Как обичат мъжете?

• 55 394
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 590
Бази Joy кефиш!
....
Да, и аз съм имал разочарования в живота си (и в любовен, и в приятелски аспект), но това не значи, че трябва да кажа "всички са такива", нали?
И това се нарича здравословно отношение към жени и връзки. Не позволяваш преживените разочарования да те превърнат в огорчен и смачкан индивид от мъжки пол, който на свой ред иска да мачка, па било и непознати жени,  па било и през "майтапи" или повтаряне до безкрай как няма да (ти) плати двата лева за кафе.

# 1 591
  • Обран бостан ;)
Стигне ли се до положение "обяснителен режим" пиши го бегало.
//
Мхм, така е, така е.
И кой викате ви обича вас?
Едни такива щедри.
На любов бе, на любов.

Ами обяснявам, ама не вдяват бе.

Дори не си дават сметка какво оръжие дават на мъжете с това, че по-малоимотния ще се комплексира.

Пример:

Хващате си имотно гадже. Всичко е на 6, пеперуди, романтика, кекс на макс. Ходите известно време и му поставяте въпроса да се съберете. Той ви поглежда умилително и казва:
"Не бива да живеем заедно, защото си по-бедна от мен и ще се комплексираш. Ще си хвна друга - по-богата от теб за да не изпитвам вина."

Така ОК ли е ? Simple Smile

п.п. Сега се сетих - жените не могат да са "обран бостан" защото си имат две любеници. Wink
Ама съм умен, а ? Trollface

# 1 592
  • Далечният изток
Ти обаче държиш да продължаваш да се излагаш....

Ако този богатият не иска бедна жена, въобще няма да тръгне с такава. Тя в неговите очи може да е златотърсачка, която да се е закачила за него само заради парите му примерно. Тези неща се усещат още в началото, ще я бъде ли тази работа или не. Няма как всичко да е било 6 и изведнъж той да е прозрял, че не може да живее с нея. Какви са тия фантасмагории...
Тръгва да се разделя с нея и я поглежда умилително....Божеее. Бе ти май не си много добре...

# 1 593
  • София

Хващате си имотно гадже. Всичко е на 6, пеперуди, романтика, кекс на макс. Ходите известно време и му поставяте въпроса да се съберете. Той ви поглежда умилително и казва:
"Не бива да живеем заедно, защото си по-бедна от мен и ще се комплексираш. Ще си хвна друга - по-богата от теб за да не изпитвам вина."

Разбира се, че не е ок хора от различни прослойки да се събират, но това не е нужно да се говори. Проблемът не е, че по-бедния ще се комплексира, а че ще свикне на стандарт, който не може да си осигурява сам. И ако е жена по-приемливо, но по-беден мъж да прибереш, то любов и всичко, но все пак бие на използвачество.

# 1 594
Е нормално е жените да не искат да ги използват, нито за материални облаги, нито за "безплатен секс", което е анатема в този форум и повечето жени съветват посестримите в никой случай да не го осигуряват, а да изискват срещу него най-различни работи - вярност, чувства, услуги, помощ, жертви, материална подкрепа, и какво ли още не.
Мъж обаче ако се опасява да не го използват - мани го, тоя е дребна душица, мунчо, елементарен балканец, с две думи - не е истински мъж.

# 1 595
А то стигне ли се до изискване, не си е работа. Тежести не ща.
Обикновено хората, когато обичат правят любовни жестове с кеф, а не го считат за компромис.
Щом ти е толкова тежко да обичаш, по-добре не се захващай, е моят принцип.

# 1 596
  • Обран бостан ;)
Ти обаче държиш да продължаваш да се излагаш....

Ако този богатият не иска бедна жена, въобще няма да тръгне с такава.

Младите мъже и жени обикновено са бедни. Бедна жена не значи грозна. Wink

Не ми е проблем да постна снимка, ама ще се почне "не бъркай младостта с красотата" и т.н. форумни мантри.

# 1 597
Много те дразни явно Крис, че жените имат изисквания, за да правят секс с някой, но това е повече от нормално - нарича се хигиена на общуване.. ти, ако имаш дъщеря ще си съгласен ли тя да прави секс с всеки, който иска да го прави с нея, само за спорта, без да има грам изисквания за човека отсреща?

# 1 598
Ама някой мъж да сподели кога е бил използван и кога и как са му били наранени чувствата.

# 1 599
  • София
Е нормално е жените да не искат да ги използват, нито за материални облаги, нито за "безплатен секс", което е анатема в този форум и повечето жени съветват посестримите в никой случай да не го осигуряват, а да изискват срещу него най-различни работи - вярност, чувства, услуги, помощ, жертви, материална подкрепа, и какво ли още не.
Мъж обаче ако се опасява да не го използват - мани го, тоя е дребна душица, мунчо, елементарен балканец, с две думи - не е истински мъж.
Логиката на природата определя тези изисквания. Жената става майка и е извън строя на ловуване и осигуряване на материални ресурси поне за известно време. Даже в течение на хилядолетия жените не са имали право ни на собственост, ни на наследство, една зестра и това е. И пак не мисля, че е ок мъжът да е с чувствително по-висок стандарт от жената, не мисля, че тези неща работят добре, но е хубаво да се оправя и той в живота, и да може да се разчита на него. Така хората имат по няколко деца, иначе жената с големия приход трудно ще роди три при по-беден мъж. Та не мога да отговарям за форума, лично мен използвачите и от двата пола не ми харесват еднакво. Още повече е глупаво и безперспективно човек да навиква на неща, които не може да си позволи сам, а с хубавото мнооого бързо се свиква.

# 1 600
  • София
Всъщност, Крис, обратното е Wink Много пъти тук се е демонстрирало, че мъжът иска всички подсигуровки за него, а жената да разчита на добрата му воля, и много го притеснява, че тя ще поумнее достатъчно, че да не се навива на такива глупост Wink

# 1 601
  • Обран бостан ;)
Всъщност, Крис, обратното е Wink Много пъти тук се е демонстрирало, че мъжът иска всички подсигуровки за него, а жената да разчита на добрата му воля, и много го притеснява, че тя ще поумнее достатъчно, че да не се навива на такива глупост Wink

Тук е така - признавам. Но само тук Wink

# 1 602
  • France
От минута съм направо шокирана. Толкова ме учудва, че някой може да ме съди, че искам нежност, симпатии и дори, представете си, любов! в замяна на секса. Че това е най-нормалното нещо. И за информация, и ММ иска същото - вярност, нежност, любов, подкрепа и сътрудничество. Леле... просто нямам какво повече да пиша по темата...

# 1 603
  • София
Бе няма бе, Фил, меркантилна си и това е Laughing

Тук е така - признавам. Но само тук Wink

Не само, но тук концентрацията е висока... Или навън си мълчат повече Joy То всеки си дърпа към своето, но е скандализиран, когато другият прави същото Wink

# 1 604
  • France
Хубаво, меркантилна съм. Няма лошо. По-зле ми се вижда да съм като другите бозайници -> има нагон -> трябва да се задоволи. Всъщност и те си избират партньорите. По мириз, танци, окраска, мъжките се бият... Лоша, лоша природа

Общи условия

Активация на акаунт