Любители на кучета - 146

• 23 510
  • 699
  •   1
Отговори
# 600
cardhu, толкова е тъжно, милият той... Sad

# 601
  • Враца
Кардю е много миличък и чистичък мечо.
Гушкам го и му пожавам здраве. Heart

# 602
  • Бургас
Дай Боже още време на Кардюхата в по-добро здраве!
Днес видях възрастна лабрадорка със стопанина й. Носеше килимче за навън. Тя куца, куца и полегне. Така се разхождаха.
galenaa тъкмо щях да питам дали успяват двете да стоят в къщата едновременно, или Буря продължава да гони Рая, но ти ме изпревари.

Елза е добре. Носягата тече само вчера, може би от големите температурни разлики вкъщи и навън. Днес пак е пушка и е обиколила всичките отворени спални (и легла), докато ме е нямало. Диванът "тесен за мойта душа е" Simple Smile

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 17:03 от Tintina

# 603
  • Bарна, морето, сините вълни

Извадихте ли рогцата?🙂

# 604
  • София
Дано Кардю да е в добро здраве още дълго време!
Рейче, аз ползвам това от няколко месеца за нашето по препоръка на вет. Намаля доста зъбния камък.
https://www.zoodobavki.com/shop-2/%D0%BA%D1%83%D1%87%D0%B5%D1%82 … %D1%85-100%D0%B3/

# 605
Утре ще водя Кас да махаме конците, кайсийките вече не са надути и той си е пушка като изключим, че откакто се прибрахме след кастрацията не иска да го взимам при мен като седна, а преди само това чакаше. Надявам се, че като няма вече конци да му опъват, ще се присети и за това.

# 606
Деспи,много се радвам да видя дечицата и Ерос!Чудесни снимки!      Кардю-прекрасно,благородно и красиво момче!Дръж се!   Важни новодомки-Рая и Буря!Леле,кога бяха малчовци в темата...сега дами!

# 607
Прави се, че спи, а тайно гледа Игри на волята Simple Smile
Представям ви полу-спящата красавица!

Шефът ми си търси куче среден размер за двор, да е бебе, да си го отгледал сам и да го научел на навици той. Ако знаете някой да раздава бебета...

# 608
  • под тепетата
Деспи, радвай ни по-често  със снимки, моля! Липсвате ни!
Кардю, дръж се момче! Не се/ни предавай!
Райче, Буря, заради вас съм купила бандани на мойте калпазани за Коледа! Колко ще ги изтърпят е друга работа .
Елза, завиждам ти - и аз искам да пробвам по цял ден плътността на диваните, ама няма!
Vanne, едно към едно съм с твойта убавица - полузаспала се правя , че гледам тв-то.
 Хубавата страна на локдауна преди три години - диви и щастливи!

# 609
  • sf
Кардю 🥰 дръж се, момче!
Деспи, как я карате? Ерос при теб ли остана?

# 610
  • Варна

Шефът ми си търси куче среден размер за двор, да е бебе, да си го отгледал сам и да го научел на навици той. Ако знаете някой да раздава бебета...
Да види по приютите. И по фейсбук групите постоянно подаряват.

# 611
Vanne, мога да ти дам координати на едно момиче. Преди месец прибра майка с осем кученца и лека полека ще им търси дом. Кажи ако имаш интерес.

# 612
  • тук-там
Пожелавам на Кардю да се вдигне и още дълго да се радвате един на друг!
Толкова се радвам, че намерихме булка на Нъки и повече няма да го водим по изложба. Никак не ми допадна това преживяване!
Деспи, много са сладки тримата Simple Smile

# 613
Vanne, мога да ти дам координати на едно момиче. Преди месец прибра майка с осем кученца и лека полека ще им търси дом. Кажи ако имаш интерес.

Да, моля! На лично съобщение ако искаш, или в скрит текст. Благодаря!

# 614
  • Варна
Да, при нас нищо старо не е забравено и нищо ново не е за постоянно - двете са в къщата само когато лягат за вечерен сън. Онова малкото дебело дупе бърза и се изстрелва като куршум веднага, щом си оближе чинията. Заема позиция и почва да ръмжи, ако Рая се приближи. Налага се да я водим почти всяка вечер, точно като малко дете. Синът ми се сърди, че много ги лигавим, че са кучета все пак, че на улицата никой не им осигурява закрила, но....като било "рано за внучета", ще лигавим кучета Satisfied За сметка на това е ранобудна и най-късно в 4 часа идва да легне до входната врата, а Рая си спи докато стане време за закуска. Става, яде и пак се прибира на топло, а малкото се върти по двора като "обран евреин" цял ден. Само онзи ден, след новата придобивка в къщата легна и не стана - имам чувството, че имат човешки качества и прави напук на сестра си Satisfied

bilqna_69, банданите у нас са само "за парад" - за снимка, демек. Ако ги оставим без надзор... Рая ще почне да я дъвче върху врата на Буря и  точно за 2 минути ще има една бандана по-малко. Това от опита с 13 каишки на врата на Буря...сега се слагат само за разходка и веднага ги сваляме вкъщи.

Ерос е "най-човешкото" куче и много ни липсва ....
Кардю е пък благородникът в темата, да е с нас докато я има темата ни....поне още ...много, много години!
Sparkling Heart

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 11:12 от galenaa

Общи условия

Активация на акаунт