Как обичат мъжете?

• 55 394
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 635
,,Ти с какво се занимаваш?"

Е че то това е веднага след името, годините и от къде си, като се запознаваш с някого. Представих си някой как ми казва: ,,Аз съм Пешко. Обичам да ям свински крачета и предния месец ходих до Варна.", вместо да се представи като нормален човек. На кого му пука за такива неща пред някакви основни, които не знае за отсрещния?

# 1 636
Скрит текст:
Крис, никой не ви е виновен, че излизате с жени дето се интересуват само от парите и имотите ви.
Е, аз отдавна не излизам с жени, защото си имам жена.
Говоря на база какво чета в този форум, а именно "аз съм независима и мога сама да си платя, ама ако мъжът не плати първата среща, втора няма да има".
Иначе проблем нямам с жени, които казват "аз съм нежния и красивия пол, а мъжът - силния, затова очаквам той да плати срещата".

Аз никога не съм питала мъж на първа среща колко пари получава и какви имоти има.
И мен не са ме питали директно, но навремето си като съм излизал с жени почти винаги един от първите въпроси е бил "ти с какво се занимаваш?", тоест "колко пари изкарваш?". А неща като каква музика слушаш, каква храна обичаш, коя книга четеш сега, къде си пътувал наскоро, какво ти е направило впечатление там и други подобни банални работи идват чак по-натам (ако дойдат въобще).
Интересуват се дали си перспективен, надежден, амбициозен. Това цяла тема го дъвчем, ама няма кой да го разбере.
Ако на въпроса с какво се занимаваш отговориш, че лежиш на дивана и цъкаш плейстейшъна, се съмнявам, че ще има втора среща.

Ако жена отговори, че с нищо не се занимава и мъжът я разкара поради тази причина, то той ще е в правото си защото ще му изяде безценното имане, но жената задължително трябва да се съгласи да излиза с безработен лентяй защото в противен случай била "меркантилна"?! Нали това е мъжката логика?

# 1 637
"С какво се занимаваш" ме питат и мъже, и жени, дори бегли познати. Не съм чак толкова драматична, че да подозирам всеки отсрещен в корист.

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 16:19 от EmmaT

# 1 638
Сега разбрах, че "С какво се занимаваш?" е пряко свързано с "Колко изкарваш?".

# 1 639
Професията говори много за човека. Има професии, с чиито представители не бих излизала никога, независимо от доходите. И обратното - има много достойни професии, които не предполагат кой знае какво финансово благоденствие, но говорят за интелект, богата душевност и определени качества на характера, които за мен са важни.

# 1 640
Има професии свързани с много дълги отсъствия (моряк, капитан на кораб). Ако не става дума за ударна любов от пръв поглед, бих предпочела да нямам връзка с човек, който ще виждам само 2-3 месеца в  годината. Разбира се, и те са хора и си имат партньори, но това не е за мен.

# 1 641
Харесваше ми на времето на подобни въпроси да се майтапя.
Един път помня в някакъв бар казах на една, че съм бояджия и си показвам ръцете (тъкмо бях си купил жилище и си го боядисвах сам и имах останали няколко пръски по лактите).
Не й попречи да танцува с мен и да пием по едно на бара (аз го платих, разбира се).
Която си търси мъж за съпруг предполагам резонно е това да й е първия въпрос. Ако е само за забавление, не виждам какво значение има. Пък и бояджиите в крайна сметка и те си имат жени, нали така. То не е и лоша професия, изкарват добри пари.

# 1 642
  • София
То всеки си дърпа към своето, но е скандализиран, когато другият прави същото Wink
Именно.
И аз се възмутих като чух в другата тема за оня пич, дето водил на три вечери и накрая го отрязали, защото еди-какво си (нещо тривиално беше), ама като е за друг човек, реакцията от жените беше - айде голяма работа, какъв мъж е иначе, какво му е станало като е платил три вечери.
В същото време ако жена е легнала с мъж и той после се покрил, не съм чул да й се каже - айде голяма работа като си му дала, изтъркала ли си се. А се почва пак по мъжа - тоя лъжец, женкар, негодник...

Че се е покрил е долно. Доколко си спомням, онази с трите вечери не се беше покрила. За останалото, да, не се е изтъркала, точно с тези думи сме им го казвали.

Аз пък навремето, кога бях млад и хубав, имах среща с една жена, която се интересуваше от мен, а не от това колко имоти и пари имам, изкарахме си страхотно в непринуден разговор и правихме секс до разсъмване без игрички и кандърми.

Нали тея, които пускали на първа среща били к Smile

# 1 643
  • France
Бояджиите взимат сумати кинти Joy

# 1 644
Бояджиите взимат сумати кинти Joy

Да и аз на това много се смях.

# 1 645
Аз имах връзка, която започна с любовно писмо/ и бяхме над 25г.; мъжът беше приятел на моя позната, харесал ме, писал ми.
Беше и зодия лъв, та никога нищо не позволяваше да платя. Мъж, не амеба, озлобена за едни педесе лева вечеря

Просто не знам как се е навил да пише писмо, което никой няма да му плати, хеле и без да си разделим парите за пощенски разходи. Странен човек според мъжете тук.

И сега след толкова години има и уважението ми и подкрепата, ако някога за нещо му потрябвам.

# 1 646
Ха-ха, да черпиш със секс.
Крис, печелиш Златна малинка.

Винаги съм се чудела, мъже които разсъждават така, защо не дадат на някой друг мъж, активен гей?
Няма да им се изтърка дупето,  я.

# 1 647
  • По света и у нас
Мен най-първото нещо, което ме питат е - с какво се занимавам. И аз директно ги питам, защо питаш искаш да разбереш колко правя ли (😂 вече не ми пука съвсем). Ако е много сладък мога да не му забия контра въпросчето, а да го излъжа нещо.

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 01:54 от PriMadonna

# 1 648
  • Далечният изток
Аз пък като кажа, че съм адвокат, и най-често чувам Ооооо, адвокаааат
Grinning

# 1 649
Аз пък като кажа, че съм адвокат, и най-често чувам Ооооо, адвокаааат
Grinning

Ооо адвокат! (ще черпи със сигурност).
Сори, Аида не се сдържах.LaughingLaughingLaughing

Общи условия

Активация на акаунт