Как обичат мъжете?

• 56 161
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 210
Факт, между другото. Отвреме навреме пребивавам по разни други раздели и там си пишат потребители със съответните интереси, и о изненада, никой не се чекне на тематика мъже-жени. Там съм чела много интелигентни потребители, които пускат доста ерудирани мнения. Тук почти всеки мъж имам чувството си гони някаква адженда, а малкото, които не го правят, също взеха да се конформират с разните пилърчета и да им се връзват на акъла. Със съжаление го казвам, защото в началото харесвах няколко и ставаше приятно лафче из темите, дори дискусиите, в които не сме били на едно мнение, бяха предизвикателни, а сега тази бройка е сведена до минимум.

Липсата на секс до това води - до редпилърство и дървено философстване.
Щастливо обвързан мъж няма да се завре в бг мама да плюе всички жени.

# 211
  • Out of the Mix
Скрит текст:
Уххх Слава богу, че не се налага да се избира сред форумните мъже... Точно тези, които си описал, не стоят да си губят времето баш в бг мама. Имат си работа и други интереси. А повечето и жени.
Вие, наврените във форума да търсите жени, сте тотално заблудени, че можете да ги намерите тук - при майки, омъжени, лелички, каквито са 90 % тук. От останалия процент свободни не виждам коя би си причинила висящ денонощно в женски форум, чиято единствена цел тук е да обясни на жените, че трябва да мислят и действат както той си мисли, че трябва, иначе не стават... Joy
Или най-арогантно им посочва мястото някъде в низините на неговия трон...
Или им се подиграва...
Или е дървен философ...
Или като цяло мрази жените...
Ей такива сладури сте се събрали тук.
Красив, успешен, богат и можещ... със сигурност вече са заети и няма какво да търсят тук.
Доста крайно описание.
Във форума има теми, които определено не са само "женски". Така, че не е толкова учудващо да има и мъжко присъствие и мъжки мнения.
Съгласен съм, че е крайно, и то при положение, че за мен съвсем нормално общуваме всички "редовни" мъже, общо взето сме 5-7 човека. Да не посочвам никове, ясни са.

Скрит текст:
Абе, едно е "да има и мъжки мнения", съвсем друго е стари ергени на средна и в напреднала възраст нон стоп да търсят контакт с потребителки, които могат да им бъдат дъщери, а понякога и внучки, и на които да обясняват колко са прости жените и как точно трябва да се държат, за да не останат стари моми с котките.
Къде са, кои? Какви контакти? Защото аз такива не виждам.
Лафим, коментираме някакви неща в темите и дотолкова.
Ангро няма смисъл да се говори, защото олеква, а се казва и коментира с конкретика, и посочва.
Другото може да се тълкува, като клевета и хейт, нищо повече, на което сериозен човек няма как да обърне внимание и да се впечатлява.

# 212
"...то си мисли, че дъжд вали..."

# 213
Тук почти всеки мъж имам чувството си гони някаква адженда, а малкото, които не го правят, също взеха да се конформират с разните пилърчета и да им се връзват на акъла.
О, да. Имаше наскоро тема, където жена питаше дали да даде шанс на един мъж, изредиха се дежурните да й пишат, "ама ти какво предлагаш", "ама ти си на 40 вече, откъде накъде ще искаш любов", "ама много сте претенциозни жените", беше много гнусна история.

За съжаление атмосферата в раздела става все по-негативна и цинична, защото се допуска петима човека да се качват на главата на 50 и да дерайлират почти всички теми. Интересно ми е до какво ще доведе.

# 214
Игнорираш ги.
Комуникираш с градивните потребители, останалите ги тролиш.
И те започват да реват с още по-голяма сила.

# 215
  • France
Едно време Сирената ги правеше на дръж ми шапката, но вече я няма и както виждаш, си развяват коня. Confused

# 216
При толкова млади, красиви, умни, богати и можещи мъже тук във форума.........

Уххх Слава богу, че не се налага да се избира сред форумните мъже... Точно тези, които си описал, не стоят да си губят времето баш в бг мама. Имат си работа и други интереси. А повечето и жени.
Вие, наврените във форума да търсите жени, сте тотално заблудени, че можете да ги намерите тук - при майки, омъжени, лелички, каквито са 90 % тук. От останалия процент свободни не виждам коя би си причинила висящ денонощно в женски форум, чиято единствена цел тук е да обясни на жените, че трябва да мислят и действат както той си мисли, че трябва, иначе не стават... Joy
Или най-арогантно им посочва мястото някъде в низините на неговия трон...
Или им се подиграва...
Или е дървен философ...
Или като цяло мрази жените...
Ей такива сладури сте се събрали тук.
Красив, успешен, богат и можещ... със сигурност вече са заети и няма какво да търсят тук.
Този пост ми напомни- какво стана с Тангра?

# 217
Аз си мисля че мъжкото мнение е полезно във форума.
Хубаво/лошо. Прието или не.
Става по динамичен форума.
Ако пък мислите, че това Ви е най-големия проблем с радост ще ви го реша.
Поне аз за себе си нямам проблем да не пиша.

Само кажете дами. Важите желания, са заповед за мен.

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 23:04 от RoninBG

# 218
  • Далечният изток
Е как бе, пиши си. Аз не те отразявам, защото иначе след всеки твой пост трябва да вадя червения химикал. По ми е лесно да не те отразявам, и без това не ме интересуват мненията ти. Ама за други пък може да са полезни и интересни, не знам...

# 219
Тангра не е ли Ревокер. Може да се бъркам. Те някои потребители много си приличат.
Или имаше един друг фанатик.

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 22:57 от BasilA

# 220
  • По света и у нас
Не си спомням Танграта да е бил кой знае колко придирчив към храна и материи.

# 221
Тангра не е ли Ревокер. Може да се бъркам. Те някои потребители много си приличат.
Fragrance Fanatic е Revoker, в някоя тема го бяха разконспирирали.

# 222
Е как бе, пиши си. Аз не те отразявам, защото иначе след всеки твой пост трябва да вадя червения химикал. По ми е лесно да не те отразявам, и без това не ме интересуват мненията ти. Ама за други пък може да са полезни и интересни, не знам...
Пряма и честна. Какво да кажа!
Това което си написала е истина.
Не че е тайна.

# 223
  • Далечният изток
Fragrance Fanatic е Revoker, в някоя тема го бяха разконспирирали.
Тоз пък къв е?!

# 224
Аз имам някакво смътно предчувствие, че ще подпиша трети път някой ден.
И този път ще направя истинска сватба..
"Първа брачна нощ" - Трети сезон.
Нещо средно между "Завръщане в Рая" и "Рамбо - Последна кръв".

И после за табелките на масите на сватбата:
- Вие какъв сте на булката?
- Трети любовник от втория ѝ брак.

Общи условия

Активация на акаунт