Как обичат мъжете?

• 55 424
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 545
  • Обран бостан ;)
Макар леко противоречиви, споделяте простички неща, които почти всеки мъж, пък бил той чичак от миналия век Wink, може да осигури.

Явно другаде е заровено кучето, че толкова жени се оплкават от липса на мъже.

# 1 546
Мислех, че е обратното: мъжете викат "няма свестни жени, всички са златотърсачки " Wink

# 1 547
Колко жени се оплакват от липса на мъже, Бънди?
Аз в темата не видях такива.
Да имаш критерии и цедка, не означава да нямаш мъже мераклии.

Простички, да, но тези простичките неща вървят и с други патии (характеропатии за непросветените). Които обръщат каручката. Ся, то ясно, че няма идеални хора (кому са нужни бастуни), но някои неща в един момент стават нетърпими.
Колкото и да звучи невероятно Stuck Out Tongue, аз съм била винаги много толериращ и широко скроен човек във връзките си. Приемам хората такива, каквито са – барабар с лошотиите им.
Това е работело, докато аз го приемам и толерирам. Спра ли да толерирам и пууууф – кулата се събаря.
Най-искреното обяснение от мъже към мен е било "чувствам се добре с теб, защото ме приемаш такъв какъвто съм". Всичките ми мъже досега са ми го казвали (а те не са много). И това явно е повод да се отпуснат на медуза. Е то хубо, но все пак трябва да има някакво старание и взаимност и от двете страни. Аз пък що да съм длъжна да приемам всичката таз хубост като даденост.

# 1 548
  • Обран бостан ;)
Доколкото разбирам основните точки имат, така да го кажем, преходни и заключителни разпоредби, които в края на краищата превръщат "цедката" в плътно дъно.

Мислех, че е обратното: мъжете викат "няма свестни жени, всички са златотърсачки " Wink

Не, че сте златотърсачки. Просто искате мъжът да има повече. Wink

# 1 549
  • Далечният изток
Той няма ли самият мъж да се чувства по-добре, ако има повече? Мъж, който е по-долу от мен и моя стандарт, аз някак си не го виждам да ми е равностоен партньор. Пак казвам, на него ще му е кофти с мен, ще се комплексира... Защо да му го причинявам?! А пък ако е някой обран бостан, пък с претенции, а не, мерси. Такова пък въобще не го пускам да ме приближи.

# 1 550
Доколкото разбирам основните точки имат, така да го кажем, преходни и заключителни разпоредби, които в края на краищата превръщат "цедката" в плътно дъно.

Не ти схващам мисълта?
Мога да кажа, че съм имала връзки с мъже, които уважавам и до днес. Както и те мен. Последното беше странни отношения, за връзка не го и броя. Там имаше определено патологии. Но пък ехейй колко неща научих за мъжете и себе си. Не го броя за дъно, макар че си е баш дъно тоя кокошин. Smile Но правеше най-добрите масажи на стъпала в негова защита.
//
Мъжете сами искат да имат повече. Иначе са муйковци. Скапва им се ... егото.

# 1 551
  • София
Аз вече нищо не искам. Само да се виждаме два пъти седмично и да пише два пъти през деня.
Изморих се...

# 1 552

Първо, това не е трудно постижимо, предвид заплащането на жените в България.
Второ, ако говоря в първо лице, ед.ч., не е имало случай точно това да искам. Други неща са ми били важни пред имането на пари. Все още е така. И това не ме е събирало с "оръфляци". Напротив, само с готини мъже, които са ми дали достатъчно.

ПП - сега прочетох Бази, та допълвам: за добър масаж на стъпала или глава, мога да отстъпя няколко единици тъпота Joy

# 1 553
Макар леко противоречиви, споделяте простички неща, които почти всеки мъж, пък бил той чичак от миналия век Wink, може да осигури.

Явно другаде е заровено кучето, че толкова жени се оплкават от липса на мъже.
В моето обкръжение са единици оплакващите се (и от двата пола). А тези, които се оплакват, има защо. Просто засега се опитват да си разрешат проблемите.

Аз претенции за пари нямам. И за себе си, и за него, искам единствено да не сме на двете крайности - мързеливи, които не могат да изкарат пари, за да си задоволят минималните нужди и прекалено амбициозни, за които работата е над семейството.

Я си кажете как искате да ви обичат мъжете. Ще чета - обещавам.Wink
Както аз него. Доброволна взаимност, нищо повече. Каквото давам, същото да получавам, във всеки аспект на отношенията.

# 1 554
  • Обран бостан ;)
Скромно.

Той няма ли самият мъж да се чувства по-добре, ако има повече? Мъж, който е по-долу от мен и моя стандарт, аз някак си не го виждам да ми е равностоен партньор. Пак казвам, на него ще му е кофти с мен, ще се комплексира... Защо да му го причинявам?! А пък ако е някой обран бостан, пък с претенции, а не, мерси. Такова пък въобще не го пускам да ме приближи.

Тоест ако мъжът е по-беден се комплексира, но ако жената е (цитат) "обран бостан" комплекси - йок.

Колко мъка има по тоя свят  Wink

# 1 555
Бънди, жена ти повече ли взема от теб? И не се комплексираш викаш? Добре ти е така?
Че аз по-добре с жена да се събера, ако като жена вземам и повече от мъжа. Играла съм я тази игра. Мерсаж. Не само, че няма да се комплексирам, но и ми е задължително да изкарва повече от мен. Срама нямам. :>

# 1 556
  • Далечният изток
А, за жена обран бостан сигурно и на нея ще ѝ е кофти за всяко нещо, което иска да си купи, да се моли на мъжа. Аз поне така мисля. Не съветвам жена да е финансово зависима от мъж!
Може и да се комплексира, кога съм казала йок?

# 1 557
Че аз по-добре с жена да се събера, ако като жена вземам и повече от мъжа. Играла съм я тази игра. Мерсаж. Не само, че няма да се комплексирам, но и ми е задължително да изкарва повече от мен. Срама нямам. :>
Когато феминизмът постигне заветната си цел на жените да плащат колкото и на мъжете (аз мисля, че вече я е постигнал, ама това е друга тема) отде ще се вземе за всяка жена мъж, който изкарва повече? Еднакво как да е, ама повече?

# 1 558
  • София

Аз не държа. Имам си достатъчно. Той трябва да е ок с това, което има, и ок с това, което имам аз. Друго никога не ми е трябвало. Но е факт, че на много мъже не им е комфортно жената да има повече. Други пък се оказват в небрано лозе, защото финансите дават много механизми за контрол и натиск, съответно ги губят, ако жената изкарва повече. И тя вече не им се струва толкова сигурна - трябва да се стараят за да я задържат.

# 1 559
Мисля, че в доста сектори са еднакви заплатите. Не мисля, че жена хирург или пилот взема по-малко от мъж на същата позиция. Има сектори, които са по-зле платени, и в които преобладават жени и обратното, шивачки  например. Въобще не мисля, че парите играят роля. Живея във феминистка държава, която залита в крайност, ама да видим. То въобще и феминизмът няма място много много в съвременните отношения, просто за мъжете стана по-трудно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт