Как обичат мъжете?

• 55 414
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 485
Е аз свирките сам си ги правя, както казал негърът, от когото една мацка се уплашила, че много му бил голям и му предложила само устно.

Предполагам това е биологично обусловено с цел разпръскване на семето - всяка нова е привлекателна, защото потенциално може ти даде потомство и разпространяване на гените, както и комбинирането им с други гени. Докато собствения партньор, с когото вече си ги комбинирал и въпроизвел, няма тази неотложност отново да повториш същата комбинация.

# 1 486
Крис, не е нужно по 1001 начина да обясняваш, че приемаш жена си за даденост, всички го разбрахме..
нормално да не ѝ се иска често като не вижда желание от мъжа си..никоя жена не обича да си проси вниманието и секса, постоянно...

# 1 487
Не знаех, че се носят още такива легенди за оралната любов.

# 1 488
  • Далечният изток
Имам чувството, че ми говори дядо ми... Thinking
Аз се отказвам да чета мъжките мнения. Не само в тази, но и в останалите теми за СО...

# 1 489
  • София
Крис, ще му се муся, ако е практика. Ако скоро няма да има възможност да се види с приятели, даже ще го насърча да отиде. Това, че предпочитам секса, не значи, че нямам елементарен усет, както каза Бази. Ама всяка вечер да е някъде си, а аз да стоя на стендбай на резервната скамейка... Тц.

Иначе моето либидо си е високо по дефолт. Вече като имам и субект... Ела ми Grin Но разбира се, не винаги са успявали да ме мачнат, та в разумни граници се съобразям. А колко до дилемата с приятелите... Мен и едно бързо ме устройва Joy Та 5 минути ще зачакат Wink

# 1 490
  • Обран бостан ;)
Добре, какво предпочитате да четете ?
Това, което действително мисля или това, което би ви се харесало ?

# 1 491
предпочитаме да не те четем..

# 1 492
Добре, какво предпочитате да четете ?

Това, което действително мисля или това, което би ви се харесало ?
Карай направо.😂

# 1 493
Айдеее, не задавайте клюкарски уклон. Nerd
Излизам с мъже на всякакви възрасти, стига да са привлекли интереса ми с нещо. А виж, това вече е сложно. Joy
//
Елиф, няма да разберем, няма химия от моя страна.
//
В тази връзка – склонни ли сте да обичате някого, да създадете семейство с него, връзка, отношения, ако ви е ок с него, но не сте уау? Нямате химия.
За Криско вече и Бънди разбрахме. :>
Първо исках да питам.
Защо не плащаш сметките на 30 годишния?
Аз ако забия 30 годишна, ще и плащам всичко.

Второ. Не е ли малко педофилия?
Да излизаш с партньор 20+ години разлика??
Жените в другите теми ми се видяха много непримирими за такава разлика.

Трето. Не няма ли химия няма дълга връзка. Само секс и край.

# 1 494
Педофилия е да е малолетен/малолетна единия.

# 1 495

Бази може да може да си го позволи, и аз мога, и много други могат, но то е избор - дали да се занимаваш, или не.
Ако е за бъзика, забавлението, осъзнато и от двамата, възрастта не е фактор. За сериозна връзка, обаче, както знаем набори и около нашите години. Sunglasses
Аз съм леко по-широкоскроен от теб -> 3-5 години не е разлика.

Ти да видиш! Ако срещнеш жена, която те пали отвсякъде, но е с 6 години по-малка от теб... ще се дръпнеш ли?

# 1 496
Абе, Крис, ти сериозно си се филмирал, че жените само чакат най-малкия повод да се метнат на друг. Разбира се, че ще издържа няколко дни, и повече се е налагало, пък като няма как, и сама мога да си помогна.
Ами не пишеш консистентно, значи.
Нали каза, че в моя пример винаги би избрала секса - избора беше да речем между пиене на бира с някой, когото не съм виждал от месец или секс с жена ми. Тъй като сексът с жена ми може и да почака до утре, а другото може чак след месец пак да е възможно.
Значи ти вероятно нищо друго не трябва да правиш, освен всеки ден секс с мъжа си.
А ако той иде да прави нещо друго за 2-3 дни, ще му се мусиш - защото ти предпочиташ секса.
Крис, какъв е проблема като се върнеш от бирарията да уважиш жена ли?

# 1 497
Излизам с мъже на всякакви възрасти, стига да са привлекли интереса ми с нещо. А виж, това вече е сложно. Joy
//
//
В тази връзка – склонни ли сте да обичате някого, да създадете семейство с него, връзка, отношения, ако ви е ок с него, но не сте уау? Нямате химия.
Първо исках да питам.

🤣🤣
Ти на колко си мислиш, че съм?
Ама как ви дълбае под лъжичката.
Не съм го закъсала да черпя мъже, че са ми обърнали внимание.
По-скоро е обратното.
Аз зор нямам. Те се натискат.🤷‍♀️

# 1 498
//
//
Първо исках да питам.

🤣🤣
Ти на колко си мислиш, че съм?
Ама как ви дълбае под лъжичката.
Не съм го закъсала да черпя мъже, че са ми обърнали внимание.
По-скоро е обратното.
Аз зор нямам. Те се натискат.🤷‍♀️
Въпроси за година на жена са капан 100%. Аз само на вид простея. Нищо няма да кажа.
Позовавам се на правото си да мълча. Joy
Не бе. Казвам, че не е проблем да го черпиш.
Ако се труди човек и е успешен ? защо да не го наградиш.
Защо да си закъсала та да почерпиш някой ?
Ако верно е 30 годишен? Аз ще го почерпа.
Е сега ако искаш да пробваш всички от опашката, нямаш време да черпиш. Права си.
Чудят се жените във Форума, къде са мъжете.
А те били пред вас на опашка.
Joy JoyJoyJoy
Явно си топ.
Браво.
JoyJoyJoyJoy

# 1 499
Нямам против да има двойки с голяма разлика, независимо в чия полза, но не е моето.. нито много по-възрастни мъже харесвам, нито много по-млади, макар досега сериозни отношения да съм имала или с набори или с една година по-малки..забелязвам, че има някаква странна 'мода' напоследък момчета да свалят лели, с над 10, 15 години разлика, но аз лично се чувствам нелепо в такава конфигурация..но по-нелепо и неприятно ми е някакви запуснати чичаци към дядовци, да се пробват да ме свалят..

Общи условия

Активация на акаунт