Как обичат мъжете?

• 56 098
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 360
  • По света и у нас
Аида:
Цитат
Ами нали написах "никога"? От мъж чанта, обувка, маникюр, прическа, рокля, палто и т. н. не съм получавала. Тоест и на 20, и на 50. Не че ще се разсърдя, ако някой нещо ми подари, но не ми се е случвало, а още по-малко пък сама да си поискам.

Моля? Да не си саката нещо, не разбирам….

# 361
Хахах някои мъже не могат да приемат, че има жени с размах и грам не им пука на 20, 30 или 40 са.
Могат и си позволяват всичко!
О, какви сладури са тези мъжки потребители. Чак да ги съжалиш – без тях женичка не може. Joy
Една обувка не мож си позволи.

# 362
  • Столичанин ама не в повече :D
Брех за пореден път как жените за да оправдаят меркантилността се опитват да извъртат нещата. Joy
Нито богатата душевност е свързана с материалното, нито емоциите са, много съжалявам жените, които ги приравняват, ама проблема си е техен. Sunglasses

# 363
Щото говорите за стиснати мъже гледам.

Излизах с един човек. Така де, излизаме на кино, всеки си плаща билетите. Или ако той ги в взел, ми давам пари за моят. Но! Ако аз съм ги взела, не си взимам после парите за неговия. Същото е ако сме на вечеря. На почивка. Всеки си плаща консумация, половината стая, половината гориво за колата. Имах рожден ден и го помолих да мине през Лидл за едни конкретни неща от там, всичко друго си бях взела за партито. Сметката беше 120 лв (бях го помолила и зеге да ми вземе, че го имаше тази седмица 😁). Защо знам колко беше сметката ли? Познайте 😁.

# 364
Джерчо, за стиснатия мъж, с " богатата душевност ", всяка му се вижда меркантилна.

# 365
  • По света и у нас
Всъщност има мъже, които искат жена им да сипе пари като картечница. Но тези обикновено имат много (ма много) и за него не някакъв проблем да и даде колкото и трябват за каквото и трябват.

# 366
  • София
А какво всъщност значи стиснат мъж? Rolling Eyes

"Ама как така ще решава за какво да харчи заплатата си, стиснат гадняр такъв? Сигурно мисли и, че сам може да решава какво да прави с живота си, скръндзата със скръндза." /сбит отговор на въпроса ти/ Satisfied

Колкото до връзката стиснат с парите - стиснат във всичко: все едно аз да обявя, че вечно гонещите още пари сред жените са и такива, дето никога не им стигат мъжете и имат по много любовници. По-скоро е някакъв предразсъдък, отколкото реално и подлежащо на проверка/доказване твърдение.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 23:50 от Странната птица

# 367
Добре де, колко па да харчи толкова една жена, че чак такива проблеми с тези пари. Сега, ако някой се стиска за храна, а има възможност, това вече е патология. Ами на мене месечните разходи (само за мои си неща) са около 100 евро (карта за спортната зала, курса на който ходя и там ако свърши шампоан и т.н.), какво толкова. Дрехи, обувки не се купуват всеки ден или месец.

# 368
Е, ти пък Хипопотам, 100 евро за себе си...
Трябва да си много млада, че това да ти е разхода за козметика и прочее - и всичко да ти стои добре

# 369
Ми не съм от младите, като млада давах повече пари за козметика, после спрях и в интерес на истината повечето проблеми, които имах, изчезнаха. На фризьор и маникюр не ходя, понеже ми е много задължаващо това със запазването на часове. Ще запазя за някоя събота примерно, ама точно тая събота ще е супер времето за плаж например, и аз вместо да си пия бирата там, трябва да стоя в салона 3 часа. Аз си ги правя тези процедури. Може би е и до начин на живот.

# 370
  • София
Дават ли ти, взимай. В смисъл не бих се дърпала от подаръци.
През останалото време, си пазарувам сама - от апартамент до хавлия, от обувки до ластик за коса.

# 371
А какво всъщност значи стиснат мъж? Rolling Eyes

"Ама как така ще решава за какво да харчи заплатата си, стиснат гадняр такъв? Сигурно мисли и, че сам може да решава какво да прави с живота си, скръндзата със скръндза." /сбит отговор на въпроса ти/ Satisfied
При толкова дадени примери от потребителки, доста изкривено тълкуване на стиснатост правиш. Дори и като вид хумор не може да мине.

Не държа мъж да ми покрива разходите, но да делим всичко на половина е отблъскващо.
Да се взира колко ми струват ботушите/чантата/палтото, да обосновавам защо искам да отида на масаж или да се поглезя с йога час, е отблъскващо. Да не повтарям предишни мнения, всичко, което наподобява контрол и пресметливост - по-добре далеч.

# 372
  • По света и у нас
100 евро на месец 😬 за себе си!! Ти наистина си икономична. Моята сметка е с една нуличка отзад, и съм тотално икономична - не мога да се меря въобще с тези дето ходят на лазерни епилация и на филъри, на ботокси и процедури за изправяне на бръчките.

На времето баща ми е изхранвал семейството и не е искал Майка ми да си слага парите при общите (неговите). Имам чувството, че това му е някаква мъжка гордост - как той ще лежи на женски доход?!? Позор!
Но те са се и стискали за разни неща, тя се е съобразявала. но пък майка ми си е  модна икона, ако не са се стискали кой знае колко дрехи е щяла да има. Тя сега има 30+ комплекта дрехи - по един за всеки ден от месеца, докато аз само по няколко неща имам и гледам да елиминирам веднага това което не изглежда ново.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 13:13 от PriMadonna

# 373
100 евро на месец 😬 за себе си!! Ти наистина си икономична.

Хаха, да, а съм с дълга руса коса Simple Smile))

# 374
  • France
Зависи и къде живееш. На мен ми се вижда ок като цифра, но аз не ходя на фризьор и маникюр ежемесечно.

Общи условия

Активация на акаунт