Как обичат мъжете?

• 55 424
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 500
  • По света и у нас
Примадона, ти говориш за 2 крайности – мъже тип чичаци – такива и на 80 не бих понесла. И някакви секс играчки бъдита, които стават само за секс. С такива също не бих комуникирала.

//

Къде пък говоря за мъже тип чичаци?
А колкото до младите - да, виждам ги като секс играчки, прости защото не мисля, че има бъдеще с тях, те са на друг акъл от мен, аз май съм си изживяла мечтите които те тепърва искат, не мисля че ще бъдем сериозни а и не мисля че ме виждат сериозно. Какво може да иска един 35 годишен без деца с една 39 годишна със 2 деца? Иска секс човека и да се чувства като 1000,000 долара, желан мъж.  А много младите вече, там не ме и влече - все пак наистина мога да съм им майка. Една приятелка прасна един страхотен красавец на 27, тя е на 47…. И той естествено и казал да вземе от онова хапче за след секс на другия ден… ми някак си на нея и стана тъпо, но то се очаква!

# 1 501
В тая тема взех да се чувствам като нещо средно между "Клъцни-срежи" (Nip-Tuck) и Сексът и градът. Joy
//
Мъжете ми звучат тук като от миналия век.
В днешно време с всички тези социални мрежи, платформи, чатове, приложения за мачване даже по адрес, вид работа, тип музика даже, вие за опашки ми говорите.
Нито за мен се редят на опашки, нито аз бих се редила за когото и да било.
Сигурна съм, че всяка една дама от темата има поне 5-ма мераклии или пробващи се нон стоп оборотни.
Вече какви правят опити като типаж, възраст, професии, как се презентират и какво търсят, въпрос на контакти, среда, лични критерии.
//
Прима, като цяло не съм фен на сексът заради самия секс. Ако се получи така и после няма развитие, случило се. Но щото ми хванало очото нещо, мнем. Не е моето. Като си попадна на човека, яхвам го и без спирка.
//
Анонимисче, има всякакви, да. И да ви кажа особено семейни – грам не отбират и спирка няма.
Днеска един пише – откъде се познаваме, у а. Чалъми. Викам – няма откъде, не се познаваме.
Гледам го на профилната със семейството си – жената, детето мъненко.
Пиша - страхотно семейство.
Мацна – благодаря и замлъкна.Joy

# 1 502
Аз си признавам, че съм от миналия век.
От тоя век са Джен Зи.
Но аз си харесвам века, никакви оплаквания. И жените от моя век си ги харесвам.

# 1 503
  • Далечният изток
Тез изобщо не ги броя. Все едно не съществуват. Нито им отговарям, нито ги забелязвам.

# 1 504
Нямам против да има двойки с голяма разлика, независимо в чия полза, но не е моето.. нито много по-възрастни мъже харесвам, нито много по-млади, макар досега сериозни отношения да съм имала или с набори или с една година по-малки..забелязвам, че има някаква странна 'мода' напоследък момчета да свалят лели, с над 10, 15 години разлика, но аз лично се чувствам нелепо в такава конфигурация..но по-нелепо и неприятно ми е някакви запуснати чичаци към дядовци, да се пробват да ме свалят..
А, не запуснати чичаци?
На Брат Пит му Joy

# 1 505
Бе както и да се върти задника, все е отзад.
Каквито и доводи да извадите, разликата между 19-годишни

Скрит текст:

И 40-годишни

Скрит текст:

няма как да я отречете. Макар това 40-годишно девойче и на 50 никой няма да върне. Ако, Дай Боже, евентуално, както се казва Wink

# 1 506
Аз си признавам, че съм от миналия век.
От тоя век са Джен Зи.
Но аз си харесвам века, никакви оплаквания. И жените от моя век си ги харесвам.
Подобно. И Ази съм си от миналия век. Признавам, непризнавам Joy
Така че , признавам. JoyJoy

# 1 507
В тая тема взех да се чувствам като нещо средно между "Клъцни-срежи" (Nip-Tuck) и Сексът и градът. Joy
//
Мъжете ми звучат тук като от миналия век.
В днешно време с всички тези социални мрежи, платформи, чатове, приложения за мачване даже по адрес, вид работа, тип музика даже, вие за опашки ми говорите.
Нито за мен се редят на опашки, нито аз бих се редила за когото и да било.
Сигурна съм, че всяка една дама от темата има поне 5-ма мераклии или пробващи се нон стоп оборотни.
Скрит текст:
Вече какви правят опити като типаж, възраст, професии, как се презентират и какво търсят, въпрос на контакти, среда, лични критерии.
//
Прима, като цяло не съм фен на сексът заради самия секс. Ако се получи така и после няма развитие, случило се. Но щото ми хванало очото нещо, мнем. Не е моето. Като си попадна на човека, яхвам го и без спирка.
//
Анонимисче, има всякакви, да. И да ви кажа особено семейни – грам не отбират и спирка няма.
Днеска един пише – откъде се познаваме, у а. Чалъми. Викам – няма откъде, не се познаваме.
Гледам го на профилната със семейството си – жената, детето мъненко.
Пиша - страхотно семейство.
Мацна – благодаря и замлъкна.Joy
[/spoiler]

Може и да има опашка,
Ама явно от смотаняци. Или 30 годишни за 1-2 пъти или някакви почервенели от флагове.
Инак няма да се виси във форума
JoyJoyJoy

# 1 508
Ъ?
А после жените били злобни. Smile

# 1 509
Когато преди да си навършил 40, си преживял   преход, пандемия, трета световна и три икономически кризи, значи можеш всичко... Joy
Всички тука сме от миналия век Wink

Колкото до.опашките.... аз назад не гледам, не знам за вас Blush

# 1 510
  • Далечният изток
Вече ги пропускам. Всички мъжки мнения. Нещо страшно стана тук в СО, страшно. Къде останаха свестните мъже? Имаше такива. Кво стана, от къде се появиха тия?!

# 1 511
  • София
Свестните мъже са си тук, ама се задържат около свестни жени. Другите не са им интересни. 

# 1 512
  • Далечният изток
Нали във форума няма свестни жени?! Кво правите тука?

# 1 513
JoyJoy
Какво се оказа. Няма по-страшно нещо не от незадоволена жена, а от нереализиран мъж.
В женско време живеем.
Тишината в спалнята ражда безумия.

# 1 514
  • София
Наглеждаме в случай, че някоя се появи, за да я спасим от тълпата, желаеща да я превъзпита в модерния еквивалент на просене. Имаме морален дълг към обществото.

Ти нали само преди едно мнение вече не четеше мъжки мнения?

Общи условия

Активация на акаунт