Как обичат мъжете?

• 55 424
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 575
А, ще дойдете на мойта Joy от както се освободих и мъж нямам и не ми трябва, живея най-якия си живот... Пък "те" все изскачат от някъде си, и все нещо си искат да ми свършат... Мн странно.... Тука все за стиснати мъже се говори, форумните и те сметки вадят, пък в реала се избиват кой да ти долее масло на колата и да ти пренесе нещо си Rolling Eyes и то без нищо насреща, смисъл даже не им се усмихвам /понеже майка ми все ми казва "ма, усмихвай се поне, де, кво е това, хората услуги ти правят, ти даже не им се усмихваш..../ Joy миииии, явно няма нужда и да се усмихвам даже ... Sunglasses

# 1 576
  • France
И при мен е така в реала. Усмихнати, мили мъже, готови да ти дадат съвет, рамо... а даже за никаква свалка не може да става дума - веч съм дърта и грозна.  Joy

# 1 577
Хъни би, щом ти доливат масло в двигателя, това не е добре. Ще се отнесеш някой ден, ще остане на сухо и може да задере. Двигателя.

# 1 578
  • Далечният изток
Мда, наистина е много странно, защото мен пък непрекъснато искат да ме черпят и да ми носят разни подаръци в живия живот. Мъже де. Съвсем нормални мъже, даже не са и някакви богаташи. Затова се чудя на тия от форума какви такива екземпляри невиждани са. Все едно живеят в гората. Чак пък да не искаш да направиш добро впечатление на една жена... Ще се стискали, ще правят сметки, ще ми се бурсучат, все те прецакани, все онеправдани... Иначе пък много хитри, не се дават на златотърсачките, някакво подигравателно и пренебрежително отношение... Пфффф. Абе вие имали ли сте жени някога?

# 1 579
  • По света и у нас
Мъжете в България са супер - услужливи, готови да помагат, на разположение, даже път искат да бият да помагат.

Тук при мен си е сиромашки синдром - капиталистически. От тук произлиза поговорката - “каквото и да ти говорят, става дума за пари”. Даже “доброволството” и “благотворителността” са с користна цел… и не виждам как можеш да обясниш на младите че някои неща са правят безкористно. Но такъв е живота сега и това е - време нямам да променям света. Струва ми се че Крис от там е пострадал, сблъскал се е с капиталистическата реалност.

# 1 580
  • София
От "изложенията" на мъжете тук разбрах, че обичат семплички женички, които да им плащат сметките и да не знаят много, много.

Ето какъв бил проблема! Скъпи дами, дишайте спокойно! Нашите сметки си ги плащаме сами без да мрънкаме или да се глезим и очакваме от вас да правите същото със своите, за да демонстрирате, че сте възрастни хора и сте получили добро възпитание. "Татините девойки" не са ни интересни - свикнали ми те "тати да ходи по петите им и да прави всичко вместо тях - на Марийка ѝ се папка, тати ще купи храна".

# 1 581
Скрит текст:
Я си кажете как искате да ви обичат мъжете. Ще чета - обещавам.Wink
Да е готов веднага да се отзове, когато имам нужда от нещо
Да е лоялен и отговорен към семейството ни
Решенията и отговорностите да са общи
Да ме скъсва от секс

От мен може да разчита на същото Wink

Не става ясно кой от цитираните четирима на какво може да разчита от теб?
Щото само едно ми се струва достойно за разчитане.
Simple Smile
Отговорностите, разбира се...

# 1 582
  • Обран бостан ;)
Заветната цел на феминизма е свобода и равни права. Натам вече всеки си решава дали ще ги използва.
Доколкото помня това беше заветната цел и на социализма. Знаете какво стана.

Понеже аз използвах фразата обран бостан, но имаше и допълнение към нея, а пък съфорумецът за пореден път чете някое женско мнение както дяволът евангелието, та явно трябва да доуточня.
Обран бостан е човек който няма нищо, няма пари, няма имоти. Аз като една много силно влюбена в него, може и да го издържам и да го приютя. Примерно. Но! Първо, човек без пари и без имущество съвсем сигурно е мързелив, некадърен, може би ако работи, то има някакви зависимости където му отиват парите. Е коя може да иска такъв мъж?! Даже и мъжете не си представят такъв мъж да има жена, нали?! Ми на мен такъв не ми трябва.
Второ, допълних към обрания бостан, че може да има претенции. Значи хем гол, хем нищо не е привнесъл в семейството, хем пък и държи да му се полага нещо от мен или ми държи сметка за моите пари....
Та, да, държа мъжът да има. Човек умен, работлив и амбициозен - има и пари.
Сега, мъжете питам, особено единия, дали станах по-ясна?!

Не знам дали си даваш сметка, но с това описваш поне 90% от жените, само трябва да смениш м.р. с ж.р..

Аз търся елементарна логика, вие ми казвате, "ама той ще се комплексира". Отктде знаете ? Питали ли сте го или така ви изнася ? 
Гаджетата на Мадона (примерно) едва ли изкарват повече от нея, ама не виждам да се комплексират. А тя си ги пляска и не и пука. 

Ясно, че няма да стигнем до консенсус, но поне ми е забавно. Wink

# 1 583
  • France
Отдавна вече не е забавно. Даже е подтискващо. Добре че живият живот е различен

# 1 584
Стигне ли се до положение "обяснителен режим" пиши го бегало.
//
Мхм, така е, така е.
И кой викате ви обича вас?
Едни такива щедри.
На любов бе, на любов.

# 1 585
  • Далечният изток
С кое описвам 90% от жените? С това, че са мързеливи, некадърни и със зависимости или с това, че са умни, работливи и амбициозни?

На мен защо да ми изнася, че съществуват комплексирани мъже без пари? Само аз ли съм виждала такива? Какво, не съществуват ли?

А ти от къде знаеш гаджетата на Мадона какви са, що са? Познаваш ли ги, питал ли си ги?

# 1 586
Доживях да видя черно на бяло бг мъж да завижда на гаджетата на 60+ годишна, защото била богата и известна

С извинение, дъно - да искаш да те издържа бабка

# 1 587
И как реши да пренасяш американската действителност тук?
Нищо общо нямаме с там.
Ми жените са си жени навсякъде по света - американските да не са с по-различно ДНК?
Или не си обичат мъжете?
Разбирам да кажеш - искам мъж, който е кадърен и изкарва редовно добър доход. Това е нормално. Ама не - имоти и суха пара трябва да има. Ми повечето хора по света нямат, пък сигурно все някой ги обича и тях?

# 1 588
Мислех, че е обратното: мъжете викат "няма свестни жени, всички са златотърсачки " Wink
Според мен много малко жени са истински златотърсачки - дори и повечето от така популярните кифли с по-възрастни и богати мъже претеглят и много други качества в мъжа, а не само парите. Просто при тях парите имат по-голяма тежест, но не са единственото. В никакъв случай не бих казал, че и тези жени са "лоши". Дори напротив.  

А иначе свестни жени има много. Дори на фона на всеобщото крайно понякога противопоставяне жени-мъже в този форум бих казал, че и тук има такива..поне на пръв поглед.Smile Да, и аз съм имал разочарования в живота си (и в любовен, и в приятелски аспект), но това не значи, че трябва да кажа "всички са такива", нали?Wink

П.С. Равни права е нещо задължително за едно съвременно общество и мисля, че до голяма степен е факт в развитите страни.

# 1 589
Глей сега двойния стандарт.
Мен ме съдят, че излизам и са ми по-млади гаджетата.
Пък Мадона я иконясват.
И понеже аз нямам парите на Мадона, да им се чуди човек що излизат с мен. Че някои са ми и мъже с години.
Мчи аз без пари съм постигнала на Мадона положението. Ефективност, баце. JoyJoy
//
Рейгън, удачно включване. Да върнем малко нормалността, че....
//
Крис, ама ти си говориш сам май. Не четеш какво ти се пише и после сам поставяш тези, сам си ги оборваш. Сладкиш.

Общи условия

Активация на акаунт