Как обичат мъжете?

• 55 567
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
Мъжете не трябваше ли да са добри с математиката, а толкова време не могат да изчислят примера с милионите?

# 1 081
  • Обран бостан ;)
Накратко - навън се прилага тукашния двоен аршин.
Труда на жената - милиони.
Труда на мъжа - нищо.
Чувствата на жената - крехки и нараними.
Чувствата на мъжа - абе к'ви чуства, само гледат да си топнат 3,14шката.

Толкоз. Wink
Кой е казал това?

Защото ако никой не го е казал, ще отидем в неприятната посока, че си измисляш, филмираш и създаваш излишен драматизъм.

Та не е лошо да ти видим реалната референция за твърдението

Аз го казах. Обяснението е изключително просто.

Ако влагаш пари изкарани с труд в нещо и резултата е нищо, следва, че труда ти струва нищо.

Това е реалността Хензел. Знам, че за теб това е тера инкогнита, но аз живея там.

Сега чакам обяснение за чистачката-милионерка. Не за друго, в съседство има фирма за почистване, но не съм видял някоя да идва с "Пагани" Wink

# 1 082
Хаха, къде е двойния аршин?
Щом това за мъжете ти сам си го добавил Grinning
Явно не е при пишещите в темата дами.

Ще дам обяснение, разбира се, за коя чистачка-милионерка? Не се сещам да сме я обсъждали обаче?

Или отново бъркаш и говориш за примера с жената, извършваща дейности, равносилни на няколко помощника: чистач, бавачка, готвач и личен асистент?

# 1 083
  • Обран бостан ;)
Ако влагаш пари изкарани с труд в храна и резултата е л*йно, следва, че труда ти струва колкото л*йно.

Не, това е отпадъчен материал.
Ако приемем твърдението ти, извинете ВИ, за вярно, хората са машини за фекалии и нищо повече.

За някои е така - признавам.

Вложените пари в храна, дават енергия на тялото за да свършиш някоя работа.
Ако се замисля и отпадъка има стойност, тоест ако се изтропаш в градината и засадиш напролет допмати, можеш да си го хапнеш във формата на салата.

Боже какви елементарни неща трябва да обяснявам, просто не е истина. Astonished

# 1 084
Виж как започнаха да работят сивите клетки и как сам започна да виждаш отговорите, които не искаше да виждаш.

# 1 085
Истинска история, от снощи.
Сънувах, че жената е спечелила от тотото. Беше сложила парите в една кутия от обувки. Като ми каза, не повярвах. Даде ми ги да ги прибера.
Сега се чудя дали да и кажа какво съм сънувал и къде съм скътал парите.

# 1 086
Кой пък те счупи така теб, Бънде?
Не си попаднал на женска жена явно.😁

# 1 087
Ти па, някой го счупил.
Сам е отговорен за поведението си, няма смисъл да го изкарваме жертва на някоя лоша жена.

# 1 088
Е, каза, че е приключил с чувствата като все не стигало.
Някоя лошана ще е да била.
Тъй да го осакати емоционално.
/
Абуто, ти само спомени кутията. Тя сама ще я намери.

# 1 089
Ами, ако се целиш твърде високо, нормално е да не стига това, което предлагаш.
Все едно аз като жена да се пиша счупена, ако се хващам с женкари и те ме ползват не за връзка, а за ч@кане. Ми, аз съм се самосчупила, друг не го е направил.

# 1 090
Смешно е, как все мъжете са счупени от някоя зла женица.
Щото ние жените, хич не сме се срещали с използвачи,  лицемери, не сме влагали в мъже, които не струват и т.н.
Ама просто си правим изводите, ближем си раните и продължаваме....Ама мъжете....те се счупват до живот, горкичките.

# 1 091
  • Обран бостан ;)
Не мога да повярвам колко любов и загриженост генерирате към скромната ми личност. Yellow Heart

Чакам си баснята за чистачката-милионерка.   Wink

# 1 092
  • По света и у нас
За кой път ще повторим, че говорим за реалната ситуация, ако се начисляваше всяка услуга от 1. домакинската работа 2. почистването 3. гледане на дете през деня 4. гледане на дете през нощта 5. готвене 6. семейни задачи навън (плащане данъци, каско и тн.) -
ЩЕ СЕ ПОЛУЧАТ МИЛИОНИ
Ако, ама не се, затова милионите са само във фантазията ти.
Когато ми покажеш жена, изкарала милиони от това, че е вършила тези услуги срещу заплащане на външни лица, тогава ще ти повярвам, дотогава спирам да пиша в тази тема, защото е безмислено.

Всъщност има доста милионерки домакини - които никога не са работили в офис: стигнало се е до развод, мъжа им е бил с висок доход и на жената при развода и се полага 50% от активите на семейството направени в брака. И ето как се става милионерка.

# 1 093
Коя чистачка-милионерка, цитирай моля къде сме я спрягали

# 1 094
Не предполагах, че толкова мъже не са познали любовта (ако приемем, че тукашните са представителна извадка).
НЕ,
Не сме извадка.
По-скоро сме от читавите.

Общи условия

Активация на акаунт