъл и бих могла да си го обясня и с това. Та ще си дам още време. Поне месец ще го пия.
а пиете ли лекарства заедно с тях?

# 32
а пиете ли лекарства заедно с тях?

Освен витамини, друго нищо не пия.

# 33
Ок, защото габа-та май не може с нашите лекарства.

# 34
И аз знам, че Габата не може да се пие с нашите лекарства.
Хора от три дни се чувствам пълно ку-ку. Имам ужасни мисли в главата , които не спират да ме връхлитат, не ги приемам, гледам да мисля за друго и ме обзема страхотна тревожност. Страхувам се да не направя някоя глупост.. срам ме е дори да кажа какво минава през главата ми. Няколко дни преди цикъла не можех да спя, постоянно се стрясках и ме обземаше паника и ужас. От петък сякаш много ми се обърка всички и съответно МЦ дойде.
Какво е това чудо, полудявам ли?!!?! Много ми се отрази и случаят от миналата седмица с майката, която се самоуби уж следствие на следродилна депресия...
Днес или утре ще се видя с психиатъра да сменим лечението, ако трябва, а идните дни започвам работа и с нова терапевтка. Отчаяна съм и съм много изплашена. Наистина ме е страх да не полудея..........

# 35
Kamille252, от София ли си? Искаш ли да пием кафе някой ден?

# 36
Kamille252, от София ли си? Искаш ли да пием кафе някой ден?

Не съм от София, Слънце.

# 37
Хора от три дни се чувствам пълно ку-ку. Имам ужасни мисли в главата , които не спират да ме връхлитат, не ги приемам, гледам да мисля за друго и ме обзема страхотна тревожност. Страхувам се да не направя някоя глупост.. срам ме е дори да кажа какво минава през главата ми. Няколко дни преди цикъла не можех да спя, постоянно се стрясках и ме обземаше паника и ужас. От петък сякаш много ми се обърка всички и съответно МЦ дойде.
Какво е това чудо, полудявам ли?!!?! Много ми се отрази и случаят от миналата седмица с майката, която се самоуби уж следствие на следродилна депресия...
Днес или утре ще се видя с психиатъра да сменим лечението, ако трябва, а идните дни започвам работа и с нова терапевтка. Отчаяна съм и съм много изплашена. Наистина ме е страх да не полудея..........

И аз преди цикъл съм кошмар. И се ядосвам, че хем почти от 3 години съм на АД, хем не съм напълно стабилна. И на своя глава от няколко месеца, 10 дни преди МЦ включвам Флуанксол, който доста ме спасява и в много краен случай, и по 1/4 Клонарекс.

# 38

И аз преди цикъл съм кошмар. И се ядосвам, че хем почти от 3 години съм на АД, хем не съм напълно стабилна. И на своя глава от няколко месеца, 10 дни преди МЦ включвам Флуанксол, който доста ме спасява и в много краен случай, и по 1/4 Клонарекс.

Включих и аз пак Флуанксола и Клонарекса...Изплаших се много.
Прочети за предменструалното дисфурично разстройство. Прилагам една статия:

# 39
Аз не знам дали от спирането на Клонарекса, но краката си ги усещам, като кашкавал AnguishedAnguished
Хич не ми е добре, но се мъча, другиден съм на ЯМР и ми казаха да пия 1/4 за успокоение.

# 40
Здравейте, включвам се и аз в темата но не съм сигурна дали съм за тук.Страдам от паник атаки и натрапчиви мисли които ме изкарват извън всякакво спокойствие и нормално съществуване.Натрапват ми се определени плашещи мисли свързани с детето ми, шофирането и ходенето пеша сред хора.
Давам пример като шофирам ми се натрапва, че ще блъсна хора и ме кара да се връщам да се уверя, че не съм го блъснала.Като ходя пеша ме е страх че ще се блъсна в някой човек и ще го нараня или пък на пешеходна пътека същото.Лекарства-Пароксат,Флуанксол,Депакин, но не ми действат.Приемам вашите съвети за излизане от тази неприятна ситуация.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 07:36 от kеtti

# 41
Връщам се от психиатъра. Каза,че съм с класическо ОКР засега само с обсесиите му.
Изписа ми Анафранил + Абизол.
Някой пил ли е Анафранил? Какво да очаквам...

# 42
Здравейте, включвам се и аз в темата но не съм сигурна дали съм за тук.Страдам от паник атаки и натрапчиви мисли които ме изкарват извън всякакво спокойствие и нормално съществуване.Натрапват ми се определени плашещи мисли свързани с детето ми, шофирането и ходенето пеша сред хора.
Давам пример като шофирам ми се натрапва, че ще блъсна хора и ме кара да се връщам да се уверя, че не съм го блъснала.Като ходя пеша ме е страх че ще се блъсна в някой човек и ще го нараня или пък на пешеходна пътека същото.На лекарства съм, но не ми действат.Приемам вашите съвети за излизане от тази неприятна ситуация.
Това за лекарствата с психиатъра да се обсъди. И успоредно психолог си намерете.

# 43
Давам пример като шофирам ми се натрапва, че ще блъсна хора и ме кара да се връщам да се уверя, че не съм го блъснала.Като ходя пеша ме е страх че ще се блъсна в някой човек и ще го нараня или пък на пешеходна пътека същото.На лекарства съм, но не ми действат.Приемам вашите съвети за излизане от тази неприятна ситуация.
Здравейте! Мисля, че се касае за ОКР. Направете този тест в линка долу за Ваша лична информация и запишете консултация с психиатър. Не се мъчете.
https://embrace-autism.com/yale-brown-obsessive-compulsive-scale/#test

# 44
Как се оправяте с приятелите си? Като започне депресията и усещам как ги натоварвам и се обвинявам и още повече тежи. Затваряте ли се в себе си?

Общи условия

Активация на акаунт