Как обичат мъжете?

• 55 409
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 530
  • Варна
Тихо и спокойно, без фанфари. Онези с многото външен израз на обичта, с героичните прояви на отдаденост (като по филмите), бързо прегарят. Ама повечето жени това търсят, и то за цял живот. И ето ти рецепта за проблеми.

# 1 531
Абе, те не прегарят бързо, но други патии имат. Joy

# 1 532
Да всички са с партии а ти с нито една.

# 1 533
  • Обран бостан ;)
В тая тема взех да се чувствам като нещо средно между "Клъцни-срежи" (Nip-Tuck) и Сексът и градът. Joy
//
Мъжете ми звучат тук като от миналия век.
В днешно време с всички тези социални мрежи, платформи, чатове, приложения за мачване даже по адрес, вид работа, тип музика даже, вие за опашки ми говорите.
Нито за мен се редят на опашки, нито аз бих се редила за когото и да било.
Сигурна съм, че всяка една дама от темата има поне 5-ма мераклии или пробващи се нон стоп оборотни.
Вече какви правят опити като типаж, възраст, професии, как се презентират и какво търсят, въпрос на контакти, среда, лични критерии.

Тъкмо си мислех, че си важна клечка в голяма фирма и  те налазват колегите, а то ставало дума за онлайн платформи. JoyJoyJoyJoyJoy

Ама казвайте ги навреме тия работи бе. Аз от 1 седмица не моа да спа. Trollface

Нямам против да има двойки с голяма разлика, независимо в чия полза, но не е моето.. нито много по-възрастни мъже харесвам, нито много по-млади, макар досега сериозни отношения да съм имала или с набори или с една година по-малки..забелязвам, че има някаква странна 'мода' напоследък момчета да свалят лели, с над 10, 15 години разлика, но аз лично се чувствам нелепо в такава конфигурация..но по-нелепо и неприятно ми е някакви запуснати чичаци към дядовци, да се пробват да ме свалят..

Я си кажете как искате да ви обичат мъжете. Ще чета - обещавам.Wink

# 1 534
Стани партийка бе, Базила

# 1 535
Патия - болест, в по-широк смисъл: недостатък, кусур. Наставка.
Казах ви го преди няколко страници: активните потребители в темата нямат общо помежду си нито като години, нито като манталитет, нито като нищо. Затова и всеки дърпа към своята истина, но не може да почувства истината на другия. Ето, оказва се, че и речника им несъвместим.

# 1 536
Кви партии, бе.
Кви платформи.
Съвсем се объркАхте.
Трудна е съдбата на киселяка, Елиф.
Не мое сички да сме смачкани и политически лидери. JoyJoy

# 1 537
  • София
Я си кажете как искате да ви обичат мъжете. Ще чета - обещавам.Wink

Да е готов веднага да се отзове, когато имам нужда от нещо
Да е лоялен и отговорен към семейството ни
Решенията и отговорностите да са общи
Да ме скъсва от секс

От мен може да разчита на същото Wink

# 1 538
  • Обран бостан ;)
За теб - ясно.

С интерес чакам мечтите на другите уста-баш-мацки в темата.

# 1 539
  • По света и у нас
Да функционира полово и мозъчно.
Да обича да ме гушка, но да не е лепкав и досаден.Да не ме трови с някви коплексарщини.

# 1 540
Мечти нямам аз. Не съм героиня от роман на Розамунде Пилхер.
– Страст (не понасям дървени в любовта и секса мъже), да може да си изразява чувствата (темерути и аз нали си знам колко съм хубава и ме обича са ми неприемливи),
– интелект (може да преглътна да е тъпичък, ако е топъл, грижовен и страстен),
– чувство за хумор задължително (но не тип "жените/мъжете", един виц, Пенчо се на@ка),
– да имаме химия (няма как да съм с някого, ако не ме привлича, па ако ще Айнщайн да е).
//
Темата не е ли "как обичат мъжете"?
От "изложенията" на мъжете тук разбрах, че обичат семплички женички, които да им плащат сметките и да не знаят много, много.

# 1 541
Те едно уж обичат, друго им се иска.

# 1 542
Ще седне да им отговаря някой на смешните лексиконни въпроси...
и то при условие, че темата не е за това.

# 1 543
– интелект (може да преглътна да е тъпичък, ако е топъл, грижовен и страстен)
Офф, страстен добре, ама като се изтъркулим от леглото ще се наложи и да си говорим. А тъп мъж не е секси, следователно не можем да стигнем до леглото.
Антисекси са ми мъже, които не ценят жените, не умеят да ги изслушват, нещата, които споделят са "женски глупости". Мога да продължа и още, но не намирам смисъл. Жената и мъжа, които биха си паснали, се "надушват". Ако са загубени в превода, зарежи.

# 1 544
Ти засягаш малко различни нюанси на "да разбира жените".
Не искам да разбира на общо основание жените. Че има едни дето толкова разбират жените, че не спират да ходят по тях и на всяка да показват колко я разбират (търсене на валидации). Мерсаж.
Достатъчно е мен да ме разбира и приема като човек. Което се оказа не много лесно за много мъже като с еима предвид, че повечето приписвани на жените черти, са ми чужди.
Мога да си говоря за всичко с всеки. И с най-тъпичките. Това не ми е проблем, стига да компенсира с друго.

Общи условия

Активация на акаунт