Как обичат мъжете?

• 55 600
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 065
Скрит текст:
Да върна малко темата към първоначалната идея.
Мъжът като се срещне с една жена на среща или на поредица от срещи дава заявка, че я харесва с определени жестове. В това число и галантният жест да почерпи дамата си вечеря/питие/кафе/торта (колкото и да им се при@ира на някои, че ще олекнат с по 20-30 кинта, освен за себе си). Тук този жест казахме, не е задължителен, но дава добра заявка пред дамата за бъдещи срещи. Говори на първо място за галантност/джентълменство. Че е силен/грижовен/закрилник.
Пак уточняваме – не е задължителен жест. Но е добра заявка за бъдещото поведение на мъжа към жената.
Следващо развитие.
ХАресват се.
продължават да се срещат.
Дамата се отпуска и започва да му показва отношението си също.
Смее се в негово присъствие, предлага следваща вечеря да плати тя, кани го на събитие, бар, театър, поход в планината.
Връзката им се задълбочава.
Дамата се чувства сигурна в негово присъствие и с него.
Кани го в дома си. Забавляват се. Правят любов.
После той връща жеста и това се повтаря и у тях.
Постепенно намират все повече общи интереси, теми, поводи за срещи и забавления заедно.
Той се чувства приятно и спокойно в нейната компания. Отпуска се и му харесва да разговарят и споделя. Иска все повече да е постоянно с нея.
Дамата усеща, че го кара да се чувства добре, това я кара също да се чувства приятно и започва все повече да му дава – от времето си, от нежността, от вниманието, от интимността си.
Влюбени са.
И двамата се чувстват прекрасно и летят.
Продължението – стават двойка и заживяват заедно.
//
Е! Не си ли струва това спокойствие, любов, усещане за любим човек едните 20-30 начални и после други кинти?
[/quote]
Да, да. Това се случва само у некой романтичен филм, в реалността е https://www.youtube.com/watch?v=B4R4A7AkNmA https://www.youtube.com/watch?v=n0E8rzUgYpY Laughing

Някой път, така става.
За това ходи по барове Simple Smile

[/quote]

# 1 066
Начи, отварям тема Как обичат мъжете? - и ми изскача съобщение: Имате 69 непрочетени отговора?
Ха кажете сега, че звездите не говорят ! И не подсказват най-правилния отговор?!

Simple Smile

# 1 067
  • Обран бостан ;)
Четейки темата няма да се учудя ако връщайки се от работа, някой мъж намери ценоразпис на входната врата. Wink

Скрит текст:
Помните ли преди няколко страници как Криско разказваше, че ценял женския принос Joy

Иха ! Браво !
Ето, че имаме що годе някаква конкретика.
А сега какво искаш, моля. Wink

Вече съм намерила, каквото съм искала Wink Но ако пак ми притрябва, ще ъпдейтна списъка според обстоятелствата Relieved
Ударил е джакпота пича Wink

# 1 068
Не предполагах, че толкова мъже не са познали любовта (ако приемем, че тукашните са представителна извадка).

# 1 069
Да
И пак ценоразпис

Както писах/ но с метлата замина - като задача от движение по физика (два влака тръгват един срещу друг) - тук мъжете се хващат за това, че в разписанието няма такъв влак от Берковица, тръгващ в 14:30, следователно задачата не е вярна и няма решение

Ценоразпис, та ценоразпис...
С десетична точка или запетая, че не ви знаем ексел версията

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 08:52 от .Hazel.

# 1 070
  • София
Аз пък съм благородна... Разбирам, че повечето мъже не могат да си позволят да платят тези услуги... Затова съм предлагала Соломоново решение на мъжете, искащи домакиня... мъжът да превежда половината си заплата по сметката на жената Relieved Ама си спомням, че нещо не беше прието добре Smile

# 1 071
Къде е домакинска работа, къде - сменяне на памперси
Колко удобно омаловажи и сведе нещата до 3-4 дейности дневно
Уви, много много повече са и тогава сметката излиза.

В милиони, както се сметна по-горе.
Защо така се правиш че не виждаш изчисленията

Защото са само в твоята глава. Повечето хора милионИ не могат да изкарат за целия си живот, а според теб извършвали работа за милиони ей така покрай другото.
Аз сутринта например докато си правя кафето правя и кутии на децата за училище. Като нарежа една ябълка за мен, нарязвам и за тях. Като си отрежа една филийка, отрязвам и за тях. И какво ми струва това, докато го върша така по пижама и докато си пия кафето?
Ако го измеря в пари и кажа, че е 20 лева - има ли някой, който ще ми даде 20 лева за да ида у тях да направя на неговите деца кутии? И колко ще ми струва на мен като време и усилия да се облека, да пътувам дотам, да се върна, всичко туй рано сутринта - повече, отколкото ще изкарам. Затуй всичко това са абсурди. Нищо не струва тази услуга, тя няма пазарна цена.

Иначе който върши нещо без желание и без да му носи удоволетворение, нека настоява да му се заплаща. Защо не и за секса - искайте от мъжа си по пазарни цени да ви плати колкото струва. А който го прави за собствено и взаимно удоволетворение, ще продължава да го дава и получава и без пари.

Чак ме изумяват тия сметки колко щяло да му излезе на мъжа детегледачка 3х8 часа на ден, ако не била жена му - ами тия деца не са ли и ваши, не сте ли ги родили с желание да си ги гледате?
Която жена очаква да й се заплаща или внушава, че й се дължал дълг в милиони, може направо да си продава услугите като сурогатна майка, после като детегледачка и готвачка.
Ние нашите деца сами си ги гледаме. И без това няма на кого да платиш за най-трудните неща.
- Няма на кого да платиш да се притеснява вместо теб, когато детето има на другия ден изпит или състезание
- Няма на кого да платиш да се страхува вместо теб, когато детето е болно
- Няма на кого да платиш да мисли къде и с кого ли е сега като закъснява вечер.

# 1 072
Пак се започва заяждане, че в реалността нямало влак от Берковица в 14:30...

За кой път ще повторим, че говорим за реалната ситуация, ако се начисляваше всяка услуга от 1. домакинската работа 2. почистването 3. гледане на дете през деня 4. гледане на дете през нощта 5. готвене 6. семейни задачи навън (плащане данъци, каско и тн.) -
ЩЕ СЕ ПОЛУЧАТ МИЛИОНИ, а ако при вас на село чистенето на прозорци е 0.50лв, (а не 60лв. колкото взима нашата дама на един прозорец) тогава ок, няма да излезе голяма сметка.

Говорим за задача по микроикономика
Но не
Пак и отново се възмущаваме защо жената от задачата по микроикономика искала да и се заплаща труда...
Некст очаквам Крис да се възмути защо жената от задачата по микроикономика има пеньоар на каре...

Ненормално е.

# 1 073
  • София
Какво по-добро взаимно удоволствие от миенето на пода... може би само пускането на прахосмукачка или прането Relieved Все забравям, че за жената това са си направо хобита Joy

# 1 074
За кой път ще повторим, че говорим за реалната ситуация, ако се начисляваше всяка услуга от 1. домакинската работа 2. почистването 3. гледане на дете през деня 4. гледане на дете през нощта 5. готвене 6. семейни задачи навън (плащане данъци, каско и тн.) -
ЩЕ СЕ ПОЛУЧАТ МИЛИОНИ
Ако, ама не се, затова милионите са само във фантазията ти.
Когато ми покажеш жена, изкарала милиони от това, че е вършила тези услуги срещу заплащане на външни лица, тогава ще ти повярвам, дотогава спирам да пиша в тази тема, защото е безмислено.

# 1 075
# 1 076
Крис, пак ще мине метлата : )
Знаеш, че първа те питах за такъв пример - за жена, вършеща услуги за 3 длъжности, която НЯМА да направи милиони в период от 30г например

Но ти си замълча
и вместо това поиска аз да съм давала примери
Резонно е първи да посочиш.

# 1 077
  • Обран бостан ;)
Пак го ударихте на чувства и два поста след това - милиони, та милиони. Wink

Относно финансовата част:

Май го казах, но ще се повторя. Труда на жената НЕ струва милиони. Претенциите може да са за милиарди, но от това не следва нищо.
Причната е проста - нямате монопол върху нищо от това, което можете, или претендирате, че можете да вършите.

Относно чувствата:

Знаете ли какво ще стане ако поканя жена на среща и кажа това, което сподели Лъвица.
Обичам те, ще съм мил, нежен, ще ти нося заксуката в леглото и т.н.
Нищо. Даже не нищо, а голямо Н И Щ О.
Това просто не стига. Каквото и да правиш, колкото и влюбен да си - все не стига.
Веднъж така, втори път така и в един момент закоравяваш и разбираш, че с чувства не става. И започваш да го даваш напряко - коят' пусне, на нея и казваш, че я обичаш.

Накратко - навън се прилага тукашния двоен аршин.
Труда на жената - милиони.
Труда на мъжа - нищо.
Чувствата на жената - крехки и нараними.
Чувствата на мъжа - абе к'ви чуства, само гледат да си топнат 3,14шката.

Толкоз. Wink

# 1 078
Накратко - навън се прилага тукашния двоен аршин.
Труда на жената - милиони.
Труда на мъжа - нищо.
Чувствата на жената - крехки и нараними.
Чувствата на мъжа - абе к'ви чуства, само гледат да си топнат 3,14шката.

Толкоз. Wink
Кой е казал това?

Защото ако никой не го е казал, ще отидем в неприятната посока, че си измисляш, филмираш и създаваш излишен драматизъм.

Та не е лошо да ти видим реалната референция за твърдението

# 1 079
Не е задължително за един мъж да е обвързан с жена, както и обратното.

Общи условия

Активация на акаунт