Как обичат мъжете?

• 55 281
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 2 325
Момичета, като чета някои от мъжете в темата ми се струва, че са за темата за невъзможните хора.
Ето, Крис ще поучава младите момчета да не черпят момите и кафе, ние лелките ще поучаваме момите да не се занимават със стиснати мъже.
Всичко точно.
Иначе за мен Крис е точният пример, че стиснат мъж е стиснат и на любов и отношение - мисля, че на всички направи лошожвпечатление как говори за жена си като за стария диван в хола, който би изхвърлил, ако не му струваше много усилия и пари. да си купи нов диван.

# 2 326
Готова съм да се обзаложим на парички душичка
Иначе си прав, че така в пространството да се хвърлят обвинения не е редно, но аз си казах от каква позиция изхождам, а и вече си получил достатъчно обратна връзка от останалите за това колко неуверен звучиш - оттам и предположих, че и във фитнеса си гола вода, което не е много правилно в анонимен форум.

Така че си оттеглям предположенията и предлагам до идния петък да си пуснем по един скриншот на епъл уотча тук в темата и да видим кой колко км е направил за 2ч на пътечката или ако предпочетеш - час и половина, да не прекаляваме

Иначе на 10лв предполагам да е облога, за да не теглиш повече от 10% от настоящите си спестявания

А, за тичане говорим, не за тричане, да не се объркаш пак да пуснеш нещо от реката

# 2 327
Скрийншот на епъл уоч, отделни фитнеси, 10 лева залог....
По-мишкарско не може да стане, приключвам темата с пътечката.

# 2 328
Аз искам да се включа по повод споменатия спортен дух и дисциплина у фитнеса. Абее много смешно ми става като някой започне да ти издига тия качества и помпозни думи за висене на топличко и климатизирано по уредите. В нашата къща на фитнес ходим, за да ни държи здрави чарковете та да държат на 8 часа газене в преспите със ски на гръб до някой връх на -10 градуса или като бягаме по 20-30 км пресечен терен. Спортен дух и дисциплина - да, за СПОРТ. За лежане по лежанките и чекнене с гиричките - мооооля ти се. Стани в 5, излез на -8, иди до Драгалевци и качи Черни връх преди работа и тогава да говорим за спортен дух. Или си постави цел, падни под 20 мин на 5км (съвсем лесен за постигане резултат на мъж без генетични дадености около 30-40 г). Много смях.
Аз съм бягала 80 км наведнъж с денивелация в състезателна форма и не се обяснявам за тва колко съм яка на бягане, че има жени - бичат по 160 км в Пирин и по-добре да съм по-тихичка. Grinning

Aз бих се включила в залога ви, ама в 7мия месец не съм конкурентна. Grinning

# 2 329
Така си и знаех, годзила.

Толкова за тестостерона.

Гугъл да, за съвсем същото говоря, реална издръжливост за атлет. Това се брои. Иначе на такива като годзилата им викаме с право г-н 2 минути

# 2 330
  • Обран бостан ;)
Стига си ми смигал,  че ще си помисля нещо.😅
Още ли си навит за боклука?
Еййй от теб боклука,  от Абуто бюрече и боза, някой май поници предложи, и а-ха ще сглобим един мъж за среща.😊👻

Мъжки харем ?
Защо пък не !
Султанката ни издържа, а ние цял ден у харема - бира, катрофки и спортни канали.
Кеф Wink
Скрийншот на епъл уоч, отделни фитнеси, 10 лева залог....
По-мишкарско не може да стане, приключвам темата с пътечката.
При Хензел валутата е "сметка в мишлен" Wink

# 2 331
На мен пък рекорда ми на 100 метра е 50 метра. Joy
Интересно как нямат време за срещи с жени, но да киснат цял ден в женски форум имат време.

# 2 332
  • Обран бостан ;)
Нощем уважаема, нощем Wink

# 2 333
Ма сега е 12 pm бе Бънди

# 2 334
Ми не го разбирам това - вместо цяла нощ кекс,  цяла нощ заяждане с лелките в бг мамата.
Аз защо не пиша нощем?

# 2 335
  • София
Аз пък мразя фитнеси изначално и не стъпвам.

# 2 336
Ето, Крис ще поучава младите момчета да не черпят момите и кафе, ние лелките ще поучаваме момите да не се занимават със стиснати мъже.
Всичко точно.
Иначе за мен Крис е точният пример, че стиснат мъж е стиснат и на любов и отношение
Ха-ха, права си, не съм се държал достойно: на тези жени, по които напразно съм харчил време и пари, е трябвало да им падна на колене и да предложа пръстен с диамант, за да се покажа джентълмен и да заслужа вниманието им, защото само черпене и возене наистина е недостатъчно, за да спечелиш женското сърце.

# 2 337
  • Обран бостан ;)
Ми не го разбирам това - вместо цяла нощ кекс,  цяла нощ заяждане с лелките в бг мамата.
Аз защо не пиша нощем?

Лелки ?!
Безобразие.
Това тук са алфа дами в разцвета на силите и сексуалността си, готови да прелъстят всеки милионер, който им се изпречи на пътя.

Амаха !

# 2 338
Аз мога да прелъстя и немилионер- моля, моля. 😂
//
Крис, ти ще ме съсипеш от смях.
Предположи, че може да не са те харесали за гушкане. 🤣🤣
Или викаш- няма как- щом съм черпил- харесва ме.

# 2 339
Крис, много си злопаметен.. толкова да не можеш да приемеш отхвърляне на някоя жена преди 20 години, не е здравословно..не мислиш ли, че повече щеше да те е яд, ако не беше опитал? голяма работа, че си похарчил някой лев и си навъртял някой км..

Общи условия

Активация на акаунт