Как обичат мъжете?

• 55 582
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 110
Госпожа, вие ли не ме разбрахте, не знам Simple Smile) Хейзъл писа:

"Не че не могат да се мобилизират да спечелят една жена, но нашите ‘мъже’ тук се отказват (освен ангажираните вече)".

Това аз го разбирам в смисъл на "неангажираните мъже лесно СЕ отказват от усилията си да спечелят една жена, а женените- не". Това съвпада и с моите наблюдения, че най-напористи в преследването си са именно женените мъже. Но не съм съгласна, че това са само "нашите" мъже, моят опит показва, че именно женените мъже в държавите, в които съм живяла, са били най-активни и без скрупули в ухажването. Обяснявам си го с това, че нямат какво да губят, могат само да спечелят, тъй като тяхното и без това вече е зле. Simple Smile 

Ако романтичната любов по дефиниция не е със същата сила и абсолютност като родителската, тогава защо говорим за сродни души и така идеализираме романтичната любов?

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 09:09 от MariyaHris

# 1 111
Нашите мъже тук са мъжете потребители в темата. Не всички български мъже. То ясно , че е сутрин и тепърва пием кафе, ама налЕ...
//
Темата за неангажираните мъже и търсещите валидации женени е съвсем друга.

# 1 112
  • Out of the Mix
Не винаги, Бънди.
С някои мъже жените се държат възпитано и сдържано.
С други опитват с бутонки, но виждат, че не става, и пак се кротват.
Така и мъжът преценява каква жена да привлече и иска да задържи. Някои са по драмите, други искат спокойствие.
За кекса и връзките - мне, по-добре да си влюбен, щастлив с пълноценен секс, а не с някого "само и само да има някого". Щото иначе имаш, ама нямаш, винаги дълбоко е загнездено някакво неудовлетворение, което си те чопка постоянно. В много връзки сексът е лош, седи се заради "удобството", навика, за "пред хората".
Това с химерите за преследване на невъзможната любов, влюбване смятам отминава след пуберските години. След една вързраст съзнанието ти трябва доста да е обръгнало, и на 35-40+ вече и много други неща се гледат, взимат се предвид и са фактор.

# 1 113
Нашите мъже тук са мъжете потребители в темата. Не всички български мъже. То ясно , че е сутрин и тепърва пием кафе, ама налЕ...
//
Темата за неангажираните мъже и търсещите валидации женени е съвсем друга.

А, не съм разбрала, моят мозък филтрира мъжете в бг -мама Simple Smile). Мислих, че изказването е по-общо и по-интересно.

# 1 114
Е, при женените е свирен мача, за това ги отделих от пасивно търсещите
Там най-често млади-млади са се взели, даже ако ги питаш, "вързали са ги" някои, т.е. жената е поела инициативата

и да, най-активните писачи имах пред вид
не че няма и читави мъже във форума, но не баш те точно пишат тук

# 1 115
Тукашният мъжки контингент е по-особен, по другите подфоруми рядко има такива изблици.

# 1 116
  • По света и у нас
Тази тема стана супер токсична.
Няма ли някой да отговори как аджеба обичат мъжете?

Обичат ли въобще тези същества? Някой от мъжете във форума би ли обяснил как обичате майка си, как обичате жената в която сте влюбени, как обичате дъщеря си - каква е разликата ако има такава?
На услуга ли плащате с обич, като ви третират лошо ли обичате повече, по красота ли обичате, по статус ли, по парички ли, виждате че тази може да я заплодите и ще ви даде хубави деца ли?
Как точно ви тече мисълта по отношение на любовта?

# 1 117
Да, аз точно се чудих защо женените от бг мама са отделени от пасивно чакащите, все едно женените от бг мама страстно печелят жените си ежедневно с романтични жестове Simple Smile)).

Всъщност, писането по женски форуми, безконечните постове във фб  и разтягането на локуми си е леко женствено. Може да имат някаква по-феминизирана душевност...
Мъжът ми, който също не се отличава с особена романтичност и не си дава много зор да ме печели, поне ме игнорира чрез четене на спортни новини  и игра на шах. Пак е гадно, но поне ми е по-понятно...

PriMadonna, ми за мен мъжете не обичат баш като нас, хората...Първо  са слепи и побъркани от хормони (влюбване), а после лежат на дивана и не искат да им се разваля рахата с жената и децата (брачната "дълбока обич" и "уважение", които се изразяват в миролюбиво игнориране и изхвърляне на боклука, ако си късметлийка). Но ако пак им падне пердето от хормони, тогава забравят за дивана и рахата.

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 09:35 от MariyaHris

# 1 118
Скрит текст:
Не предполагах, че толкова мъже не са познали любовта (ако приемем, че тукашните са представителна извадка).
НЕ,
Не сме извадка.
По-скоро сме от читавите.

Тук мъжете винаги сме виновни Ронин.

Тя си тръгва - той е виновен.
Той я напуска - той е виновен.

Аз вече свикнах.
Елиф,
Уверявам те, че е животът е по-приятен с жена с която правиш кекс, отколкото да чакаш на някоя в която си влюбен да и дойде кефа, което обикновено не става.

Трудно ми е да ти обясня колко е неприятно за един нормален мъж да е неудовлетворен точно в тази област. То и за това най-древната професия никога няма да изчезне. Simple Smile

Знам, знам, високо съм се целил. Я питай коя тук смята, че е "ниско". Wink
Както се казва: по-добре птичка в ръката, отколкото орел в небето Simple Smile Подкрепям практичните решения. Неприятното е това, което писах в предния пост, а сега виждам и мъж писал почти същото
...по-добре да си влюбен, щастлив с пълноценен секс, а не с някого "само и само да има някого". Щото иначе имаш, ама нямаш, винаги дълбоко е загнездено някакво неудовлетворение, което си те чопка постоянно.

За "нивАта" - сложно е, много по-сложно от всяка друга сфера. Все пак, ако не си идиот, като от клипа на жерамито, в един момент разбираш с кои жени би имал успех и търсиш там. Като зная как сме подвластни на емоцията, едва ли е толкова трудно да влюбиш някоя в себе си.
ПП - за златотърсачки нямам съвети. Ако към такива си се целил, без дебел портфейл, наистина си се целил високо.

# 1 119
  • София
Обичат мъжете и си обичат най-нормално. Но за целта са нужни зрялост, липса на комплекси, здравословно самочувствие (не болно его) и приемане на жената като личност, а не притежание и средство, което да обслужва нуждите на мъжа. Колко често се срещат такива мъже... Тук (в СО) положението наистина изглежда доста зле в това отношение. Много прикрита и неприкрита злоба към жените.

Ето примера на Бънди. Той я обичал, ма тя не му пускала. И той станал "лош". И как става това? Ако смяташ, че всяка жена ти е длъжна? Ако смяташ, че винаги трябва да получаваш, каквото поискаш? Ако смяташ, че само твоите желания имат значение? Че светът се върти около теб и ти си главния герой във филма на всички останали? А вместо да се озлобиш, не е ли по-нормално просто да приемеш, че всеки човек е личност, желанията не винаги съвпадат, и да продължиш напред? Нима на жените винаги им се получават връзките, не ги лъжат, мамят, отхвърлят, оставят?

# 1 120
  • По света и у нас
Ма мъжете обичат лошо отношение!
Те обичат да не им дават ако забелязваш. Обичат да не им пускаш и да го докараш до яд. За това е бил влюбен в нея . Точно щото не му е давала.
Това е странния парадокс при мъжете.
Колкото повече мъчение им даваш толкова по се радват.

# 1 121
Мнооого точно мнение, Лъвица! Браво!

В същото време и Примадона е права. Същото съм го наблюдавала когато бях млада-млада. Включително съм била свидетел на унижаван мъж, много свестен при това, който обаче си стоеше при приятелката си. Когато съм коментирала случая с други мъже, коментарът им гласеше: сигурно му дава други неща. Хайде, форумни мъже, кажете кои са тези неща, компенсиращи обидите и унижението.

# 1 122
  • По света и у нас
Колкото по- добра даваща и разбрана е жената толкова той я третира като изтривалка.

Това са моите наблюдения.

Имам какви ли не примери и лични и чужди.

# 1 123
Абе, мазохисти са си мъжете, но аз не бих си товарила кармата с унижение, непоносимо ми е на душата да бъда унижавана и да унижавам.
Но мъжете знаят кога са сгафили и вътрешно не се кефят ако не последват санкции. Един мой близък приятел се беше прибрал пийнал и закъснял, и жена му не го пуснала вкъщи, с такова обожание и възхищение ми го разкаваше човекът Simple Smile) Трябва им строгост и граници като на децата. Simple Smile))

# 1 124
  • Out of the Mix
Обхватът на "таргет" може да е много широк, да покриваш какви ли не реални, разумни и въображаеми "критерии", абсолютно субективни, но дали ще има "отклик", причините са безброй. Много жени дори и може да не подозират, че обектът отсреща е подходящ за тях, но подсъзнателно го отвърлят, защото в главичката им може да има всякакви бръмбари Animal Beetle точно в сюблимната ситуация.
Това да "натискаш", там където не е подходящо, е абсолютно губене и пилеене на излишна енергия и ресурси.
Усетиш ли, че другият не е отворен, или ти каже, че е "зает", какво остава във връзка, с дете и т.н., нямаш място в такива отношения. На мен ми е много странно и жалко такива хора как се "бутат" и натискат към такива хора, влюбени и загубени. Вие може да сте чудесни, но в друго време. Затова се казва: "Точният човек в точния момент".

Няма такова нещо - гонене до безкрай, "обръщане и разтуряне на статуквото. Сигналите и знаците са недвусмислени - или се хващат, разбират и става заварката, или чао. Другото е мазохизъм.

Кофти отношение, липси, половинчатост, неотдаденост, непостоянство, липса на всеотдайност, не търпя.

Общи условия

Активация на акаунт