Любители на кучета - 146

• 23 513
  • 699
  •   1
Отговори
# 615
  • тук-там
Сега видях, че Светла е представяла Мирчо Simple Smile Тя показваше и Нъки.

# 616
  • Bарна, морето, сините вълни
И вие ми липсвате, момичета и момчета!❤️
Ерос си остана при мен, "загриженият" му татко нито веднъж не пожела да го вземе, когато взима децата. През тези няколко месеца, обаче, преживяхме много премеждия с децата и Ерос. Изпокарах се с родителите ми, защото е много трудно да се живее с баба и дядо...2 седмици живяхме с децата при приятелка. Заведох и Ерос и когато бяха пуснати в двора с нейното куче, нямаше проблем, но вържехме ли Ерос, нейното (ши-тцу) му скачаше и се сбиха. Аз, естествено, гледах да опазя дребното и се намесих, то ми скочи, ухапа ме. Не знаех какво да правя и се обадих на бившия да му го заведа временно да го гледа той. Но не издържах, що сълзи изплаках. Не мога да си изоставя детето. 2-3 дни беше при него и си го прибрах. Върнахме се при нашите. Всеки ден се чепкаме, но това е положението, няма къде да отида, квартира не мога да си позволя, а и няма да има кой да гледа децата, докато съм на работа, а те боледуват често.
Иначе Ерос си свикна да е дворно куче, сега ума едно по-голямо пространство, където е свободен, а не вързан. Редовно си тичаме из гората. Мисля, че е щастлив.

# 617
  • sf
Ех, Деспи, кураж, и това ще мине. Децата няма да са все малки. А сигурна съм, Ерос е щастлив, защото е с теб и малките.

# 618
  • София
Деспи, гуш и на трима ви. Ще се подредят нещата някой ден.

# 619
Деспи, много си ми симпатична. Надявам се нещата при теб да се подредят по най-добрия за вас начин. Кофти е да живееш с дразнители, па било то и собствените ти родители.

# 620
  • София
Деспи, кураж! И това ще мине. Важното е, че сте здрави и сте заедно!
Кардю е кораво момче. Няма да се дава! Heart

# 621
Здравейте!
Записвам се в редиците с един глезльо, който осиновихме преди около седмица. От известно време търсехме кученце - да не е голямо на възраст и да не става голямо на габарити. Предпочитах уж женско. Оказа се, че малките кученца много бързо ги осиновяват и на няколко пъти изпуснахме такива. Едното беше даже от Варна, ама ей къде е Варна в крайна сметка. И така - видяхме обявата за нашето момченце. Отидохме да го видим и на другия ден вече беше при нас. На 6-7 месеца е. Страшен гушльо е и само чака някой да се приближи, за да вирне крака. Доста ни драска с нокти, но има време до разходките и ще си траем.
Скрит текст:

Имахме не леко начало - оказа се с парво, ама поне бързо се възстанови и от вчера прави активно бели.

Няма да казвам, че имам любимци в темата. Доста неща изчетох, докато се подготвях.

# 622
  • София
Ali4ka, добре дошли. Браво, че сте спасили една душичка. А как се казва този глезльо?

# 623
Голямо сладурче, добре дошъл.

Vanne, писах ти.

Вечерята се чака най-добре върху масата.

Деспи, стискам палци да се наредят нещата при теб.

# 624
  • София
Аличка, добре дошли! Много е красив! Прилича ми на Бордър коли. Heart Eyes

# 625
Това е Лъки. Синът ми беше готов с името отдавна. Така се казва кучето на Падингтън. Дъщеря ми беше измислила женско име (Кая), така че поне нямаше спор.
Само да свикна да му снимам черната муцунка, че все излиза като точка. Вкъщи вече го наричаме сянката.

Между другото и кумицата ми каза, че много й прилича на бордър коли. Аз май на живо не съм ги виждала.

# 626
  • Варна
Деспи, горе главата, хубавото предстои. ❤️

Добре дошъл, Лъки 💕

# 627
  • София
Много е сладко момченцето ви. Да се възстанови напълно и много да ви радва.

# 628
  • Бургас
Дес,
Скрит текст:
Много добре те разбирам и знам през какво преминаваш. И аз живеех при нашите три години след развода, много си обичам родителите, обаче когато се изнесох, се родих. Много е трудно балансираш между това да си майка и дъщеря едновременно, като боксова круша се чувства човек, но знай, че това е период и ще мине. Концентрирай се върху работата и парите, колкото и комерсиално да звучи и ще постигнеш мечтата за собствено жилище. Възможно е! А децата един ден порасват и този ден ще дойде също много бързо...

Лъки е беладжия, личи си. И тъй като го гледам, ще стане бая пес Simple Smile Пък ако има и ген от бордър коли, гответе се за енергични приключения Simple Smile

# 629
Добре дошъл на Лъки! Много е сладък. Според мен е по-скоро бретон шпаньол, ама и те са лудички като бордър колитата де Simple Smile

Plamena, благодаря отново! Предадох на шефа, ама чак до Плевен не му се ходело, пък искал лично да си го избере. По-далеч от Сливен не отивал. Насочих го към приюта в Бургас, да си избира бебе оттам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт