Как обичат мъжете?

• 55 371
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 650
Аидка, ти си готова за шугър мама. Сега като завалят покани за комуникации от всякакви възрасти мъже, борещи се за почерка от твоя портфейл, ще се чудиш кой по-първи да отстреляш. Joy
//
Не харесвам клиширани разговори. За да ме впечатли мъжът отсреща, трябва да е с доста различно и интересно мислене и държание.
Като ме питат с какво се занимавам, отговарям все пак, но че е дълго.
Но изстреля ли ми – ама ти на колко си? И вече ми е в категория среден към нисък интелект и възпитание.
И си имам като Примата контра отговор: Не е възпитано да се пита жена на колко е. Да си знаеш за следващата. На колкото ти приличам.
Това ги побърква. И се започва едно тото. А аз се попикавам да се смея.
//
Истинските джентълмени не си броят стотинките. Така и дамата, виждайки насреща сериозен мъж, ако има по-нататъшни срещи, се отпуска и поема следващо излизане или част от него.
От грубияни и тъпоъгълни, по-мразим мизерници – материални, ментални, душевни.

# 1 651
  • Далечният изток
Аааа, аз си знам, че "оооо адвокаааат" значи "тая е фрашкана с пари" Joy

# 1 652
Ами, ето.
Не стига дето си фрашкана с пари, ами искаш и мъжете да те черпят.
Логика за милиарди. Joy

# 1 653
  • Далечният изток
JoyJoyJoy
Доказвам на мъжете, че съм жена, тоест не мога да мисля логично.

# 1 654
Като ме питат с какво се занимавам отговарям,  че съм стриптизьорка.
Пари, та пари.
А химия,  а романтика,  а доверие,  а кекс?

# 1 655
  • По света и у нас
Адвокатка, докторка, инженерка - 3 сериозни професии в които ако сгафиш ще умират хора.
Сериозните професии спичат мъжете които нямат такива, а са мъжкари, а възбуждат женчовците, които търсят мама да ги дундурка.

Веднъж казах на един убер-джия, че съм учителка на първи клас, ако знаеш какъв готин разговор се заформи, че и комплименти ми направи човека, че много хубави учителките били в днешно време от това което той помнел, че майка му била и тя учителка на времето, … .и продължи да се интересува какво преподавам 😂.  Ако кажа - инженер ще е края на разговора, ще каже че явно съм умна и до там, или по-зле ще ме пита колко получавам.

# 1 656
В Сев. Америка нормален бял човек Убер шофер няма. НЯМА!
Не съм убеден че има в Западен Пакистан и Северна Арабия.

# 1 657
  • France
Имам приятелка, която има докторат по физика. И тя казваше, че е детска учителка Joy мислех, че е единствената

# 1 658
  • Обран бостан ;)
Нямаше нужда да се хвалите колко високо образовани сте. То си личи по постовете:
"Щом казвам, значи е така. Кой си ти, че да ми противоречиш ?"

Интересуват се дали си перспективен, надежден, амбициозен. Това цяла тема го дъвчем, ама няма кой да го разбере.
Ако на въпроса с какво се занимаваш отговориш, че лежиш на дивана и цъкаш плейстейшъна, се съмнявам, че ще има втора среща.
Joy JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

Ша падна от стола - чеСно.

Вчера търсих един документ и попаднах на стар мой албум. Измежду снимките имаше и няколко бивши мои "изгори". Като се замислих никога, ама никога не съм се замислял какво точно значи да обичаш или да си влюбен. Не съм питал нито една, а като са ме питали съм отговарял машинално "Да". Щом сме заедно, щом върви цуни гунито, какво да я питаш. С'а едни сложнотии, па той какво трябвало да направи, пя тя какво трябвало да изпита, квантовата физика ряпа да яде.

# 1 659
  • Далечният изток
Те зат'ва бивши Grinning

# 1 660
  • Обран бостан ;)
Е, да бивши, ама поне са били настоящи.

Сега, докато минат всички тестове, експертизи на вещерски Wink лица, оценки , човека си вдигнал чуковете.

И айде отначало.

# 1 661
  • France
... Като се замислих никога, ама никога не съм се замислял какво точно значи да обичаш или да си влюбен. Не съм питал нито една, а като са ме питали съм отговарял машинално "Да". Щом сме заедно, щом върви цуни гунито, какво да я питаш...
Колко тъжно

# 1 662
Не е така, Бънди.
Аз лично ходя само по усмивка и добър разговор на срещи.
Хората бъркат доброто възпитание с отстъпчивост.
И един ми вика – приличаш ми на човек, на когото всеки може да се качи на главата.
С глас се смях. Сладкиш и той.
//
Образованието и професията дават на жената възможност да се развие като личност, парите са бонус, ако има такъв.
Аз не съм лекар или адвокат. Имам магистър и половина – втория магистър го изкарах наполовина и го зарязах с малко дете бях тогава.. После ме вейна живота и от финансист/бюджетар отидох в съвсем друга сфера (която ми беше по-скоро хоби). Сега, за да не завися от мъж и да мога да черпя, когато аз реша, се наденах на още една, признавам доста приятна работа.
Та.
Няма как аз да мога няколко неща и да ги правя, а някой със златен да иска да го дундуркам. Няма как да стане, дори и при мен, която за любовта оглупявам тотално.
Не ми пречи с какво се занимава, важна е цялостната картинка – може ли да е самостоятелен и да се оправя със себе си и живота си.

# 1 663
Нали тея, които пускали на първа среща били к Smile
Е че какво ако са?
Както можеш да прочетеш по-горе, и жените си имат категории и доста бързо поставят мъжете в тях.
Тоя почерпи и ми каза с какво се занимава - джентълмен, кавалер, отговорен, става потенциално за сериозен.
А тоя простее, ама е сладур, мога да му дам да ме изч*ка, ама не го ща в къщи да му мириша чорапите (а той човека може и това да е целял де, а не да иска да живее с нея).

# 1 664
  • Обран бостан ;)
... Като се замислих никога, ама никога не съм се замислял какво точно значи да обичаш или да си влюбен. Не съм питал нито една, а като са ме питали съм отговарял машинално "Да". Щом сме заедно, щом върви цуни гунито, какво да я питаш...
Колко тъжно

Тъжно, весело - живот.

Не крия, че съм се чувствал кофти при разделите, но може би така е трябвало да стане.
Лошото като цяло е забравено, остават хубавите спомени.

Еедната даже работеше известно време при мой клиент. Виждахме се служебно, черпеше ме кафе в неговия офис, говорехме си като стари познати. Това, че на времето сме се размазвали от кекс не се отразяваше по никакъв начин на отношенията ни сега. Минало, заминало, какво толкова.

Общи условия

Активация на акаунт