Как обичат мъжете?

• 55 305
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 620
Интересно ми е как повечето дами от темата работят и поне доколкото съм засичала мнения, на доста добре платени позиции, ръководни и с кариера, а тук ги наричат материалистки и голяма паника да не случиш на такава жена да ти изяде парите. Не ви ли е ясно, че жените с професия рядко толкова треперят над заплатата на мъжа и като цяло хич не им пука, защото с растежа нагоре в кариерата лека полека ставаш все по-независим и все по-малко имаш необходимост да се вълнуваш от чуждите пари. Обикновено такива дами търсят отношение, жестове и внимание - нещо, което не се купува с пари, но действията ясно показват щедростта на мъжа към една жена попринцип. И ако той трепне в ужас дали ще плати 2 коктейла, то е ясно колко ще е щедър и на емоции, и на разговори, и на внимание. Такава фиксация в тия 50 лв (евентуални) за сметка, а то кокала съвсем другаде е заровен.

# 1 621
Направо ги виждам как вадят сакралната смачкана, сгъната на 4 банкнота от 50 лв. и проклинат съдбата, че са се родили мъже и трябва да борят за женската плячка. Баба ми на времето така си къташе парите за погребение.

# 1 622
Имах преди много години среща с един мъж, която още я помня. Цял ден и цяла вечер бяхме заедно, кафе, кино, ресторант, билярд, бар...
Една стотинка не ми даде да платя. Изпрати ме до нас и след няколко дни ми сподели, че си е паднал по друго момиче и съжалява, че нещата между нас няма да се получат. Истински кавалер и джентълмен.
В сегашно време вероятно щеше да си поиска парите дето е попилял за срещата и после щеше да ме гоустне (изчезне без предупреждение) както е модерно сега, за да не се изправя очи в очи с жената.

# 1 623
Аз помня една среща на кафене още в гимназиалните ми години. С момчето ни уредиха да се срещнем и беше един от онези конфузни случаи, когато химията не просто я няма, а направо е оставила вакуум след себе си. Изобщо не ни тръгна ни разговор ни нищо - и от двете страни видимо беше тотален пас. И все пак като дойде сметката, аз извадих портмоне (хич не ми е хрумвало да искам да ме черпят след толкова умряла работа) и пича абсолютно отказа дори да чуе, а повярвайте ми нито той, нито аз искахме да се виждаме пак някога. Grinning То просто е въпрос на възпитание това.

# 1 624
Имах преди много години среща с един мъж, която още я помня. Цял ден и цяла вечер бяхме заедно, кафе, кино, ресторант, билярд, бар...
Една стотинка не ми даде да платя. Изпрати ме до нас и след няколко дни ми сподели, че си е паднал по друго момиче и съжалява, че нещата между нас няма да се получат. Истински кавалер и джентълмен.
В сегашно време вероятно щеше да си поиска парите дето е попилял за срещата и после щеше да ме гоустне (изчезне без предупреждение) както е модерно сега, за да не се изправя очи в очи с жената.
Аз пък навремето, кога бях млад и хубав, имах среща с една жена, която се интересуваше от мен, а не от това колко имоти и пари имам, изкарахме си страхотно в непринуден разговор и правихме секс до разсъмване без игрички и кандърми.
А в сегашно време сигурно щеше да иска първо да я заведа на три вечери, и накрая да ме гоустне, защото брадата ми не е оформена по модата, която сега е актуална.

# 1 625
Крис, никой не ви е виновен, че излизате с жени дето се интересуват само от парите и имотите ви. Все инфлуенсърки и моделки са ви в главите - ами съжалявам освен от имотното ви състояние от друго няма да се вълнуват.
Аз никога не съм питала мъж на първа среща колко пари получава и какви имоти има.

# 1 626
Е, да има, да има, колко да има като за едно питие или вечеря си държи ръцете в джобовете.😄

# 1 627
Крис, никой не ви е виновен, че излизате с жени дето се интересуват само от парите и имотите ви. Все инфлуенсърки и моделки са ви в главите - ами съжалявам освен от имотното ви състояние от друго няма да се вълнуват.
Аз никога не съм питала мъж на първа среща колко пари получава и какви имоти има.
Абсолютно. Аз знаех какво работи ММ само, защото се запознахме в университета. Нито знаех колко пари има, нито дали има наследства, имоти и тн. Ние си говорихме за физика, планини, преходи, природа, спорт и прочие. Мисля, че за пръв път разбрах къде наистина е позициониран финансово чак като тръгнахме да се изнасяме под наем. Ако вие излизате с жени, които имат чеклист за имоти, коли и суми, и го попълват докато си пият кафето, е... кой е виновен? Grinning

# 1 628
Жените, които търсят пари, обикновено знаят къде да ги търсят, движат се в определени среди. Такава жена не би си губила времето с мъж, който просто ще и плати вечерята, защото тя си търси нещо друго. Извън този контекст повече примери има затова,  как мъже тръгват да се величаят с пари и имоти, обикновено когато няма какво друго да покажат, а в същото време искат да привлекат внимание. Какво ми пука и как променя нещата това, че изкарва 10 000 на месец и има апартамент в Лозенец примерно, като мен не ми харесва Лозенец и пари си имам.

# 1 629
Крис, никой не ви е виновен, че излизате с жени дето се интересуват само от парите и имотите ви.
Е, аз отдавна не излизам с жени, защото си имам жена.
Говоря на база какво чета в този форум, а именно "аз съм независима и мога сама да си платя, ама ако мъжът не плати първата среща, втора няма да има".
Иначе проблем нямам с жени, които казват "аз съм нежния и красивия пол, а мъжът - силния, затова очаквам той да плати срещата".

И мен не са ме питали директно, но навремето си като съм излизал с жени почти винаги един от първите въпроси е бил "ти с какво се занимаваш?", тоест "колко пари изкарваш?". А неща като каква музика слушаш, каква храна обичаш, коя книга четеш сега, къде си пътувал наскоро, какво ти е направило впечатление там и други подобни банални работи идват чак по-натам (ако дойдат въобще).

# 1 630
О, да тия са ми най-забавни, дето без да ги питаш почват да се самоизтъкват с някакви панели и гаражи, които някога щели да наследят от маминка и после те оставят да си платиш сама кафето. Цирк.

# 1 631
Как променят имотите факта, че не го бива в оралната любов да кажем? Тухлите четворки ли ще ме лижат?

# 1 632
Как променят имотите факта, че не го бива в оралната любов да кажем? Тухлите четворки ли ще ме лижат?

Даже и негови не са! Чака маминка да се гътне, че да ги наследи!
Аз с такъв и до целувка няма да стигна камо ли до секс.

# 1 633
  • София
Аз, често казано, питам "с какво се занимаваш". И да, с користна цел. И тя не е пари, а както казах назад - време.

# 1 634
  • Далечният изток
Скрит текст:
Крис, никой не ви е виновен, че излизате с жени дето се интересуват само от парите и имотите ви.
Е, аз отдавна не излизам с жени, защото си имам жена.
Говоря на база какво чета в този форум, а именно "аз съм независима и мога сама да си платя, ама ако мъжът не плати първата среща, втора няма да има".
Иначе проблем нямам с жени, които казват "аз съм нежния и красивия пол, а мъжът - силния, затова очаквам той да плати срещата".

И мен не са ме питали директно, но навремето си като съм излизал с жени почти винаги един от първите въпроси е бил "ти с какво се занимаваш?", тоест "колко пари изкарваш?". А неща като каква музика слушаш, каква храна обичаш, коя книга четеш сега, къде си пътувал наскоро, какво ти е направило впечатление там и други подобни банални работи идват чак по-натам (ако дойдат въобще).
Интересуват се дали си перспективен, надежден, амбициозен. Това цяла тема го дъвчем, ама няма кой да го разбере.
Ако на въпроса с какво се занимаваш отговориш, че лежиш на дивана и цъкаш плейстейшъна, се съмнявам, че ще има втора среща.

Общи условия

Активация на акаунт