Как обичат мъжете?

• 55 424
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 515
  • Далечният изток
Безумията са тук, бе Бази, аз съм в шок Joy

# 1 516
А аз не. Нищо неочаквано и непознато. Безсилието така работи. Смешно е. Доста.
Забавлявай се. Grinning

# 1 517
Какво се оказа?
И едните, и другите се забавляват, но според едните, забавлението на другите било безумие?
Така се получава, когато забавлението не е взаимно Wink
А би могло и да е иначе Simple Smile

# 1 518
  • Далечният изток
Нещо не се разбираме....
Вие не се забавлявате, Джеймс. То и на мен не ми е забавно да знам, че има подобни хора.

# 1 519
Що?
Не е ли забавно друг да ти казва дали се забавляваш и как го правиш? На мен ми е забавно.
А хора има всякакви. Това им е хубавото. Иначе щеше да е скучно, а не забавно.

# 1 520
  • Далечният изток
Както ти казваш в една друга тема кой какво да пита и кой как да отговаря ли?
Да, забавно е.

# 1 521
За пръв път ме обвиняват, че налагам някому какво да прави, пита, пише и отговаря. Обикновено съм виновен защото не правя/пиша това, което ми казват Wink

# 1 522
  • Далечният изток
Ами чети какво пишеш...
Второто изречение няма общо с първото.
Наздраве!

# 1 523
Признавам, увлякох се малко, обикновено с юристи гледам да не споря Wink Още повече, че споделям мнението на Езоп за правото, правилата, законите и регламентите Wink

Нищо де, няма лошо, ей сега ще минат да изтрият. Поне мен, после няма да можеш да ми цитираш противоречията във формулировките Simple Smile

# 1 524
  • Далечният изток
Ти се чети, или поне помни какво пишеш, за да не си противоречиш. Защото прави лошо впечатление. Поне на мен. Иначе си свободен, СВОБОДЕН СИ да си пишеш каквото си решиш. Да не помислиш сега, че някой ти ограничава свободата. Няма такова нещо... Поне да си последователен и да не си противоречиш ми беше мисълта.

# 1 525
Няма лоша реклама
Trollface

# 1 526
  • София
Молба: вземете си стая! Флиртът ви разводнява темата. Grinning

# 1 527
Нали във форума няма свестни жени?! Кво правите тука?

Абе и аз това се чудя - пълно е с приложения за запознанства. Ух там пък ще трябва да платят два лева за сок и я им пусне оная, я не. По-добре безплатно да си изливат огорчението и агресията тук.

# 1 528
Не можеш да спреш гората да се разлиства.
Който иска да го играе жертва, да го играе. Wink

# 1 529
Ама няма нужда от форум, за да се "спасяват" от нас, подходящите за вас жени.
Чакайте пред кабинет на терапевт, ходете по селата с "традиции", оглеждайте се за дами от определена партия или във ФБ групи за забрана на това и онова - и хоп, ще я спасите

Много да се е напатила или да няма образование, или да е с лош семеен модел, това ви е гламавата жена за спасяване от нас.

Общи условия

Активация на акаунт