Как обичат мъжете?

• 55 557
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 440
... Ако не бях дошъл тук, нямаше да съм чувал за жени, които изискват мъжа да си плати сметката... 
Joy Аз пак да попитам, ти колко първи срещи си имал?
Питай го колко втори срещи е имал...

# 1 441
Айдеее, не задавайте клюкарски уклон. Nerd
Излизам с мъже на всякакви възрасти, стига да са привлекли интереса ми с нещо. А виж, това вече е сложно. Joy
//
Елиф, няма да разберем, няма химия от моя страна.
//
В тази връзка – склонни ли сте да обичате някого, да създадете семейство с него, връзка, отношения, ако ви е ок с него, но не сте уау? Нямате химия.
За Криско вече и Бънди разбрахме. :>

# 1 442
  • Out of the Mix
Крис, всичко може, но норматив не гоня. Предпочитам първо да се опознаем взаимно, после е "хоризонталата".
Нещата са относителни и динамиката на сближаването с всеки е различна. Всеки случай на 1-ва, 2-ра, дори 3-та среща предпочитам да не се случва, защото при мен са в много кратки срокове, още не знаем нищо един за друг, дори да сме много "интензивни" и постоянно всичко да е на 6. Предпазливост не е лоша, особено при зрели индивиди, не се впускаме и юркаме току-така в отношения. Всичко се случва от само себе си.

С 20 годишно дете нямам какво да си кажа. Гледаме се като извънземни, нищо че съм в топ-форма, нямам корем, бръчки, косата е гъста и черна. Все пак и средата ми е зрели хора. Покрай брат ми има девойчета, но му ги оставям на него, въпреки че и той ми говори само за каки, но сега се е кротнал с наборка.

# 1 443
  • София
Бази излиза с 20 години по-малки, защото може да си го позволи, за което евала.

В тази връзка – склонни ли сте да обичате някого, да създадете семейство с него, връзка, отношения, ако ви е ок с него, но не сте уау? Нямате химия.

Не. Без химия, без страст, без да ме привлича и възбужда... Не.

# 1 444
Айдеее, не задавайте клюкарски уклон. Nerd
Излизам с мъже на всякакви възрасти, стига да са привлекли интереса ми с нещо. А виж, това вече е сложно. Joy
//
Елиф, няма да разберем, няма химия от моя страна.
//

За мен ако няма физика, всякаква химия е не на място. И най-често е признак, че има математика, в частност аритметика - събиране и изваждане. Пък за уау - и то си е до време. Викаш си - уау, уау, пък то станало вече lol Wink Като я видиш без грим.
Или както гласи древноримската сентенция - това, да видиш жената без дрехи, все още нищо не значи. Обаче ако я видиш без грим, това може да значи много Wink

# 1 445
  • Out of the Mix
Не. Без химия, без страст, без да ме привлича и възбужда... Не.
В същия отбор съм.

Бази може да може да си го позволи, и аз мога, и много други могат, но то е избор - дали да се занимаваш, или не.
Ако е за бъзика, забавлението, осъзнато и от двамата, възрастта не е фактор. За сериозна връзка, обаче, както знаем набори и около нашите години. Sunglasses
Аз съм леко по-широкоскроен от теб -> 3-5 години не е разлика.

# 1 446
Ако няма химия, няма нищо.

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 06:26 от maiathebee

# 1 447
  • По света и у нас
На Базила й се чудя с 30 годишен какво прави (15-20 години по-млад), но тя си знае, пада си по драмата, валидация, че "още става", явно заради евентуалния секс и потентност, които са до доказване на противното, като гледам статистики и в какво "цветущо" положение са младите 25-35 и мъже, и жени.

Всъщност драми с по-младите няма, защото те първо не са травматизирани от разводи и омрази към бившата жена. Секса не е евентуален ами всъщност е задължителен, + това ти напомня на времето когато си била на 20-25, защото тогава си ходила с 30 годишни.
Ако ти харесва да си припомняш какво е било едно време, хвани си млад. Лично аз не виждам много негативи, много по доверчиви, наивни са, сладурчета с плочки на корема, с по 2 часа заряд… не е луд който яде баницата.
По скоро се чудя те какво са се залетяли към нас толкова? При положение, че има толкова много млади момичета - защо нас възрастните?

# 1 448
  • Далечният изток
С набор на сина ми... Брррр, това никога. Плочки на корема имал, много важно. Не ми трябва детска градина.

На последния въпрос ми е на езика да ти отговоря, но ще се направя на възпитана и ще замълча.

# 1 449
  • По света и у нас
E 30 годишен не е в никакъв случай набор на сина ми, то и аз се водя още “30” годишна

# 1 450
Верно, какво стана- от десетките нахъсани теоретици за млади гаджета във форума, сал Базила се оказа практикуваща каквото пише...

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 08:08 от EmmaT

# 1 451
Мечтите са безплатни  Simple Smile

# 1 452
Като се има пред вид и че някои мъже под "физика" разбират елементарни частици

Колкото повече държи на външния вид на дамата един мъж, толкова по-смотан е наживо, древноримска сентенция

# 1 453
  • Далечният изток
Ти оставѝ, да не се окаже и за жените вярно... Joy

Млади гаджета във форума търсят по-скоро мъжете. Аз никога не съм търсила млад. Даже все повтарям стар, стар, стар.... Grinning

# 1 454
  • Обран бостан ;)
Бази излиза с 20 години по-малки, защото може да си го позволи, за което евала.

Значи два пъти евала и на солиста на Ред Хот Чили Пепърс Wink

Темата била станала безсмислена. Ами ОК.
Вместо какво харезсвам ще ви кажа какво НЕ харесвам, пък вие си правете сметка Wink
На база на моя опит от времето когато ходех по срещи:

1. Не обичам да чакам пред вратата.
Отиваш, звъниш, отварят "ще съм готова след минутка". Това в най-добрия случай значи, че ще излезе след половин час в същия вид в който е отворила вратата, а ти висиш като прани гащи и чакаш.
2. Не обичам отговори "където решиш"
Реално се получава така - отиваме "където реша", намусват се, питам къде искаш, същия отговор, после същото. На третия път я карм у тях и не се обаждам повече.
3. Не обчам (особено на първа среща) когато я изпращам да ми сервират ръкостискане и да кажат "беше ми приятно, обади се". Обикновено не се обаждах, но ако все пак се обадя е същото.

За момента това се сещам.
Мъжете, тоест, по ваша оценка "смотяняците" Wink тук да допълват ако желаят.  

Нека подигравките започнат СЕГА !! Trollface

Общи условия

Активация на акаунт